Sygeplejebutikken.dk レビュー

2,868
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super dejligt at få en medarbejder i røret som kunne hjælpe med valg af sandaler til sådan en fod vanskelig kunde som mig. Havde selv forsøgt 2 gange at bestille sandaler som ikke passede før jeg ring... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Positiv og konstruktiv modtagelse af min reklamation. Hurtig levering af en ny vare, da den viste sig at være for lille, så en overraskende hurtigt ombytning til en større. På den lidt negative side... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mine gamle sandaler blev kasseret af byens skomager. Nedslidt og meget brugt. Sommeren er ikke forbi, så jeg fandt Sygeplejebutikken på nettet. Mine ynglings sandaler var der og to dage senere gik j... もっと見る

企業情報

1. 病院設備と備品
  2. 靴屋

当該企業による記述

Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har været i brug.

優良

(2,868)

過去12か月のレビュー数: 507

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig ekspedition, levering til døren

Hurtig ekspedition; og rimelig ventetid til modtagelse af ordren

2026年7月13日

Hej Lene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition og en rimelig leveringstid på din ordre. Vi gør os umage for at behandle alle ordrer så hurtigt som muligt, så det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Man modtager sine sko ret hurtigt og de…

Man modtager sine sko ret hurtigt og de er mega behagelig at have på

2026年7月17日

Hej Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du modtog dine sko hurtigt, og at de er mega behagelige at have på. Vi ved, hvor vigtigt både komfort og en hurtig levering er, så det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Vi håber, at du får stor glæde af dine sko i lang tid fremover.

Hurtig afsendelse efter bestilling

Hurtig afsendelse efter bestilling. Lækre sko som passer i størrelsen.
Vh Tove Jørgensen

2026年7月11日

Hej Tove,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at dine sko blev afsendt hurtigt efter bestilling, og at de passer perfekt i størrelsen. Det er skønt at vide, at du er tilfreds med både kvaliteten af skoene og den hurtige ekspedition.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget, og vi glæder os til at betjene dig igen.

Sko der svarer til beskrivelsen

Sko der svarer til beskrivelsen

2026年7月3日

Hej Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at skoene levede op til beskrivelsen, og at du oplevede en hurtig levering. Vi gør os umage for at give så præcise produktbeskrivelser som muligt, så vores kunder ved, hvad de kan forvente, og derfor betyder din feedback rigtig meget for os.

Kvalitetsvarer

Kvalitetsvarer, hurtig og fleksibel levering - så jeg er meget glad og tilfreds. Og det er ikke sidste gang jeg køber fodtøj i Sygeplejebutikken.

2026年6月1日

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både kvaliteten af vores varer og den hurtige og fleksible levering. Vi gør os umage for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så din positive feedback betyder rigtig meget for os.

Det er en særlig stor fornøjelse at læse, at det ikke bliver sidste gang, du køber fodtøj hos Sygeplejebutikken. Den tillid sætter vi stor pris på, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, gode tilbud

2026年7月2日

Hej Katja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du synes, vores hjemmeside er nem og overskuelig at bruge, og at du har fundet gode tilbud hos os. Vi arbejder hele tiden på at gøre det enkelt og inspirerende at handle, så det betyder rigtig meget at få sådan en positiv tilbagemelding.

5つ星のうち5の評価

Fin service og hurtig levering .

2026年7月7日

Hej Katja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en fin service og en hurtig levering. Vi gør os umage for at give vores kunder en god oplevelse fra bestilling til levering, så din positive feedback betyder rigtig meget for os.

god og hurtig service

Hej Ole,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og hurtig service hos os. Vi gør os umage for at sikre, at alle vores kunder får en god oplevelse, og derfor betyder din positive feedback rigtig meget.

5つ星のうち5の評価

Fik af 2 omgang købt 2 par skønne…

Fik af 2 omgang købt 2 par skønne sandaler på tilbud. Fortalte det til min veninde, som selv straks købte sandaler hos jer. Det var nærmest dag til dag levering, og imed pakkerne fulgte en lille pose fodbadesalt .Jeg anbefaler jer gerne til andre i min omgangskreds. ❤️

2026年7月9日

Hej Jannie,

Tusind tak for din fantastiske og hjertevarme anmeldelse. ❤️ Det glæder os virkelig at høre, at du endte med at købe to par skønne sandaler hos os, og at du er så tilfreds med både dem og den hurtige levering. Det er dejligt at vide, at den lille pose fodbadesalt også blev en hyggelig del af oplevelsen.

Det betyder ekstra meget for os, at du har anbefalet os til din veninde, som også valgte at handle hos os, og at du gerne vil anbefale os videre til andre. Den tillid er vi utrolig taknemmelige for, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Super hurtig ekspedition og levering

Super hurtig ekspedition og levering. Har lige købt 2 par sko i min str. og str. passede.
Har også brugt det medfølgende fodbad :-)

2026年7月7日

Hej Eli,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en super hurtig ekspedition og levering, og at begge par sko passer perfekt i størrelsen. Vi ved, hvor vigtigt det er, at pasformen er rigtig, så det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Det er også dejligt at læse, at du har fået glæde af det medfølgende fodbad. :-) Vi håber, det gav lidt ekstra velvære og var prikken over i'et på din købsoplevelse.

Skønne sandaler

Skønne sandaler, så hurtig levering ❤️

2026年7月1日

Hej Lisbet,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. ❤️ Det glæder os rigtig meget at høre, at du er glad for dine skønne sandaler, og at du oplevede en hurtig levering. Vi gør os umage for at give vores kunder en god oplevelse fra bestilling til levering, så din positive feedback betyder rigtig meget for os.

Vi håber, at du får stor glæde af dine nye sandaler, og at de bliver skønne at bruge.

Som jeg havde forventet

Som jeg havde forventet

Hej Troels,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at din oplevelse levede op til dine forventninger. Vi gør os umage for at levere både gode produkter og en god service hver gang, så det betyder meget for os, at vi har indfriet dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Har brug for arbejdssandaler og fandt…

Har brug for arbejdssandaler og fandt nogen der passede til en bred fod og til rimelige priser

2026年7月2日

Hej Tina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du fandt et par arbejdssandaler, der passer godt til en bred fod, og at du samtidig oplevede vores priser som rimelige. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde det rette fodtøj, når man er meget på benene, så det betyder meget for os, at du har fundet et par, der matcher dine behov.

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet 2 par sko (sandal og…

Jeg har handlet 2 par sko (sandal og Green Comfort ballerina), desværre måtte jeg returnere ballerina skoen p.gr. af forkert pasform. Sandalen er perfekt. Jeg har tidligere handlet i Sygepleje butikken, hvor man får en meget"personlig"købsoplevelse ud over det sædvanlige.
Udvalg, pris, service og hurtig forsendelse evt. returnering, hvis det skulle være nødvendigt.
H.N., Kirke Hyllinge😁

2026年6月30日

Hej Helen,

Tusind tak for din fantastiske og uddybende anmeldelse. 😁 Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for dine sandaler, og at du gennem flere køb har haft en god oplevelse hos os. Selvom ballerinaerne desværre ikke havde den rette pasform, er vi glade for, at returneringen forløb nemt og problemfrit.

Det betyder ekstra meget for os at læse, at du oplever en personlig købsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi gør os umage for at tilbyde et godt udvalg, fair priser, god service og hurtig levering, så din flotte tilbagemelding er en stor motivation for hele vores team.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og fordi du vender tilbage til os. Det sætter vi stor pris på.

Super

Super. Hurtig betjening. Varen er som foto.

2026年7月3日

Hej Jacqueline,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en hurtig betjening, og at varen levede op til dine forventninger og svarede til billederne. Vi gør os umage for at præsentere vores produkter så præcist som muligt, så det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

5つ星のうち4の評価

Det går hurtigt når man har bestilt

Det går hurtigt når man har bestilt, også når man skal have penge tilbage

Hej Annette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig behandling af din ordre, og at tilbagebetalingen også forløb hurtigt og problemfrit. Vi ved, hvor vigtigt det er, at både køb og eventuelle returneringer håndteres effektivt, så din positive tilbagemelding betyder rigtig meget for os.

5つ星のうち5の評価

Utroligt søde og imødekommende da jeg…

Utroligt søde og imødekommende da jeg hentede min ordre.

2026年7月10日

Hej Henriette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en sød og imødekommende modtagelse, da du hentede din ordre. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en personlig og venlig service, så det betyder rigtig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, at du bliver glad for dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God og hurtig service

God og hurtig service. Levering til den korrekte adresse. meget tilfreds med levering og service

2026年7月13日

Hej Irene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og hurtig service, og at din ordre blev leveret korrekt. Vi gør os umage for at sikre, at både levering og kundeservice fungerer gnidningsfrit, så det betyder rigtig meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget, og vi glæder os til at betjene dig igen.

5つ星のうち5の評価

Jeg er fuld tilfreds med deres ordrer behandling og kvalitet af det købte

Jeg er fuld tilfreds med deres levering/behandling af mine ordrer. Ordren kommer hurtigt og har altid god forventet kvalitet. Har aldrig haft problemer og har købt hos dem mange gange.

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din fantastiske og loyale anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du gennem flere køb har oplevet hurtig ordrebehandling, levering og en kvalitet, der lever op til dine forventninger. Det betyder utrolig meget for os, at du vender tilbage til os igen og igen, og at du aldrig har haft problemer med dine bestillinger.

Din tillid og positive feedback er en stor motivation for hele vores team, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre.

5つ星のうち5の評価

Altid kompetent service og hurtig…

Altid kompetent service og hurtig levering af gode produkter

2026年7月9日

Hej Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de varme ord. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både kompetent service, hurtig levering og gode produkter. Vi gør os umage for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så din feedback er en stor motivation for hele teamet.

Tak fordi du valgte at handle hos os. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget, og vi glæder os til at betjene dig igen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。