レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk påskefrokost med 4 serveringer. Den lÊkreste menu og virkelig godt tilberedt. Hancock Þl/sodavand samt snaps og hvidvin serveret dertil. Alt var perfekt. Vi kommer snart igen.

Vores datter og svigersÞn har denne weekend holdt stort bryllup for ca 60 gÊster. Brudeparret havde booket alle 11 vÊrelser der var pÃ¥ kroen. Alle vÊrelser var i fineste stand. Maden, servicen... もっず芋る

Vi har lige holdt 2x60 Ã¥rs fÞdselsdag pÃ¥ HÞjslev Kro. Vi oplevede en meget fin service og forstÃ¥else for vores Þnsker. GÊsterne roste efter fÞlgende maden og betjeningen i hÞje toner. Tjenern... もっず芋る

Efter en fremragende madoplevelse til min 70 Ã¥rs fÞdselsdag valgte vi igen at besÞge HÞjslev kro til et beskedent fÞdselsdags arrangement. 2 retters menu efter kokkens valg og pomfritter og nuggets... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HÞjslev Kro tilbyder selvfÞlgelig også hyggelige selskabslokaler - til både store og små fester. Bryllup, JubilÊum, FÞdselsdag, Konfirmation - eller lignende. Så kan du vÊre sikker på, at alting forlÞber som planlagt, og at dine gÊster får en herlig ufo

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

38件のレビュヌ

Havde bestilt en overnatning pÃ¥ HÞjslev

Havde bestilt en overnatning på HÞjslev kro.
Vi havde spiste vores aftensmad i restaurant det var virkelig en god oplevelse med god mad og betjening.
VÊrelset vi overnatte i var også tilfreds men et minus deres hovedepuder er ikke noget at råbe hurra for de er virkelig dårlig, savner at der er mulighed for at der er ekstra hovedepude på vÊrelset.
Stod op nÊste morgen og glÊde sig til morgenmaden, men det var virkelig meget skuffen, rugbrÞd og rundstykker var tÞrre, blÞdtkogt Êg var nÊsten kolde, så det kan I godt gÞre bedre.

2025幎10月15日
自発的なレビュヌ

Super sÞd betjening, men...

I anledning af min fÞdselsdag -bestilt bord til 3 voksne. En super god kvindelig og veloplagt betjening for gÊste tilpasset 3 retters menu. Men desvÊrre var okse mÞrbrad intet smagende og nÊrmest tÞr i smagen, selvom det var perfekt, som valgt medium. Dette gjaldt desvÊrre for 2 af (3) okse kÞd retterne, som ikke var pengene vÊrd. Ærgerligt❗ Idet ellers god stemning. NÃ¥, men efter DKK ca. 2.100,00 for 3 - mÃ¥ jeg desvÊrre oplyse, at der er plads til forbedring i kvaliteten af oksemÞrbrad. Øv❗
Ellers et hyggeligt sted og skÞn plads mellem bordene. Dbh JÞrgen Romby, 7130 Juelsminde.

2025幎6月6日
自発的なレビュヌ

Efter en fremragende madoplevelse til

Efter en fremragende madoplevelse til min 70 års fÞdselsdag valgte vi igen at besÞge HÞjslev kro til et beskedent fÞdselsdags arrangement. 2 retters menu efter kokkens valg og pomfritter og nuggets og isdessert til bÞrnene. Rigtig smuk anretning. Glimrende velstegt angusfilet med diverse velsmagende grÞnt mv. Dejlig lakseforret m hjemmebagt brÞd.
Helt igennem en super madoplevelse både for bÞrn og voksne og så til en mere end konkurrencedygtig pris!

2025幎3月1日
自発的なレビュヌ

Sikke en mad at finde herude i

Sikke en mad at finde herude i udkants-Danmark.
Det findes nok ikke bedre nogen steder. En smagsoplevelse uden lige. Og en profesionel , god og hÞflig betjening. Mange tak for mad.
I er sgu et besÞg eller tre vÊrd. KÞrer gerne igen
til HÞjslev for madens skyld.
Hartmut Larsen

2025幎1月24日
自発的なレビュヌ

Mad og vÊrtsskab i verdensklasse

Er netop vendt hjem efter et gourmetophold med et par overnatninger på HÞjslev Kro sammen med 3 vennepar.
Et helt igennem fantastisk ophold. Vi blev forkÊlet fra ankomst til vi rejste. Dejlige vÊrelser og fantastisk mad. Vi var enige om at det var meget lÊnge siden vi har fået så god mad. Tak til Henrik for hans fantastiske vÊrtsskab og fremragende mad. Tak for det gode humÞr og fleksibilitet. Vi kommer med statsgaranti tilbage.

2024幎8月12日
自発的なレビュヌ

Fantastisk hyggeligt og smukt.

Vores datter og svigersÞn har denne weekend holdt stort bryllup for ca 60 gÊster. Brudeparret havde booket alle 11 vÊrelser der var på kroen.
Alle vÊrelser var i fineste stand. Maden, servicen, og renligheden, var helt i top. Smukke gamle autentiske og fint bevarede spisestuer. Virkeligt et smukt og skÞnt sted, som vi vil give vores bedste anbefalinger.

SÃ¥ 5 stjerner med pil opad fra os alle.

På vegne af et meget tilfredst Brudepar og GÊster.
Familien Østergaard (Fyn)

2024幎8月10日

Smagfuldt lÊkkert mad !

Vi holdt vores kobberbryllup på HÞjslev kro.
Vi havde 21 gÊster og alle gav udtryk for, at det var noget af det bedste mad de havde fået i lang tid. Thai forret, mÞrt australsk kÞd med tilbehÞr og creme brylleŽtil dessert !
Stor tak til kÞkken og servering - for et vellykket arrangement ! og vi kan naturligvis anbefale andre at prÞve kroens mad !

2024幎2月17日
自発的なレビュヌ

Tak for en virkelig dejlig oplevelse på

Tak for en virkelig dejlig oplevelse på HÞjslev Kro. Vi var 3 par afsted fra Vejle. Velkomstdrinken var så skÞn. Middagen bestod af 3 retter, som alle var store og virkelig velsmagende - god morgenmad og så fik vi ovenikÞbet 6 x frokost med dagen efter som vi kunne nyde på Fur. Frokosten var virkelig også imponerende, de var anrettet på "guldbakker" på virkelig indbydende måde med hele 7 forskellige småretter. ("små" der var bl.a. 2 stk. laks til hver ud over pate - kylling m.v.) Helt igennem en fantastisk miniferie. VÊrtsparret var hjÊlpsomme og vÊrtinden var så hyggelig og virkelig ikke til at stå for. STOR TAK - Kan varmt anbefales.

2023幎8月21日
自発的なレビュヌ

HÞjslev Kro kan klart anbefales - også til store fester.

Tak til Claus og resten af personalet på HÞjslev Kro for top-professionel behandling og betjening i forbindelse med planlÊgning og afholdelse af vores sÞlvbryllup for 100 mennesker.
Alt klappede og var som vi havde bedt om, ned til mindste detalje.
LÊkker 3-retters middag (Beef Wellington til 100 mennesker er ambitiÞst, men den var perfekt), opmÊrksomme, imÞdekommende tjenere og hÞj service både fÞr, under og efter festen.
Vi kan klart anbefale HÞjslev Kro, hvis man vil holde en stor fest og krÊse for sine gÊster, samtidig med, at man selv kan nyde det. Festen er i gode hÊnder hos Claus, og man får meget for pengene!

2023幎8月19日

verdens vÊrste kro

Vi havde booket et vÊrelse på kroen i weekenden, da vi skulle til bryllup tÊt derved. Vi var dog ikke blevet oplyst om, at der også skulle vÊre bryllup på kroen, og da vi kommer er musikken ulideligt hÞj. Det varer til langt ud på natten, og da hverken vi eller vores to, små bÞrn får lukket et Þje, ender vi med at kÞre hjem, selvom det er midt om natten. Hele familien klager nÊste dag, da vi samlet har lejet 3 vÊrelser, men vi får at vide, vi ikke kunne brokke os, nu vi selv havde vÊret til bryllup. Jeg er stadig dybt rystet over oplevelsen, og jeg tror aldrig, jeg har oplevet så dårlig en service.

2023幎8月12日

Autentiske omgivelser

Autentiske omgivelser og fantastisk gourmet oplevelse
Grundet den manglede sidste stjerne henfÞres til morgen maden der ikke havde samme hÞje standard som aften anretningen
DesvÊrre mangelfuld og en noget light udgave .Æg og bacon er altsÃ¥ et must ..og en pandekage med sirup ligesÃ¥ ..

2023幎7月7日

LÊkker gourmet ophold

Vi havde booket en enkel overnatning med gourmet middag. Og det fik vi !!!
Det var fire meget velsmagende retter som bestemt kunne mÊtte en sulten mand/kone. Vinen var god og den anbefalede hvidvin var en lÊkker Risling serveret i stort glas. Betjeningen til aftenes menu var utrolig sÞd !!! Det var morgen betjeningen nu også og morgen buffeen var super lÊkker isÊr rullepÞlse. Vi boede på 1. Sal i hjÞrne vÊrelse nr. 2. Meget fint renoveret i lyse farver. En del trafik, men det genere ikke to KÞbenhavnere. Kommer vi på Skive egnen igen, vil vi meget gerne besÞge HÞjslev kro igen !!!

2023幎6月22日

Fantastisk mad

Fantastisk mad. Vi er SÅ tilfredse! Gold op det smagte godt. Og god vin til
!!!
Ren og lÊkkert vÊrelse med gode senge.
ImÞdekommende og rareste personale. Helt sikkert et sted vi kan anbefale♥!!!
Man får meget for pengene

2023幎5月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ