レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var til frokost sammen med familien , frokosten var ok Men da vi skulle have kaffe og kage , spurgte vi om , laktose fri kage til undertegnede , der ville gÃ¥ en time inden de havde noget 🙈🙈men g... もっず芋る

Ingen tvivl om det er et fantastisk sted og godt besat. Derfor er der ingen grund til at gÃ¥ ned pÃ¥ kvalitet i frokostretter. Vi var fire afsted. De marinerede sild var sidste Ã¥r arrangeret som e... もっず芋る

Fantastisk frokostoplevelse pÃ¥ SvinklÞv Badehotel – service i top og mad i sÊrklasse Vi besÞgte SvinklÞv Badehotel uden forudbestilling til frokost og blev mÞdt af det sÞdeste personale. Betjen... もっず芋る

Blev mÞdt med at vi ikke kunne fÃ¥ det dobbeltvÊrelse vi havde booket da en dÃ¥rlig gÃ¥ende dame skulle have det. Fik i stedet tilbudt en et-vÊrelse med opredning, hvor vi ikke kunne gÃ¥ rundt i vÊrels... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen i yderste klitrÊkke - Mindre end 200 m fra Vesterhavet - i bunden af Jammerbugten - ligger SvinklÞv Badehotel. Et levende minde fra den tid, da det blev moderne at holde sommerferie ved Vesterhavet. Badehotellet står som dengang,

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Meget dårlig service

Smuk og fantastisk hotel. En helt unik placering.

DesvÊrre var servicen helt i bund! Vi var to personer til middag om aften. Og der gik mellem 35-40 min mellem vores retter og vores vin nåede at stå alt for lÊnge.

Vores mad blev ikke prÊsenteret vi havde bl.a. bestilt forskellige Þster og havde ingen ide om hvilken slags vi spise.
TilbehÞret kom fÞrst senere.
Vi blev ikke spurgt om hvordan vores mad smagte god
De glemte vores dessert
Vi bestilte 2 drinks, som vi ventede 45 min på og som de så have lavet forkert.

Vi spurgte ind til vin på menu kortet ift vores mad men INGEN kunne vejlede.

Vi fik ingen information omkring hvor morgenmad var, aftensmaden eller andre almindelige informationer.

Vi oplevede ofte at “tjener” stod og grinte og snakkede med hinanden selv om vi stod i kÞ til betjening.

DesvÊrre en service som er under alt kritik.

En overnatning med mad til omkring 5.000 for 2 Pers var det på inden måde hver!

2022幎8月16日

Startede godt

Min kone og jeg blev taget super i mod i receptionen, fik henvist et dejligt bord i de hyggelige omgivelser.
Bestilte 2 menuer samt en vin menu til mig og et glas hvidvin til min kone. Efter at have spist en super lÊkker forret venter vi en halv time og jeg får et glas kÞligt rosevin til nÊste ret, efter endnu 30 minutter spÞrger jeg om kÞkkenet har glemt os og gÞr opmÊrksom på at at selvom jeg har gjort mig umage for at gemme er mit vin til retten nÊsten sluppet op. Den unge tjener som er under uddannelse håndter det super professionelt og vil straks checke op med kÞkkenet og komme med en refill. Det måtte hun så åbenbart ikke selv men en slags overtjener kom og spurgte om det var os der skulle have vin, ja det var det men den forkerte vin han havde med. Kom tilbage med den rigtige vin hvorefter han hÊlder så lidt op i glasset at det nÊsten var mindre pinligt at havde ladet hver. Han klarede opgaven arrogant helt uden at sige et ord eller beklage, vi fÞlte os nÊrmest til besvÊr.
Super lÊkker mad, sÞd betjening og dejlige omgivelser, men oplevelsen med “overtjeneren” gjorde at vi forlod SvinklÞv med et Êrgerligt indtryk, Þv

2022幎7月18日

Gastrovennerne på tur

LÞrdag den 11. juni 2022
Vi er 4 venner som tager på en årlig madsmage tur og i år skulle den afsluttes på SvinklÞv. En af os har vÊret der fÞr (på det gamle SvinklÞv), men de andre ikke. Har lÊst alle de andre anmeldelser og kan vi kan slet ikke tilslutte os den negative kritik. Stedet oser af atmosfÊre og afslapning, samt kvalitet.
Vi fik anvist vores bord og bestilte alle 3-retters menuen, samt tilhÞrende vine. Vi kan kun sige at alt på menuen var tilberedt til perfektion og ikke at forglemme, den meget sÞde og vidende unge pige der servicerede os. Hun kunne sin metier. Vi kommer med garanti igen en anden gang.
God vind til alle på SvinklÞv fra Gastrovennerne

2022幎6月13日

Et dÞgn i himmerig

Et dÞgn i himmerig

KÊre SvinklÞv Badehotel. Af hjertet tak for at give os den utilmative oplevelse af ro, afslapning, natur, Êgte og udsÞgte madoplevelser, hjertelig betjening, kold morgendukkert i det elskede vesterhav og den bedste dessertoplevelse man ikke engang turde drÞmme om.
Vi er fan og det har vi tÊnkt os at dele med alle vi kender.
Tak!

2022幎5月25日

SvinklÞv - et besÞg vÊrd

SvinklÞv - balsam for sjÊlen!
Vi har haft et fantastisk ophold på SvinklÞv Badehotel. Den fantastiske atmosfÊre inviterer til afslapning, så snart man trÊder inden for i de skÞnne omgivelser. Maden var begge dage meget lÊkker og yderst velsmagende. Alt personale er meget venlige og smilende, og man fÞler sig hurtig velkommen. Vi glÊder os til at komme igen.
P.S: Snyd ikke dig selv for at smage både citrontÊrten, valnÞddelagkagen og deres kringle!

2022幎5月14日

SvinklÞv badehotel.

SvinklÞv badehotel. D. 27/3 - 30/3 - 2022
Vi havde glÊdet os til at se det nybyggede hotel, efter den tragiske brand i år 2016.
Dejligt at se, det lignede det gamle SvinklÞv badehotel, med smukke lyse farver og rum, samt skÞnne mÞbler.
Meget imÞdekommende, smilende og hjÊlpsomme personaler. Stor ros. 💐
Al mad som vi fik under vores 3 dages ophold, var super lÊkkert.
Tusind tak til alle for et godt ophold, og på gensyn.
Vh JÞrgen Nielsen og Hanne Bruun.

2022幎5月4日

Prischok og dårlig oplevelse

Havde bestilt bord til kaffe/kage, personen der tar imod gir os frokost menukort

Vi er 4 der bestiller bolle med smÞr og ost (smÞr og ost måtte vi selv spÞrge efter, osten var så tynd i skriven, at man vist ikke kan kalde det en skive ost), boller var ikke varmet og var seje

4 x kage (1x kringle som heller ikke var lunet)

3x varm kakao med flÞdeskum (kakaoen var ikke sÊrlig varm for flÞden smeltede ikke men lÃ¥ pÃ¥ bunden af koppen til slut) samt 4x cola - det kolde og varme kom samtidig og lang tid fÞr brÞdet, sÃ¥ vi mÃ¥tte drikke kakao inden vi fik noget spiseligt - den samlede regning for 4 personer lÞd pÃ¥ 704 kr 😳

Prisen er også skruet helt op isÊr til det serviceniveau og kvaliteten af det vi fik serveret..

Jeg behÞver ikke oplevelsen igen.....

2022幎5月2日
自発的なレビュヌ

ToplÊkkert; lÊkre omgivelser og rigtig godt personale

Vi havde i dag lejligheden til endelig at besÞge SvinklÞv Badehotel igen - efter genopbygning. Det var så dejlig en oplevelse. SkÞnne omgivelser - lÊkre lokaler - fantastisk venligt og imÞdekommende personale - og sidst men ikke mindst fantastisk mad. Vi valgte det store skaldyrsfad; men kan godt fortÊlle det er alle pengene vÊrd. - Vi kommer igen:-)

2022幎5月1日
自発的なレビュヌ

Rod i reservationer og kammerateri

I februar reserverede vi et bord til to med ankomst 2022.04.28 kl 12.45.
Vi kom til tiden for at blive oplyst, at vi skam ikke stod på dagens gÊsteliste.
Efter to timers kÞrsel blev vi jo noget skuffede, men den unge dame mente at der dog nok var et ledigt bord.
Ok det var der så. Dejligt at vÊre tilbage nu i de nye omgivelser.
Frokosten bestod af stÊgt sild med kartofler. Kokken havde formået at maltraktere silden med eddike og stÊrk sur sennep. Kagen og kaffen var fin.
Da vi betalte forhÞrte vi os om det var muligt at reservere et ophold for to personer den 30 maj 2023 og tre dage frem. Men nej det er forbeholdt de sÊrligt udvalgte at reservere et helt år ud i fremtiden. Vores konklusion er, at der stadig hersker ulÊkkert kammerateri af vÊrste skuffe.
På basis af denne kedelige totale oplevelse, kan vi ikke anbefale at besÞge SvindklÞv Badehotel. Det er vi rigtig kede af.

2022幎4月29日
自発的なレビュヌ

Vi havde en dejligt ophold pÃ¥ SvinklÞv

Vi havde en dejligt ophold på SvinklÞv Badehotel. Man mÞder et meget venligt og serviceorienteret personale under opholdet - lige fra reception til restaurant. Boede på en flot vÊrelse med fin havudsigt. RengÞringen på vÊrelset og hotellets Þvrige lokaliteter var upåklagelig. Maden og vinene i restauranten en sÊrskilt oplevelse, der var helt i top og til en rimelig pris. Alt i alt var opholdet på badehotellet en oplevelse. Vi kommer igen.

2022幎4月28日
自発的なレビュヌ

SvinklÞv - kan ikke håndtere succesen.

SvinklÞv er egentligt et dejligt sted. Men de senere års hype om stedet har man tilsyneladende ikke praktisk kunnet håndtere på en blot tilnÊrmelsesvis imÞdekommende facon. Det er komplet umuligt, at komme i kontakt med hotellet. De hÊvder at have telefontid fra 10-14 i ugens fÞrste dage, men ingen tager telefonerne, hvorefter man blot får en indspillet besked om, at hotellet er fuldt booket i indevÊrende sÊson. Men der er jo ledige vÊrelser fra tid til anden. Vanvittig ringe service.

2022幎4月12日
自発的なレビュヌ

ElitÊr tom luft blÊser over SvinklÞv

Smuk beliggenhed og dejlig mad, MEN det er desvÊrre personalet, der efterlader det varige indtryk. De unge serveringspiger er imÞdekommende og afslappede ❀ - men resten af hotellets “reprÊsentanter”? Oh gru, oh skrÊk: Grinagtigt arrogante receptionister - sÊrt at man kan have sÃ¥ hÞje tanker om sig selv, nÃ¥r man basically stÃ¥r for at udlevere nÞgler. Good cop/bad cop lader til at vÊre opskriften - den ene er ikke til at slÃ¥ et smil af, mens den anden har et pÃ¥klistret smil fra Þre til Þre, som hun pakker sine spydigheder ind i. Det uddannede (vil jeg da tro) tjenerpersonale er desvÊrre ikke af mere imÞdekommende stÞbning. Hele cirkusset med at “fÃ¥ adgang til de hellige haller” er kunstigt konstrueret og iscenesat for at kÊle for et sÊrligt ego-oppustet klientel. Der er en underlig kunstigt opblÊst stemning, sÃ¥ gÞr mere skade end gavn og ÞdelÊgger den smukke oplevelse, det kunne have vÊret at besÞge sÃ¥ smukt et sted. Har vÊret overnattende gÊst flere gange og kom der i min barndom, men nu orker jeg ikke mere af den elitÊre tomme luft, der blÊser over SvinklÞv. Er det virkelig det indtryk, de vil efterlade?

2021幎10月18日
自発的なレビュヌ

Fint sted, men der er noget med stÞjniveauet på vÊrelserne, som trÊkker voldsomt ned

Er lige kommet retur fra et ophold der oppe i weekenden.
Frokosten var af noget tvivlsom karakter (fisken til den oversteget side)
Aftensmaden var udsÞgt, vi fik 5 retters menu og dejlige vine til.
Men så kommer det der trÊkker ned i min anmeldelse: vÊrelserne var super fine, lidt små men dejligt det er helt nyt og super rent, men så hopper kÊden af, for der er super tyndeste papvÊge og tynde ruder så man kan hÞre ALT hvad der foregår for oven, for neden og ved siden af. Vi boede i hovedehuset med smuk udsigt, men andre i vores 12 mand store selskab boede nede i annekset og der var der lagt Þrepropper på hobedepude, så ved man lige som hvad klokken har slået.
Badet på vÊrelset var heller ikke nogen fornÞjelse, for bruseren kÞre op og ned skiftevis iskoldt og glo hedt, og måtte nÊsten opgive at få det indstillet.
Men alt i alt går vi der fra med en god oplevelse i bagagen og opladet godt på god energi af de smukke omgivelser, som stedet bestemt byder på!!

2021幎10月10日

vildledende /falsk markedsfÞring

Vi har bestilt et vÊrelse fra sÞn 17/10 - 19/10. På deres hjemmeside står der at hÞjsÊsonen er indtil den 31/8. Der står også at priserne er dyrere i hÞjsÊsonen samt fred og lÞrdag. Det var jo fint, idet vi skal bo på hotellet en sÞndag og en mandag. Men da bekrÊftelsen kommer skal vi betale hÞjsÊson priser. Vi skriver til dem at det må vÊre en fejl, hvortil de svarer, at det ikke er en fejl, da de har udvidet deres sÊson og det derfor er hÞjsÊson !! Vi svarer at det er dårlig kundeservice bare at sÊtte priserne op selvom der står noget andet på nettet. Vi bliver ringet op og kvinden undskylder men fastholder at det er hÞjsÊson selvom der står noget andet på deres hjemmeside. PS: vÊr OBS på denne fÊlde. Vi har fotobevis

2021幎9月19日
自発的なレビュヌ

Ingen service at finde på SvinklÞv

Vi var et stÞrre selskab til en frokost på SvinklÞv.
Vi havde forventninger om at der blev serveret god mad og god service, fordi det er jo SvinklÞv Badehotel.
MEN den forventning blev ikke imÞdekommet.
De fiskeretter som vi fik var meget tÞrre, og virket ikke friske i smagen. Nogle af os i selskabet prÞvet at fortÊlle om det til en af tjenerne, men blev afvist med begrundelsen om "at det er fordi vi ikke er vant til mad af god kvalitet".
De unge kvinder som serviceret os var meget sure og uforskammet - hver gang vi henvendte os for at bestille flere drikkevarer, der virket det meget som om at vi forstyrret dem.

2021幎8月31日
自発的なレビュヌ

Det vÊrste sted, jeg har vÊret i mit liv

Vi havde booket bord til frokost. Vores 1 årige datter var med, men planen var, at hun skulle sove i barnevognen udenfor. Da personalet i receptionen ser hende, får vi en meget ubehagelig og grov skideballe for ikke at have angivet i reservationen, at der var et barn tilstede i selskabet. Vi svarede pÊnt, at vores datter ikke skulle ind og have frokost, men blot sove lur udenfor i sin barnevogn i mens.
Men personalet fortsÊtter med at vÊre helt vildt ubehageligt over for os. Vi skulle bare vide, at vi IKKE ville få en barnestol, hvis hun vågnede og at barnevognen IKKE måtte stå i vejen for andre gÊster osv osv.

Vi stod og var helt i chok over at ankomme og blive mÞdt med sÃ¥ grov en attitude. Det er en meget uprofessionel og ubehagelig mÃ¥de at byde sine gÊster “velkommen” pÃ¥.

Maden var decideret dårlig, og vores tjener var snobbet og arrogant, og meget, meget svÊr at få kontakt til.

Jeg vil anbefale andre, at de holder sig vÊk! I kan seriÞst få finere og mere velsmagende mad på en grillbar inde i Fjerritslev.

Alternativt kan I nÞjes med at komme og nyde udsigten udenfor med en medbragt kop kaffe.

2021幎8月17日

Fint skal det vÊre
. men ka a seler bÊre!

Vi har tidligere vÊret pÃ¥ det gamle SvinklÞv Badehotel til middag, men blev slemt skuffede da vi den 20. Juni havde reserveret bord til frokost til fire. Der blev bestilt “pandestegte” fiskefileter til tre personer og fiskefrikadelle til den sidste. Filerne var “pakket” i tempuradej eller noget lignende, mindede mest om friturestegte - de smagte ikke af noget som helst og tilbehÞr var der ikke noget af ud over en kurv med 4 stykker brÞd og en mikroskopisk skÃ¥l smÞr. Fiskefrikadellen til 145 kr. uden tilbehÞr og placeret i en mindre skÃ¥l omgivet af en ubestemmelig blÃ¥ skum helt uden smag og konsistens. Hele arrangementet var omgivet af en “fisfornem” stemning.
Kejserens nye klÊder

. det var sÃ¥ sidste gang!!!!

2021幎7月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ