Sygeplejebutikken.dk レビュー

2,861
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super dejligt at få en medarbejder i røret som kunne hjælpe med valg af sandaler til sådan en fod vanskelig kunde som mig. Havde selv forsøgt 2 gange at bestille sandaler som ikke passede før jeg ring... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mine gamle sandaler blev kasseret af byens skomager. Nedslidt og meget brugt. Sommeren er ikke forbi, så jeg fandt Sygeplejebutikken på nettet. Mine ynglings sandaler var der og to dage senere gik j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet 2 par sko (sandal og Green Comfort ballerina), desværre måtte jeg returnere ballerina skoen p.gr. af forkert pasform. Sandalen er perfekt. Jeg har tidligere handlet i Sygepleje buti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter en brækket mellemfodsknogle, blev jeg anbefalet at købe sandaler til nedsunken forfod. Jeg købte nogle hos sygeplejebutikken og kan kun give mine bedste anbefalinger. Det kan godt betale sig at... もっと見る

企業情報

1. 病院設備と備品
  2. 靴屋

当該企業による記述

Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har været i brug.

優良

(2,861)

過去12か月のレビュー数: 500

レビューを書く

Super skønne sko 🤗

Vi købte denne sko “Whistler vandtæt sko med BOA-lukning i sort” . Min mand er mega glad for skoen han bruger benskinne på det ene ben og de er så nemme at få på og dejlige at have på og gå med 🤗

2026年7月27日

Hej,

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse! 🤗 Det glæder os virkelig meget at høre, at din mand er så glad for sine Whistler-sko, og især at de fungerer godt sammen med hans benskinne. Når man har særlige behov til fodtøj, betyder det ekstra meget, at skoene både er nemme at få af og på, behagelige at have på og gode at gå i.

Hvor er det dejligt, at BOA-lukningen gør hverdagen lidt nemmere for ham, og at I har fundet en sko, der passer godt til hans behov. Vi håber, at han får rigtig meget glæde af dem og mange gode ture i dem. 🤗

I er altid hjertelig velkomne til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe eller vejlede jer med, og vi glæder os til at betjene jer igen.

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget tilfreds med at handle hos…

Jeg er meget tilfreds med at handle hos Sygeplejebutikken der er hurtig levering og varene er bare i orden

2026年7月18日

Hej Joan,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du er meget tilfreds med at handle hos Sygeplejebutikken.dk. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse hele vejen fra bestilling til modtagelse, så det er skønt at høre, at du både er tilfreds med den hurtige levering og med de varer, du har modtaget.

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og på, at du vælger at handle hos os. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, og vi glæder os til at betjene dig igen.

5つ星のうち5の評価

Det var en rigtig positiv oplevelse at…

Det var en rigtig positiv oplevelse at handle her og pakken blev sendt hurtigt afsted. Stor anbefaling herfra☀️

2026年8月6日

Hej Pia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og din store anbefaling! ☀️ Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en positiv oplevelse med at handle hos os, og at din pakke hurtigt blev sendt afsted. Vi gør os umage for, at det skal være både nemt, trygt og hurtigt at handle hos Sygeplejebutikken.dk, så din tilbagemelding betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din gode oplevelse med andre. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, og vi glæder os til at betjene dig igen. ☀️

5つ星のうち5の評価

Havde det produkt jeg manglede hurtig levering

2026年8月6日

Hej Franciska,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du kunne finde netop det produkt, du stod og manglede hos os, og at du samtidig var tilfreds med den hurtige levering. Vi gør vores bedste for at have et godt og relevant udvalg samt få bestillingerne hurtigt afsted, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

5つ星のうち1の評価

Rigtig dårlig oplevelse

1. Købte et par sandaler, som jeg så fandt hos producenten næsten 300 kr billigere
2. Ville lave en returnering, og skulle gennem et 'retur-system', hvor jeg flere gange skulle vælge at få pengene retur, istedet for ombytning eller gavekort. Og returlabel skulle printes.
Bare en rigtig dårlig oplevelse.

2026年8月5日

I er altid så hurtige

2026年8月3日

Hej Birthe,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever, at vi altid er hurtige. Vi ved, hvor rart det er ikke at skulle vente længe på sin bestilling, og derfor gør vi os umage for at få pakkerne hurtigt og sikkert afsted.

Vi sætter stor pris på, at du handler hos os og deler din positive oplevelse. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, og vi glæder os til at betjene dig igen.

5つ星のうち5の評価

Har købt sko til både min mand og mig…

Har købt sko til både min mand og mig selv, bedste rådgivning og hurtig levering!
Absolut ikke sidste gang, vi shopper her!🤩

2026年7月20日

Hej Susanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩 Det glæder os virkelig meget at høre, at både du og din mand har fundet sko hos os, og at I har været glade for både rådgivningen og den hurtige levering. Vi lægger stor vægt på at hjælpe vores kunder med at finde det helt rigtige fodtøj, så det betyder meget at få sådan en dejlig tilbagemelding.

Hvor er det skønt at høre, at det absolut ikke bliver sidste gang, I handler hos os! 🤩 I er altid hjertelig velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for hjælp eller rådgivning, og vi glæder os til at betjene jer igen.

5つ星のうち5の評価

Super kundeservice og hurtig levering

Super kundeservice og hurtig levering. Har handlet hos dem flere gange. Kæmpe anbefalinger herfra.

2026年7月29日

Hej Lise,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og din kæmpe anbefaling! Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores kundeservice og den hurtige levering. Det betyder ekstra meget for os, at du har valgt at handle hos os flere gange, og vi er meget taknemmelige for din tillid.

Vi gør os umage for at give en god oplevelse hver eneste gang, så din positive tilbagemelding er virkelig værdsat. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, og vi glæder os til at betjene dig igen.

5つ星のうち5の評価

Jeg er super tilfreds med servicen og…

Jeg er super tilfreds med servicen og ens ordre bliver sendt samme dag. Har kun positiv ting at sige om sygeplejebutikken.

2026年8月1日

Hej Karina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er super tilfreds med både vores service og den hurtige levering. Vi gør os umage for at sende ordrer afsted samme dag, når det er muligt, så det er dejligt at vide, at det har gjort en positiv forskel for dig.

Det glæder os også rigtig meget, at du kun har positive ting at sige om Sygeplejebutikken.dk. Din feedback er en stor motivation for hele vores team, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget, og vi glæder os til at betjene dig igen.

5つ星のうち5の評価

Det var det rigtige der kom og det kom…

Det var det rigtige der kom og det kom hurtigt , jeg købte sko og de passede fint.

2026年7月31日

Hej Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du modtog de rigtige varer hurtigt, og at skoene passede dig fint. Vi ved, hvor vigtigt det er, at både levering og pasform lever op til forventningerne, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til fortsat at yde den bedste service og tilbyde produkter, som vores kunder bliver glade for.

5つ星のうち5の評価

Bedste kundeservice jeg længe har fået

Bedste kundeservice jeg længe har fået. Personlig og imødekommende hjælp helt ned i detaljerne. Tak for hjælpen :)

2026年7月17日

Hej Merete,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det varmer os virkelig at læse, at du oplevede vores kundeservice som den bedste, du længe har fået. Det betyder rigtig meget for os, at du følte dig mødt med personlig og imødekommende hjælp, og at vi kunne hjælpe dig helt ned i detaljerne. :)

Vi gør os umage for at give hver enkelt kunde den bedst mulige oplevelse, så din feedback er en stor motivation for hele vores team. Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

5つ星のうち4の評価

Fik en hurtig og ok levering af mit køb…

Fik en hurtig og ok levering af mit køb men da jeg havde fortrudt mit køb var der en lige så god og hurtig behandling af mit returnerede køb

2026年7月14日

Hej Kirsten,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både en hurtig levering og en god behandling, da du valgte at returnere dit køb.

Vi ved, at det nogle gange kan ske, at man fortryder et køb, og derfor gør vi os umage for at gøre returprocessen så nem, hurtig og tryg som muligt. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – både før og efter dit køb.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback er meget værdifuld for os og motiverer os til fortsat at levere den bedst mulige service.

5つ星のうち5の評価

God service og hurtig levrring

Hej Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har været tilfreds med både vores service og den hurtige levering. Vi gør os umage for at give vores kunder en god oplevelse fra bestilling til levering, så det betyder meget for os at vide, at det er lykkedes.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback er en stor motivation for hele vores team, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

5つ星のうち2の評価

Den 15/7 gik jeg ind på…

Den 15/7 gik jeg ind på sygeplejersken.dk og kiggede efter sandaler. Jeg fandt et mærke som jeg ikke kendte i forvejen, så derfor brugte jeg lang tid på at måle mine fødder, tjekke med mine andre sko og sammenligne med størrelsesguiden på hjemmesiden. Jeg studsede over at guiden anbefalede mig en størrelse 2½ størrelse mindre end jeg plejer og valgte alligevel at tage en størrelse større end det anbefalede. På trods af dette så var sandalerne jeg modtog for små.
Jeg er selvfølgelig lidt utilfreds med at jeg selv skal betale for returnering og skriver en mail til kundesupport. De responderer dog aldrig på min mail, så jeg betaler selv for min returnering via deres portal og så finder jeg et andet sted at købe mit fodtøj.

2026年7月29日
5つ星のうち5の評価

Mit seneste køb hos Sygeplejebutikken…

Mit seneste køb hos Sygeplejebutikken var helt i top, præcis som alle de andre gange jeg har ´handlet både sko, sandaler og tøj. Jeg er meget tilfreds!

Hej Alis,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at dit seneste køb levede op til dine forventninger – præcis som de tidligere gange, du har handlet hos os.

Det betyder utrolig meget for os, at du vender tilbage igen og igen, og at du har været tilfreds med både sko, sandaler og tøj. Din tillid er noget, vi sætter stor pris på, og vi er glade for, at vi fortsat kan give dig gode oplevelser, hver gang du handler hos os.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback er en stor motivation for hele vores team, og vi ser frem til også at kunne hjælpe dig næste gang, du mangler nyt arbejdstøj eller fodtøj.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, det bestilte lever fuldt ud til forventning. Kan varmt anbefales

2026年7月10日

Hej Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme anbefalinger. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede hurtig levering, og at de produkter, du bestilte, levede fuldt ud op til dine forventninger. Vi gør os umage for at sikre både en god købsoplevelse og produkter af høj kvalitet, så det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding.

Hurtig levering, rimelig pris

2026年7月17日

Hej Kirsten,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig levering, og at du samtidig synes, vores priser er rimelige. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en god oplevelse fra bestilling til levering, så din feedback betyder rigtig meget for os.

5つ星のうち2の評価

Sandaler ødelagt

Har købt et par sandaler men første gang jeg spændte dem ind gik de i stykker i stoffet. Synes jeg ikke kan være rigtig til den pris! Har sendt jer en mail. Men i har ikke svare mig tilbage.

2026年7月16日
5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og nem returnering

Hej Leon,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både hurtig levering og en nem returnering. Vi ved, hvor vigtigt det er, at hele købsoplevelsen fungerer gnidningsfrit – også hvis man får brug for at sende en vare retur. Derfor betyder din positive feedback rigtig meget for os.

5つ星のうち5の評価

Fuld tilfreds med mine sko

Fuld tilfreds med mine sko, hurtig levering😃

2026年7月13日

Hej Gitte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😃 Det glæder os rigtig meget at høre, at du er fuldt tilfreds med dine sko, og at du samtidig oplevede en hurtig levering. Vi gør os umage for at give vores kunder en god oplevelse hele vejen igennem, så din feedback betyder meget for os.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。