Exceptionel kundeservice
Kundeservice der langt overgår hvad man ellers kunne forvente. Mine stÞrste anbefalinger.
British Airways SUN-AIR fly direkte fra Billund til London Paris Bruxelles Manchester Helsinki DÌsseldorf - fra Aarhus til Stockholm Oslo Göteborg - fra Aalborg til Oslo - tjek vores fartplan og book flybilletter på sunair.dk
Cumulusvej 10, 7190, Billund, ãã³ããŒã¯
Meget imÞdekommende og sÞd service allerede fra boarding.
Flyet er ikke fyldt så stewardessen tilbÞd folk at de kunne flytte rundt for bedre benplads.
Herefter kommer piloten ud og med et glimt i Þjet fortÊller at computeren lige skal genstartes, men at vi snart er på vej.
Efter vi er i luften kommer stewardessen rundt med kolde drikke og snacks efterfulgt af mad og varme drikke.
Efter kort tid kommer hun og tilbyder cognac og baileys til kaffen, for til sidst at komme rundt med is til dessert.
Da jeg kun vÊlger vand og kaffe kommer hun forbi og spÞrger om jeg Þnsker lidt mere kaffe inden vi lander.
Det var en lille flyver hvor British Airways / Sun-Air sagtens kunne have nÞjes med mindre, men det gÞr de ikke ... de går lige det ekstra skridt og overperformer på både service og forplejning.
Det virker så nÊrvÊrende.
Hjemrejsen var samme oplevelse som udrejsen.
Det var fÞrste gang jeg flÞj med British Airways / Sun-Air men absolut ikke sidste.
Rute: BLL - DUS - BA8203
Stewardessens navn tror jeg var Annamarie
Vi flÞj med Sun-Air fra London City til Billund (de er leaset af British Airways). Det var en fantastisk oplevelse og servicen var helt i top. Jeg vil klart prÞve at få det til at passe med vi flyver med dem hver gang.