Otroligt nöjd
Otroligt nöjd! JÀttebra kvalitet på badklÀder (Salta bad) och mycket snabbt och trevligt bemötande på KundtjÀnst som löste mitt problem på ett utmÀrkt sÀtt.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk tjej på kundtjÀnst-Merit som hjÀlpte mig att hitta rÀtt storlek efter ett par felbestÀllningar av mig.
VÀldigt fin kvalitet på badklÀderna. Rekommenderas sÀrskilt om man som jag behöver lite rejÀlare bikini med bra stöd.
Handlat badklÀder under flera år, alltid nöjd. Efter ett smÀrre missöde detta år, superbra service. Kompenserades med fri frakt och fina sockor och en snabb lösning. Seriöst företag! à terkommer gÀrna som kund igen.
Jag fick information med precis det jag behövde och fick vÀldigt fint bemötande dessutom. Kommer besöka butiken igen!
Kunnig personal. BekvÀma bad och underklÀder.
Handlar alltid badklÀder hos dom
SÃ¥ bra kvalitet !!
Alltid trevligt bemötande och bra experthjÀlp nÀr man vill prova ut storlekar
Tack till personalen på Victoria i Göteborg som så proffsigt hjÀlpte mig med att Àntligen hitta rÀtt storlek på BH.
Rekommendera Àven deras badklÀder från Salta Bad!
MÀt er sjÀlva hemma istÀllet!
Gick dit och fick helt fel råd. Hon gav mig en BH i 70 i omfång. Hemma mÀrkte jag efter några timmar att den skar in i huden och var alldeles för tight. Hon mÀtte aldrig utan chansade. 670 Sek för soptunnan. Aldrig mer.
TyvÀrr! Varför alltid anstÀller personal som Àr otrevliga?
PÃ¥ Evanette i Olskroken.
Retur kostar 139?!! Aldrig mer Evanette! Varning!!!
Jag köpte en gördel i går i Uddevallabutiken. Expediten uppger att det Àr storlek large. Jag köper ett par trosor för 200kr för att kunna prova.
NÀr jag kommer hem ser jag att det Àr storlek xl. I dag kör jag in till Uddevalla igen för att få byta till en mindre storlek.
Expediten uppger att det finns ingen bytesrÀtt. !!!?
Hon har ju lurat mig âŠ. Skulle aldrig köpa Xl. Jag valde mellan medium och large.
Nu fanns det ingen lapp och hon skulle aldrig ta tillbaka denna.
Jag har inte klippt bort någon lapp ! Dessutom trollade hon fram denna gördel under kassadisken ?
TyvÀrr hade jag inte glasögonen med mig och kunde dÀrför inte se storleken.
Tycker att detta Àr bedrÀgligt beteende. Gördeln kostade 549kr.
Gick till en konkurrent och köpte en gördel ! Erbjöds bytesrÀtt tom 7 Jan 2024 Àven utan lapp !
KÀnner mig lurad och kommer aldrig mer att handla dÀr ð¡
Jag köpte två bikinitoppar, en bikiniunderdel och en baddrÀkt online från Evanette. Bikinitopparna och baddrÀkten var tyvÀrr för små och bikiniunderdelen kunde jag inte prova då den var plomberad och ifall man bröt plomberingen gick det ej att göra någon retur. Iallafall så beslöt jag mig för att returnera allt vilket då kostar 80 kr i returfrakt. Vill också tillÀgga att fraktkostnad för att få varan låg på 59 kr så retur-frakten var alltså dyrare Àn den första frakten. Sammanlagt får jag alltså betala 139 kr i frakt utan att få ut någon vara för det. Det fanns inte heller någon följesedel med i leveransen utan man behövde mejla kundtjÀnst för att få den och dÀrefter skriva ut följesedeln sjÀlv. Jag hade önskat ett mycket smidigare och trevligare sÀtt att kunna returnera varor och det hÀr drar tyvÀrr ner hela upplevelsen med Evanette vilket Àr synd då jag tycker ni har många fina badklÀder.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã