Var til frokost sammen med familien , frokosten var ok Men da vi skulle have kaffe og kage , spurgte vi om , laktose fri kage til undertegnede , der ville gÃ¥ en time inden de havde noget ððmen g... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ingen tvivl om det er et fantastisk sted og godt besat. Derfor er der ingen grund til at gÃ¥ ned pÃ¥ kvalitet i frokostretter. Vi var fire afsted. De marinerede sild var sidste Ã¥r arrangeret som e... ãã£ãšèŠã
Fantastisk frokostoplevelse pÃ¥ SvinklÞv Badehotel â service i top og mad i sÊrklasse Vi besÞgte SvinklÞv Badehotel uden forudbestilling til frokost og blev mÞdt af det sÞdeste personale. Betjen... ãã£ãšèŠã
Blev mÞdt med at vi ikke kunne fÃ¥ det dobbeltvÊrelse vi havde booket da en dÃ¥rlig gÃ¥ende dame skulle have det. Fik i stedet tilbudt en et-vÊrelse med opredning, hvor vi ikke kunne gÃ¥ rundt i vÊrels... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Velkommen i yderste klitrÊkke - Mindre end 200 m fra Vesterhavet - i bunden af Jammerbugten - ligger SvinklÞv Badehotel. Et levende minde fra den tid, da det blev moderne at holde sommerferie ved Vesterhavet. Badehotellet står som dengang,
é£çµ¡å
SvinklÞvvej 593, 9690, Fjerritslev
- www.svinkloev-badehotel.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SvinklÞv badehotel til topkarakter
BesÞgte lÞrdag den 3. juli SvinklÞv badehotel sammen med gode venner.
Vi fik en udsÞgt lÊkker 3 retters menu, utroligt lÊkkert anrettet med dertil hÞrende vine. Virkelig fantastisk madoplevelse. Smukke nye lokaler, smagfuldt indrettet med respekt for historien. Meget venligt personale. Kan så absolut anbefales.
LÊkker mad og fremragende service
LÊkker mad, fremragende service (selvom der var travlt) og skÞnne omgivelser.
Vi spiste tre retter til frokost, af bedste kvalitet.
Vi kommer igen.
NÊrmest umuligt at kontakte stedet
Jeg skriver faktisk denne anmeldelse uden at have vÊret på hotellet, så denne er udelukkende en anmeldelse af tilgÊngelighed. Vi Þnskede at besÞge restauranten, og ville selvfÞlgelig booke et bord. Dette lykkedes via hjemmesiden, men der står ikke hvad menuen byder på, så vil ringe for at hÞre om denne. Jeg erfarer efter gentagne forsÞg (over flere dage) at etablere kontakt, hvilket er umuligt. Det er ligeledes det eneste hotel/restaurant jeg har oplevet, som der ikke kan skrives en mail til. Jeg ville derfor annullere min booking, men linket til dette virker mÊrkeligt, og jeg er tvivl om annulleringen er gennemfÞrt. Dette kan jeg så ikke få bekrÊftet, da de ikke kan kontaktes skriftligt eller telefonisk (hvor den samtlige gange går på svarer) Jeg undres over at stedet umiddelbart har den succes det har. Det lugter som arrogance og dårlig stil, hvilket på mig signalerer det modsatte af hÞj klasse. Sjovt nok ser jeg her på trustpilot en email-adresse vedr. at gÞre dem bekendte med anmeldelsen????
God oplevelse
Spiste på SvinklÞv badehotel en lÞrdag aften i maj måned. Super oplevelse med rigtig god mad og sÞd betjening. Endvidere gode vine til fornuftige priser. Eneste umiddelbare ulempe ved restauranten er, at de ikke gÞr opmÊrksom på, at det er en fiskerestaurant. Det er dog muligt at få kÞd, til f.eks. hovedret, hvis der gÞres opmÊrksom på det ved reservationen.
Kan ikke fÞlge med succesen!!!
LÞrdag den 22 september havde jeg bestilt bord kl 1445. Henvendte mig til receptionen som videre viste mig til en kollega, som havde booking listen. Denne medarbejder skulle betjene både kunder som havde reserveret bord, og kunder som ville sidde udenfor uden reservation. Sikke et påstyr og det tog lang tid, inden vi blev ekspederet og fik vores bord. Og det vÊldede ind med kunder, indskÞnt der kun måtte vÊre 5 el 10 samlet!
Kan ikke vÊre iorden at os kunder som i forvejen har belejliget os med at bestille bord, skal vente på at blive serviseret. Dårlig planlÊgning.
Fik efter lidt palaver et godt bord i salen, og bestilte begge kringle, og to kager til deling. Og fik rigtig god kaffe. Pigerne var sÞde, men ikke opmÊrksomme nok. Fik spÞrge om mÊlk og sukker, og også om at få lys tÊndt. Og om ekstra kaffe.
Vi opserverede at kl Ca 1530-1600 var der flere af kagerne og bollerne som var slut. Altså lige ved kaffe tid? Besynderligt! Igen dårlig planlÊgning.
Nabo bordet måtte efter en god frokost selv spÞrge, om de eventuelt kunne få en kop kaffe og kage! Det er jo noget personalet skal vÊre trÊnet i!
Og gÞre automatisk.
Vi gik derfra med en blandet fÞlelse, og vidste ikke rigtig om det er en ommer?
Gourmet middag på SvinklÞv Badehotel
22/8 - 2020 havde min kone og jeg en mindevÊrdig god oplevelse på SvinklÞv Badehotel. Vi havde booket bord til kl. 18 og da vi ankom 17.30 blev vi mÞdt med hynder, tÊpper og en venlig receptionist, der bad os nyde det gode vejr og udsigten udendÞrs, indtil spisesalen - fyldt af atmosfÊre blev åbnet. Vi blev fÞrt til et centralt bord og bestilte SvinklÞv menuen med vinmenu. Retterne og vinene blev serveret i et fint flow - uden ventetid - og de blev flot prÊsenteret af Kenneth Hansen og hans medarbejdere. Vintjenerens viden og bl.a. Trokaj vin skal fremhÊves. Alt var en fryd for Þjet og for ganen, og vi blev mÊtte - men lette. Vi forlod det solfyldte lokale en stor oplevelse rigere - og det hele til en ganske rimelig pris.
Mange tak for en dejlig aften.
Tove og Per Kofoed
SNOBBERI, for de fine.
Så lÊkkert ud da vi ankom blev enige om at hÞre om mulighed for en overnatning, der var travlt, i receptionen står en medarbejder og er travlt optaget af tlf. vi holder afstand til skranken, og efter nogle minutter sÊtter vi os i stolene over for skranken da vi kan se hun har set os, så kommer "grosserer Madsen" ind med påhÊng ialt 4 personer de har ikke hÞrt om Covid19, maser sig op på disken isÊr den ene frue, samtidigt er tlf. samtalen fÊrdig, så overfalder de ny ankommende medarbejderen "måske Chefen" som så taber alt for omverden og os som pÊnt sad og ventet, de var åbenbart gamle gÊster, havde blomster med til "Chefen", vi andre fik en bar r.. at trutte i og fÞler os sgu til grin, men kan jo så se når man lÊser på TRUST og facebook, at det nok var det samme, ikke noget for "Rosset" så vi skred i vrede og kommer aldrig igen, sådan noget SNOBBERI. Og dem der serverede ved kage disken var måske bare " piger som tjente lidt til Fredagsbaren " lÞd ikke som de havde styr på det.
Så tak for jeg ikke fik pungen op af lommen fÞr jeg opdagede hvad SvinklÞv Badehotel, står for.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Vi og et par venner havde den dejligste weekend, med skÞn mad og betjening. Vi glÊder os til nÊste år.
Ikke til at trÊffe
Kan ikke komme i kontakt med jer!
Jeg har flere gange forsÞgt at trÊffe jer via telefon i tidsrummet, som er angivet på hjemmesiden. Det er dog ikke lykkedes, da I ikke tager telefonen, og der er ej heller mulighed for at booke på jeres hjemmeside. Dette har medfÞrt, at jeg er endt med at booke et weekendophold andetsteds.... det er dybt Êrgerligt, at man får et så dårligt fÞrstehåndsindtryk af jer og dermed fravÊlger jer på den baggrund.
En vestjysk perle
En af de skÞnneste perler i det danske landskab.. fantastisk mad, atmosfÊre og betjening. Det eneste der kunne gÞre det bedre var stÞrre tilgÊngelighed og lidt lavere priser for overnatning. Dog ikke noget der skrÊmmer mig vÊk, blot gÞr det umuligt at komme så tit som man kunne have lyst til :)
Mad er ikke en verdensmester vÊrdig
Hotel er flot og indbydende - vi har set frem til endnu en god madoplevelse på hotellet.
DesvÊrre blev vi slemt skuffede.
TÊrte var kedelig, fiskesuppe tynd og kold.
RÞdspÊtte var god men persillesovs kedelig og sådan kan jeg blive ved - kun få lyspunkter ved denne frokost.
Servering var venlig, men en bestilling var glemt således vi ikke spise på samme tid.
FÞrste, eneste og sidste besÞg...
FÞrste, eneste og sidste besÞg...
...på det nye SvinklÞv Badehotel, som er en hel verden fra det oprindelige.
Udefra ser det ikke så tosset ud, men indenfor ligner det bare en skygge af sig selv...sterilt og kedeligt.
Men det vÊrste er, at både traktementet og serveringen mere minder om et middelmådigt cafeteria.
Vi bestilte (som så mange gange tidligere) 2 gange varm chokolade med en bolle og et stykke valnÞddelagkage til.
Her hoppede kÊden af fÞrste gang, for den meget unge pige spurgte, om vi ville have sukker og mÊlk til kaffen!
Vi fik serveret lunken chokolade i 2 små kander, hvor der lÞb chokolade ned af siderne allerede inden, vi hÊldte af dem. Chokoladen / kakaoen var lunken, og der var knap nok til 2 kopper. Og flÞdeskum var nÊrmest ikke eksisterende, hvor vi i tidligere tider fik rigeligt. Dog lykkedes det at få en ekstra minimal portion.
Og så kommer vi til den tidligere så berÞmte såkaldte valnÞddelagkage, som nu var blevet til noget, der lignede en fabriksfremstillet stang, der blev skåret små skiver af. Smagen var OK, men den var ikke engang tilnÊrmelsesvis i nÊrheden af den gamle. Jeg skal ikke komme ind på de forskellige forklaringer på det, vi hÞrte rundt omkring ved bordene fra de forskellige serverende piger. Og bollen? Sej og var nok "lånt" fra morgenbordet, men den kunne da spises.
Vi bestilte desuden er dejlig Thy Saft, som så desvÊrre havde stået et sted, hvor der bestemt ikke havde vÊret rent, for den satte et voldsomt brunt aftryk på den hvid dug, som i forvejen bar tydeligt prÊgt af chokolade-kanderne. Vi sad så efterhånden ved et bord, der lignede noget fra en bÞrnefÞdselsdag, og vi fÞlte os lidt pinligt berÞrte.
Ikke overraskende blev vi ikke frekventeret yderligere af det serverende pesonale, så vi betalte ved skranken.
Her forklarede jeg så vores oplevelse, hvilket bestemt ikke faldt i god jord, men på trods op lidt mopseri og diskusion om, hvad en lagkage var, lykkedes det at få afsluttet regnskabet, hvor vi kun blev afkrÊvet betaling for noget af serveringen, hvilket er OK, men vi havde gladeligt betalt det hele og mere til, hvis oplevelsen bare mindede lidt mere om fordums badehotel.
Der skal godt nok meget til, at vi igen tager turen derover, og man kunne frygte, at når nyhedens interesse har lagt sig, vil badehotellet kunne gå magre tider i mÞde, såfremt de ikke Êndrer konceptet til det bedre.
UtrovÊrdig information ogâŠ
UtrovÊrdig information og forskelsbehandling.
For nogle måneder siden besÞgte vi SvinklÞv Badehotel og spiste frokost der. Vi henvendte os i receptionen med henblik på at booke et vÊrelse i 2020 og fik den besked, at man fÞrst kunne reservere prÊcist 11 måneder forud, og at det skulle ske pr. telefon.
Den 12. september ringede jeg derfor til hotellet med henblik på at foretage en reservation den 12. august nÊste år for to overnatninger.
Det var bare ikke muligt. Jeg fik oplyst, at gÊster, der allerede havde boet på hotellet, kunne reservere 12 måneder forud og at de derfor ikke havde mulighed for at tildele os et vÊrelse to nÊtter i trÊk. Vi kunne godt få to overnatninger, men skulle så flytte vÊrelse efter fÞrste overnatning, hvilket vi afslog.
Det er utrovÊrdigt, at man ikke ved henvendelse oplyser om forskellige tidsfrister for forskellige kundegrupper, og det er efter min mening også usympatisk, at man diskriminerer nye kunder.
Super fantastisk sted,DejligâŠ
Super fantastisk sted,Dejlig udsigt,lÊkker mad og vin.super god betjeningð€©ð€©ð€©
Det gamle SvinklÞv er vÊk og med det ... lagkagen :-(
Det gamle SvinklÞv er vÊk og kommer ikke tilbage! Det nye er desvÊrre trendy og strÞmlinet og mangler i den grad den gamle stemning og er skåret over samme lÊst som badehotellet i Blokhus. Ikke engang duge på bordene, men nyt, smart mÞblement. Vi havde heldigvis bestilt bord. Men folk blev bedt om at gå, selvom der var ledige borde, der ikke var dÊkket op/reserveret i "den blå stue". Ja, og "lagkagen kommer ikke tilbage", var det spidse svar fra kokken. Når man i den grad kan blÊse på dét folk Þnsker, for lagkagen har jo altid vÊret synonym med SvinklÞv, ja så må man jo Þnske held og lykke med det nye, smartere publikum.
Det er bare et helt fantastisk stedðâŠ
Det er bare et helt fantastisk stedð SÞde mennesker og maden helt i top. Tak for en dejlig frokostð
Vi kÞrte 150 km for ingenting
Vi kÞrte 150 km for ingenting! Fik at vide, at det ikke var muligt at servere så meget som en kop kaffe for os, skÞnt vi kunne se, at der var masser af tomme borde i restauranten. Heller ikke udenfor var der nogen mulighed for at kunne sidde. Mange kom forgÊves. Hvad i alverden er det for en elendig service?!! Snobsted! :(
Perfekt sted til en afslappende ophold
Dejlige omgivelser, gode vÊrelser, fÞler sig som 'gÊsten' samt spÊndende og velsmagende mad lavet på gode råvarer.
Et punkt til forbedring og aarsagen til at den sidste stjerne mangler.
Mangler introduktion fra personalet om hvad der ligger af gode ting på tallerkenen, samt når man spÞger ind til vinen, - blot får svaret, at vinen er fra Tyskland, (som jeg selv kan lÊse fra etiketten)....
Når det kommer på plads - giver jeg gerne 5 stjerne og mere for oplevelsen på det pragtfulde sted
Fantastisk!
Jeg har i lÞbet af de sidst 10 år, besÞgt SvinklÞv Badehotel 10-15 gange.
De har formået, at fastholde den samme atmosfÊre igennem alle årene. Når man ankommer bliver man mÞdt af en smilende og venlig ansat, som fÞrer en igennem de pastelfarvede rum. Alle rummene har hver sin farve og der er god plads imellem bordene.
Hvis man er heldig, får man et bord med udsigt til vandet.
Personalet er altid venlige og smilende, og virker aldrig travle eller stressede.
Maden på SvinklÞv Badehotel har altid vÊret fantastisk. Den er blevet mere eksperimenterende de senest år, men dette er helt sikkert positivt.
Jeg har ikke vÊret et sted, som kan måle sig med atmosfÊren, det venlige personale og den dejlige mad.
Derfor skal SvinklÞv Badehotel have 5 stjerne, og jeg har allerede reserveret bord til min fÞdselsdag igen i år.
DÃ¥rlig oplevelse til prisen
Blev mÞdt med at vi ikke kunne få det dobbeltvÊrelse vi havde booket da en dårlig gående dame skulle have det. Fik i stedet tilbudt en et-vÊrelse med opredning, hvor vi ikke kunne gå rundt i vÊrelset når sengen var slået op.
Middagen smÞrstegt rÞdspÊtte var vandet, kartoflerne hårde og sovsen tyk.
FÞlte at stamgÊsterne fik al deres opmÊrksomhed, vi var jo bare fÞrstegangs gÊster.
AtmosfÊren i de forskellige malede rum var i top ligesom solnedgangen over vesterhavet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã