Havde en defekt strÞmforsyning til min magnet lÃ¥s. Ringede og snakkede med Michael, han vidste selvfÞlgelige hvad for en strÞmforsyning jeg skulle bruge. Hurtig levering stabil service ððŒ
äŒæ¥ãåçããŸãã
Incredible service, also given it was high summer and most companies are barely answering the phone. Michael used 15 minutes on the phone with me discussing and helping with my totally weird project... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Svane Electric skal have stor ros for deres behandling af returvare. Jeg kunne desvÊrre ikke bruge den bestilte vare og mÃ¥tte derfor returnere den. Kreditnota og belÞb blev modtaget 2 dage efter afs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bosch garageportÃ¥bner: Fjernbetjeningen har drillet en del, og der kan ikke skaffes en ny original. Jeg fandt at svane-el.dk kunne levere et modul en 4 Kanals RF modtager med 2 fjernbetjeninger va... ãã£ãšèŠã
Svane Electronic ApS blev stiftet i 1983, med det formål at sÊlge sikkerhedsprodukter til det danske marked. SSI navnet kommer af Scandinavian Security Industry, men det er mest eksportmarkedet, der kender os under dette navn. Siden 1987 har vi solgt kvalitets adgangskontrol og tyverialarmer. Vi sÊlger til grossister, installatÞrer og private, og bestrÊber os på at yde en hÞj service. I dag har vi hjemme på adressen Arildsvej 27 i Engesvang. I vores showroom på samme adresse, finder du et reprÊsentativt udvalg af vores produkter. Du er meget velkommen til at kigge forbi!
Arildsvej 27, 7442, Engesvang, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Altid en fornÞjelse, har kÞbt wifi kontakter flere gange, og senest en DVR.
Det er så dejligt at man kan ringe og spÞrge om produkter og få en forklaring som var det i en fysisk butik.
Altid god og hurtig handel og varerne er god kvalitet
Fantastisk, jeg bestilte min vare den ene dag og modtog den allerede dagen efter. BÃ¥de levering og vare svarer mere end fuldt ud til mine forventninger.
Super service og go forklaring af tilslutning ved personlig afhentning ude på hjemadressen
Har kÞbt fjernbetjeninger med kopi funktion ....de duer ikke
Skulle bruges til hÞrman port
Mvh Per

Svane Electronic ApS ããã®åç
Hurtig betjening alt ok, blev godt nok fejl oplyst om et produkt, men hurtig svar fik tilsendt retur seddel og sendte produktet tilbage med penge retur og uden udgifter for mig..
Fin service, da de ikke havde den boks jeg havde bestilt fin jeg bare en bedre uden beregning.