En ursnygg flÀkt som jag haft i nio Ã¥r, men nu har lysknappen slutat fungera, men det skall vara lÀtt att Ã¥tgÀrda enl swedluxury. Jag kan varmt rekommendera den för den Àr fortfarande frÀsch och fin,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi Àr vÀldigt nöjda med vÃ¥r takintegrerade köksflÀkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet pÃ¥ 850m3/h. Den Àr mycket effektiv och estetiskt tilltalande. VÃ¥r spis Àr placerad pÃ¥ en köksö vilket gör att vi in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde en tak integrerad köksflÀkt via Swedluxury. SÃ¥ nöjd med hela upplevelsen. Tydligt, snabb leverans och bra service/information. Har inte hunnit montera den Ànnu men sÃ¥ fort jag gjort det ko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BÀsta service jag Àr jÀttenöjd!Fick professionell hjÀlp att vÀlja rÀtt köksflÀkt till mitt nya kök. Swedluxury svarar jÀtte snabbt pÃ¥ mejl. KöksflÀkten levererades snabbt efter lagd bestÀllning. Den f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Swedluxury Àr ett svenskt, snabbt vÀxande varumÀrke som designar lyxiga köksflÀktar med fokus pÃ¥ kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade flÀktar, frihÀngande modeller, integrerade flÀktar i induktionshÀll, diskreta inbyggda flÀktar för köksskÃ¥p samt vÀgghÀngda varianter. VÃ¥ra produkter anvÀnds dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i bÃ¥de villor och lÀgenheter. VÃ¥ra kunder vÀrdesÀtter design, hantverk och exklusiv inredning â de söker unika, stilrena lösningar som hÃ¥ller över tid. Köpen görs enkelt i vÃ¥r webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-flÀktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten pÃ¥ Instagram: @swedluxury_koksflaktar
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb leverans och fantastisk service!
Jag bestÀllde en köksflÀkt (Baltic 40 cm, vit) från Swedluxury och Àr verkligen nöjd. Både med produkten och servicen! Redan från första kontakten fick jag snabba, personliga svar på mina frågor, och de hjÀlpte till att reda ut detaljer kring mått och installation på ett vÀldigt proffsigt sÀtt.
Leveransen gick dessutom betydligt snabbare Àn jag hade vÀntat mig â de ordnade expressleverans och flÀkten kom fram inom bara nÃ¥gon dag.
Stort tack till Victoria för den vÀnliga och engagerade servicen. Rekommenderas varmt!
â Maja G, Lund

Bra bemötande
Smidig dialog vid köpet, med diskussion om modell/effekt mm. Gillar flÀkten också, då den gick att sÀtta dit extern motor på i efterhand. Men den interna som följde med var också bra. Men nu hör vi knappt flÀkten på steg 1 och 2 då motorn Àr på taket. Det enda negativa :) Àr att den suger så bra att vi måste rengöra den en gång i veckan från fett. Men med öppen planlösning 100 m2 så gör jag hellre det Àn att få stekoset på hela nedanvåningen. Många positiva ord om designen från besökare hemma också. Går att göra ganska låg om man tar bort medföljande motorn, då vi hade takbjÀlkar som var i vÀgen. Det enda jag saknar Àr ett kitt för att koppla på röret mot flÀkten vid extern motor, men det byggde jag sjÀlv för en liten slant och en svets.

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Effektiv och snygg takintegrerad köksflÀkt
Vi Àr vÀldigt nöjda med vår takintegrerade köksflÀkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet på 850m3/h. Den Àr mycket effektiv och estetiskt tilltalande. Vår spis Àr placerad på en köksö vilket gör att vi inte vill ha en flÀkt som hÀnger ner och stör "utsikten". Vi får ofta beröm från gÀster i vårt kök, och vi har enbart positivt att sÀga.

Marshall KöksflÀkt
Jag köpte en köksflÀkt Marshall och Àr supernöjd. Bra service, supersnabb leverans och enkel att montera

VÀldigt bra flÀkt
VÀldigt bra flÀkt. Bra service om man behöver tillbehör.

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
EmhÊttens kvalitet matcher ikke prisen
EmhÊttens kvalitet matcher ikke prisen. Materialerne virker billige og er dårligt sammensat. Ristene klaprer, når styrken er på 3 og 4. Kan kun bruge emhÊtten på trin 1 og 2.
Ved henvendelse til kundeservice, får man et hurtigt svar, hvor der derefter ikke bliver svaret. Utroligt uprofessionelt, når man giver over 8500,- kr for en emhÊtte.

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Snabb och smidig leverans och sÃ¥ snyggâŠ
Snabb och smidig leverans och så snygg flÀkt!

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Fantastisk flÀkt som bÃ¥de Àr fin ochâŠ
Fantastisk flÀkt som bÃ¥de Àr fin och otroligt bra. En kundservice som Àr hjÀlpsam, trevlig och snabb. Nöjd kund ð¥°

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Köpte en jÀttefin flÀkt frÃ¥n dettaâŠ
Köpte en jÀttefin flÀkt från detta företag. Såg snabbt att det var ett konstruktionsfel på den, då oset söks rÀtt in i motorn utan ett filter. Vi kontaktade företaget och påpekade detta, men de var helt oförstående. Pga konstruktionsfelet så rinner det fett efter vÀggen konstant. NÀr vi nu gick ut på deras hemsida igen, ser vi att felet Àr åtgÀrdat och att det numera sitter ett filter dÀr. Har mailat företaget igen om detta, men får ingen återkoppling! Kommer att gå vidare till konsumentverket!

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Mycket nöjd med köksflÀkten frÃ¥nâŠ
Mycket nöjd med köksflÀkten från Swedluxury. En riktig lyxflÀkt med hög kvalité som drar till sig uppmÀrksamhet.
BestÀllde flÀkten på måndag eftermiddag och hade den levererad utanför köket på torsdagen.
Snabb och hjÀlpsam kundservice som gör det lilla extra för att få hög kundnöjdhet. Toppenbetyg!

Har en Zeta takflÀkt och Àr supernöjd
Har en Zeta takflÀkt och Àr supernöjd! Kontrollen som medföljde var av Àldre modellen och strulade en del men fick bÀsta tÀnkbara hjÀlp av Victoria nÀr jag behövde en ny. Tack för bra service!

köksflÀkt
2023 köpte vi en köksflÀkt hÀr, frihÀngande och kopparfÀrgad.
Den gör sitt jobb bra för det lagas mycket mat till mÃ¥nga i vÃ¥rt kök. och sÃ¥ har den Àven fÃ¥tt mÃ¥nga komplimanger för sitt utseendeð
Nu nÀr lampan gick sönder i flÀkten fick vi sÃ¥ fin support med det. âïžâïžâïžâïžâïž

Stilren, effektiv och serviceminded
Ãr vÀldigt nöjd med vÃ¥ran tak integrerade köksflÀkt! Snygg och stilren sÃ¥ den passar klockrent i vÃ¥rt kök utan vÀgghÀngda skÃ¥p. Var tveksam till hur effektiv den skulle vara pÃ¥ sÃ¥ pass hög höjd, men den funkar kanon. Swedluxury har ocksÃ¥ varit vÀldigt serviceinriktade och hjÀlpsamma vid köp av tillbehör etc.

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Svedluxury emhÊtte - i en klasse for sig
Jeg er virkelig glad for min nye Svedluxury emhÊtte som er helt i top funktionelt og Êstetisk. Udsugning på laveste niveau, hvor det nÊsten ikke er hÞrbar, fungerer perfekt ved almindelig madlavning. Belysningen er smuk og indrammer kogepladen i et godt arbejdslys. EmhÊtten har givet mit ombyggede kÞkken nye kvaliteter.

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Enkel köpprocess och snabb och trevligâŠ
Enkel köpprocess och snabb och trevlig service!

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Snabb och bra hantering av mina frÃ¥gorâŠ
Snabb och bra hantering av mina frågor samt snabb hjÀlp vid bestÀllning av filter leverans.

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Mycket bra service från kundtjÀnst!
Mycket bra service från kundtjÀnst och bra svar på mina frågor.
Trevligt och kompetent bemötande!

Bra kundservice!

Har kÞbt og betalt for 10 dage siden
Har kÞbt og betalt for 10 dage siden. Har intet hÞrt.
Mycket trevligt och snabbt bemötande avâŠ
Mycket trevligt och snabbt bemötande av kundtjÀnsten.
FlÀkten var effektiv och vÀldigt tyst.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã