Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hela köpupplevelsen var enkel och smidig frÃ¥n bestÀllning till leverans. Allt fungerade precis som man önskar och flÀkten levererades snabbt och utan nÃ¥gra problem. Vi Àr vÀldigt nöjda med fl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En ursnygg flÀkt som jag haft i nio Ã¥r, men nu har lysknappen slutat fungera, men det skall vara lÀtt att Ã¥tgÀrda enl swedluxury. Jag kan varmt rekommendera den för den Àr fortfarande frÀsch och fin,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr vÀldigt nöjda med vÃ¥r takintegrerade köksflÀkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet pÃ¥ 850m3/h. Den Àr mycket effektiv och estetiskt tilltalande. VÃ¥r spis Àr placerad pÃ¥ en köksö vilket gör att vi in... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde en tak integrerad köksflÀkt via Swedluxury. SÃ¥ nöjd med hela upplevelsen. Tydligt, snabb leverans och bra service/information. Har inte hunnit montera den Ànnu men sÃ¥ fort jag gjort det ko... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Swedluxury Àr ett svenskt, snabbt vÀxande varumÀrke som designar lyxiga köksflÀktar med fokus pÃ¥ kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade flÀktar, frihÀngande modeller, integrerade flÀktar i induktionshÀll, diskreta inbyggda flÀktar för köksskÃ¥p samt vÀgghÀngda varianter. VÃ¥ra produkter anvÀnds dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i bÃ¥de villor och lÀgenheter. VÃ¥ra kunder vÀrdesÀtter design, hantverk och exklusiv inredning — de söker unika, stilrena lösningar som hÃ¥ller över tid. Köpen görs enkelt i vÃ¥r webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-flÀktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten pÃ¥ Instagram: @swedluxury_koksflaktar

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

En fin flÀkt som vi Àr mycket stolta

En fin flÀkt som vi Àr mycket stolta över.

2022幎5月9日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Sara, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och den nya köksflÀkten! /Swedluxury Team

Superbra kundservice med snabb

Superbra kundservice med snabb återkoppling och kunnig personal. Mycket, mycket nöjd!

Victor RL

2022幎3月16日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Victor, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service! /Swedluxury Team

Jag Àr SUPER nöjd med Swedluxury

Jag Àr SUPER nöjd med Swedluxury, Valde deras takintegrerade köksflÀkt för jag tycker den var snyggast. Fick dock lite problem med frakten med då var dom super serviceminded och fixade till en lösning direkt.

Jag rekomenderar Swedluxury till alla som frågar.

2022幎3月1日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Magnus, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och den takintegrerade köksflÀkten! /Swedluxury Team

Super

JÀttebra leverans..

2022幎2月22日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Tom, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service! /Swedluxury Team

Snabb och bra service

Snabb och bra service. LÀtta att få och ta kontakt med. BestÀllningen leverans dagen efter

Lars

2022幎2月16日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Lars, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service! /Swedluxury Team

SuperbetjÀning!

Sladdarna på vår flÀkt hade en mus Àtit upp. De gulliga fina personerna på Swedluxury hjÀlpte till så vi fick nya reservdelar genom David. VÀnlig och effektiv betjÀning!
Kan rekommenderas!
Maja-Lisa

2022幎2月14日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Maja-Lisa, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service! /Swedluxury Team

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr jÀttenöjda med vÃ¥r takintegrerade

Vi Àr jÀttenöjda med vår takintegrerade flÀkt!

2022幎2月2日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej MÀrta, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med den takintegrerade köksflÀkten! /Swedluxury Team

Jag Àr som kund Àr jÀttenöjd speciellt

Jag Àr som kund Àr jÀttenöjd speciellt med kundservice, jag har fått stor och snabbt hjÀlp för att kunna komplettera min bestÀllning / Tack snÀlla Victoria
//Ahmed

2022幎2月2日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Ahmed, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service! /Swedluxury Team

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig kvalite. Obefintlig support.

Köpte en köksflÀkt från dem mars 2021.
Skyddsfilmen var applicerad innan sjÀlva plåtbitarna monterats ihop hos tillverkaren.
Det går alltså inte få bort skyddsfilmen helt.
Jag demonterade flÀkten så gott det gick, utan att lyckats få bort filmen.
Inuti hittar jag en ursprungsetikett som delvis Àr bortriven. Varför?
Jag köpte just denna då den ska vara tillverkad i EU. Varför etiketten delvis Àr bortriven kan jag bara spekulera i.
För övrigt var plåtkonstruktionen dålig utförd och någon tanke kring styrhål/överstora hål tycks inte finnas.
Mailade sweluxury tre gånger. Inget svar snart ett år senare.

2022幎1月26日
5぀星のうち5の評䟡

Hittills har bemötande och service

Hittills har bemötande och service varit toppen.

2021幎11月19日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Anna, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service! /Swedluxury Team

5぀星のうち5の評䟡

Kanon produkter, pris och service!

Snabb respons, bra service. Snabbare frakt ordnades utan på kostnad.

2021幎11月16日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Robert, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service! /Swedluxury Team

5぀星のうち5の評䟡

snygg köksflÀkt med bÀsta funktion

En snygg köksflÀkt med bÀst funktion, trodde verkligen aldrig att integrerade köksflÀkt kunde vara så bra men just den vi köpte från Swedluxury Àr super kraftfull. Vi har fått så mycket beröm för den av alla som besöker oss. Nu i efterhand Àr jag jÀtte glad att vi vÀntade ca 1 år med att köpa nytt köksflÀkt för det kunde inte bli bÀttre Àn den vi har.

2021幎11月12日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Tri, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med köksflÀkten! /Swedluxury Team

[Kund har köpt: Takintegrerad köksflÀkt PURE]

5぀星のうち5の評䟡

Oj oj oj service i vÀrldsklass!

Oj oj oj service i vÀrldsklass!
Vi köpte en flÀkt som vi skulle installera i vÃ¥r nyproduktion och hade flÀkten liggandes hemma i 1 mÃ¥nad eftersom vi vÀntade pÃ¥ köket skulle komma sÃ¥ vi kunde montera allt samtidigt, nÀr vi vÀll skulle öppna lÃ¥dan dÀr flÀkten fanns sÃ¥ mÀrkte vi att den hade en skada dÃ¥ vi inte kunde mÀrkta detta nÀr vi tog emot det, vi va vÀldigt frustrerade sÃ¥ vi ska flytta in om 1 mÃ¥nad och vi tÀnkte att det inte skulle gÃ¥ dÃ¥ allt mÃ¥ste vara klart
Men nej det va ett mail som krÀvdes och dÃ¥ fick vi svar inom 1 timma och dÃ¥ skrev dem att dem skulle kika pÃ¥ ifall vi kan ha en lösning och efter 3 timmar sÃ¥ skriver dem ett mail att en helt ny flÀkt Àr skickad till oss!✅
Jag va lite skeptisk över att köpa en flÀkt via nÀtet men jag rekommenderar swedluxury alla dagar i veckan då dem bryr sig om sina kunder, snyggt jobbat!

2021幎11月3日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Sredan, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa er. /Swedluxury Team

5぀星のうち5の評䟡

Bra flÀkt med snygg design

Bra flÀkt med snygg design. Snabb leverans och hjÀlpsam personal vid köp av produkt.

2021幎10月30日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Amelie, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med köksflÀkten och vår service! /Swedluxury Team

[Kund har köpt: FrihÀngande cylinder köksflÀkt]

5぀星のうち5の評䟡

Så skönt att ha en riktig flÀkt på plats.

Hej på er!

Installerad sedan i början av 2021.

Fungerar bÀttre Àn jag hoppats pÃ¥ 👍

Har rekommenderat till flera av våra kompisar och besökare.

Eftersom jag Àr 1,96m lång så Àr det en njutning att arbeta i köket då jag slipper att ha flÀkten i ansiktet.

Tack för en effektiv och vÀl fungerande flÀkt som Àr tyst och MYCKET prisvÀrd 👍

/Björn

2021幎10月23日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Björn, Stort tack för ditt omdöme och dina rekommendationer. Vi Àr glada att du Àr nöjd med köksflÀkten och vår service! /Swedluxury Team

[Kund har köpt: Takintegrerad köksflÀkt ZETA]

Kan varmt rekomendera!

Kan varmt rekomendera!

Riktigt bra o snygga flÀktar och vi fick den bÀsta servicen av Victoria på Swedluxury.
Vi har haft Sigma flÀkten i 2 år nu och Àr fortfarande lika nöjda idag :)

2021幎9月27日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Angelique, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med köksflÀkten och vår service! /Swedluxury Team

5぀星のうち1の評䟡

Tar bort "dåliga" kommentarer på sociala medier.

Takintegrerad köksflÀkt LYXOR. FlÀkten fungerar som den ska men belysningen har nu gått sönder två gånger på 2 år. Första vÀndan efter en utdragen mailkonversation skickades en ny transformator till mig som jag fick byta sjÀlv.

Hörde av mig nu igen nÀr Àven den gick sönder. Inget svar. Min sambo försökte nå Swedluxury via sociala medier men kommentarerna blev borttagna!? DÀrav omdömet.

2021幎9月23日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Swimon, Vi Àr vÀldigt ledsna över detta omdöme. Då vi försöker alltid göra vårt yttersta för att hjÀlpa våra kunder. För att anmÀla en reklamation behöver den hamna rÀtt. Vi kan inte hjÀlpa er med serviceÀrenden via sociala medier. Vi erbjuder 2 års garanti på köksflÀkten du har köpt. Det har redan gått 3 år från inköpsdatum. Men jag kan se att vi har återkommit med en lösning! Så det skall nog bli bra i slutÀndan. Vi önskar Er en fin dag! Vh Swedluxury Team

5぀星のうち5の評䟡

FlÀkten funkar kanon samt grym service

2021幎8月25日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Kim, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med köksflÀkten och vår service! /Swedluxury Team

[Kund har köpt: Takintegrerad köksflÀkt PURE]

Takintegrerad flÀkt BETA

Har installerat en takintegrerad flÀkt BETA frÃ¥n Swedluxury i vÃ¥rt nybyggda hus. Var lite skeptisk innan om den hÀr typ av köksflÀkt skulle fungera sÃ¥ bra i vÃ¥rt hus med tanke pÃ¥ att den Àr installerad högt i tak (lÃ¥ngt avstÃ¥nd mellan föroreningskÀllan som ska evakueras) samt öppen planlösning. Är mycket nöjd över bÃ¥de funktion, ljudnivÃ¥, samt utseende! Kan varmt rekommendera bÃ¥de Swedeluxury som företag och dess produkter.
KundtjÀnst har Àven bemött frågor snabbt och proffesionellt.

2021幎8月13日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Hej Sabina, Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med köksflÀkten och vår service! /Swedluxury Team

[Kund har köpt: Takintegrerad köksflÀkt BETA]

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス