HÃ¥ller inte mÃ¥ttet om att den torkar snabbt, sÃ¥ köp absolut inte nÃ¥gon av dessa produkter. Har försökt göra en reklamation och mejlade företaget och fick veta att jag skulle skicka ett mejl och det ha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Skönaste bikini som finns, sitter bra och torkar otroligt snabbt. Har nu 6 stycken. Snabba leveranser och trevligt bemötande om det blir nÃ¥got fel. De nya axelbandens Àr dock i bredaste laget, halva... ãã£ãšèŠã
Detta Àr nog min 7:e bikini (har tappat rÀkningen ð) men sÃ¥ har jag Àven tankinis, strandklÀnningar m.m ð Min Àldsta Àr frÃ¥n 2013/2014 och den Àr fortfarande som ny. FÀrgen har ej blekts och resÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BekvÀmt, snyggt och funktionellt. Ãr nÃ¥gra veckor i Medelhavet varje sommar och seglar dÃ¥ det Àr som varmast. DÃ¥ mÃ¥ste det lilla man har pÃ¥ sig vara bekvÀmt och klara sol och salt i massor. Gillar ban... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sunkini Àr en unik sorts bikini som slÀpper igenom solljuset så att du får en jÀmnare solbrÀnna. Dessutom Àr de extremt snabbtorkande.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snyggt mönster och snabb leverans
BestÀll inte
Håller inte måttet om att den torkar snabbt, så köp absolut inte någon av dessa produkter. Har försökt göra en reklamation och mejlade företaget och fick veta att jag skulle skicka ett mejl och det har jag gjort. Har ni gått en vecka sedan utan återkoppling. Så dåligt.
Informera gÀrna frÃ¥n början attâŠ
Informera gÀrna frÃ¥n början att bikinitrosan Àr helt genomskinligð
Bikinin var fin vid leverans
Bikinin var fin vid leverans. Men nu har jag anvÀnt den till sol och bad en sÀsong och den rÀmnar och faller isÀr och kommer inte att hålla en sÀsong till. Usel kvalité för det priset.
Blufföretag
Man ska maila för att få en retursedel. Problemet Àr bara att de inte svarar på mail. Fick kontakt via instagram dÀr de lovade att svara på mailen på måndagen. En vecka senare med ytterligare en påminnelse har jag fortfarande inte fått kontakt. Bluff! JÀttekonstiga storlekar på bh-delen. Sunkini skriver att jag troligen handlat av ett fake-företag, vilket inte stÀmmer. Strax efter min recension fick jag en retursedel till Sunkini och kunde skicka i retur. VÀntar nu på att få pengarna tillbaka.

Sunkini ããã®åç
Ãlskar era produkter!
Fantastiskt baddrÀkt och bikini
Fantastiskt baddrÀkt och bikini . Följsamt och smidigt material som torkar snabbt . Rekommenderar verkligen dessa badklÀder till alla
Mijn ervaring met Sunkini is erg goed
Mijn ervaring met Sunkini is erg goed. Snelle levering en mooie kwaliteit.
Köpte baddrÀkt för det var extraprisâŠ
Köpte baddrÀkt för det var extrapris (tillsommaren )och min började bli sliten. NÀr jag fått min baddrÀkt minskade priset igen och jag hade inte ens hunnit betala.
Har handlat innan och gillar kvaliteten.
Snabb leveransðð»
Snabb leveransðð»
Ãntligen en bikini som jag Àr nöjd medð€©
Sunkini Àr sÀkert bra men DHL Àr underâŠ
Sunkini Àr sÀkert bra men DHL Àr under all kritik, har skrivit till dem nÀr de inte kunde leverera och nu 1,5 v senare har de Ànnu inte svarat. NÀr jag får mina varor kan jag svara om produkten.
JÀttenöjd ð
Svarar ej på mail
Svarar ej på mail. Försöker göra retur men de går ej kontakta. Så dåligt köp ej något av detta bluffföretag. Dessutom skickar de fel varor ej de jag bestÀllde
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ