En ursnygg fläkt som jag haft i nio år, men nu har lysknappen slutat fungera, men det skall vara lätt att åtgärda enl swedluxury. Jag kan varmt rekommendera den för den är fortfarande fräsch och fin,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi är väldigt nöjda med vår takintegrerade köksfläkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet på 850m3/h. Den är mycket effektiv och estetiskt tilltalande. Vår spis är placerad på en köksö vilket gör att vi in... もっと見る
企業が回答しました
Beställde en tak integrerad köksfläkt via Swedluxury. Så nöjd med hela upplevelsen. Tydligt, snabb leverans och bra service/information. Har inte hunnit montera den ännu men så fort jag gjort det ko... もっと見る
企業が回答しました
Bästa service jag är jättenöjd!Fick professionell hjälp att välja rätt köksfläkt till mitt nya kök. Swedluxury svarar jätte snabbt på mejl. Köksfläkten levererades snabbt efter lagd beställning. Den f... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Swedluxury är ett svenskt, snabbt växande varumärke som designar lyxiga köksfläktar med fokus på kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade fläktar, frihängande modeller, integrerade fläktar i induktionshäll, diskreta inbyggda fläktar för köksskåp samt vägghängda varianter. Våra produkter används dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i både villor och lägenheter. Våra kunder värdesätter design, hantverk och exklusiv inredning — de söker unika, stilrena lösningar som håller över tid. Köpen görs enkelt i vår webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-fläktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten på Instagram: @swedluxury_koksflaktar
Järnvägsgatan 37, 274 32, Skurup, スウェーデン
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Premium line takintegrerad fläkt
Snygg fläkt som är både tyst och suger bra! Bra service och snabb leverans!

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
En super service och väldigt snabb…
En super service och väldigt snabb leverans. Fick alla svar jag hade på min frågor. Stort tack// En nöjd kund

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Snygga fläktar och bra kundservice
Snygga fläktar och bra kundservice. Leveransen kom inom beräknad leveranstid.

Väldigt nöjd med Premium Line Pure
Väldigt nöjd med hela köpupplevelsen. Fick fantastisk rådgivning av en expert som hjälpte mig att välja en takintegrerad köksfläkt. Det blev en Premium Line Pure. Leveransen kom snabbt. Köksfläkten är nu monterad och vi är förälskade i fläkten!

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Beställde frihängd fläkt i svart…
Beställde frihängd fläkt i svart utförande på hemsidan. Efter några dagar tog jag kontakt med företaget och bad dem kolla igenom min order så att jag inte missat något. Fick tipset att både byta motor och filter vilket jag givetvis gjorde så allt blev mycket bättre. Är glad att de rekommenderade förändringar samt förklarade varför. Montering var enkelt men krävdes två personer vilket det också stod i anvisningen. Fläkten fungerar mycket bra, har bra uppsugningsförmåga (jämfört med Ikea fläkt som vi hade tidigare) samt är mycket tystare. Belysningen är bra men hade
Önskat varmare ljus då det hade passat in bättre med övrig belysning men efter dialog med företaget så ska de vara utbytbara. Allt från order till leverans fungerade klockrent.

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Beställde en "Premium line" tak…
Beställde en "Premium line" tak integrerad fläkt vid middagstid och hämtade samma dag kl.16:30.
Vi är super nöjda både med produkten och bemötande av telefonsupporten.
Önskar lycka till företaget i framtiden!!!

ZETA takintergrerad fläkt
Köpte en ZETA takintergrerad fläkt och måste bara säga ...
...så otroligt bra!
Tyst, effektiv och snygg (fast man knappt ser den ;) )
Är man lång och vill se maten man lagar utan att ha en fläktarna i vägen så är denna klockren 👍

Swedenluxury
Supernöjd med fläkten snabb leverans och superb service....
Det bästa med fläkten är att den verkligen är TYST på 1:a läget trodde inte den va på😃

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Mycket nöjd med hela leveransen
Mycket nöjd med hela leveransen, produkt och service.

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Är jättenöjd med både fläkt och…
Är jättenöjd med både fläkt och service!
Köpte deras svarta matta kub fläkt till vårat nya hus och detta var det företaget som gav bäst service och snabbast återkoppling på hela husbyggarresan!
Kan varmt rekommendera 🤍

Supernöjd med min Samantha CARBON
Jag köpte en Samantha CARBON till mitt kök jag renoverade. Gick fort att få leveransen, matchade utan problem resten av köket som jag ville ha det. Belysningen är utmärkt och kolfiltret har inga problem att suga igenom matoset när man lagar mat. Kunde inte vara nöjdare.

Professionellt bemötande
Professionellt bemötande.
Snabba på att svara på Mail.
Snabb leverans och supernöjd med min fläkt.

Extremt snygg köksfläkt! REKOMMENDERAR
Mycket trevlig service, fick svar på alla mina frågor av väldigt kunnig kundtjänst! Leverans kom som utlovat. Extremt snygg köksfläkt, fantastisk kvalitet, funktionen motsvarar alla mina förväntningar. Tack!

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Inga konstigheter vid beställning och…
Inga konstigheter vid beställning och leverans. Förväntade mig en bättre fläkt. Spotlightsen kan åka ner och kan vara svåra att få på plats så att de sitter kvar som de ska. Alla tryckknappar rullar runt, så att de inte sitter rätt avläsningsbara. Det var svårt att få upp översta utskjutbara överdelen utan att den repades. Här fortfarande inte lyckats få bort allt klister från skyddsplasten.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。