Super dejligt at få en medarbejder i røret som kunne hjælpe med valg af sandaler til sådan en fod vanskelig kunde som mig. Havde selv forsøgt 2 gange at bestille sandaler som ikke passede før jeg ring... もっと見る
企業が回答しました
Positiv og konstruktiv modtagelse af min reklamation. Hurtig levering af en ny vare, da den viste sig at være for lille, så en overraskende hurtigt ombytning til en større. På den lidt negative side... もっと見る
Mine gamle sandaler blev kasseret af byens skomager. Nedslidt og meget brugt. Sommeren er ikke forbi, så jeg fandt Sygeplejebutikken på nettet. Mine ynglings sandaler var der og to dage senere gik j... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har handlet 2 par sko (sandal og Green Comfort ballerina), desværre måtte jeg returnere ballerina skoen p.gr. af forkert pasform. Sandalen er perfekt. Jeg har tidligere handlet i Sygepleje buti... もっと見る
企業が回答しました
Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har været i brug.
Hodsagervej 35, 7451, SUNDS, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Efter en brækket mellemfodsknogle, blev jeg anbefalet at købe sandaler til nedsunken forfod. Jeg købte nogle hos sygeplejebutikken og kan kun give mine bedste anbefalinger. Det kan godt betale sig at betale lidt ekstra og få noget der faktisk støtter foden. Jeg har købt et par fra Woden og har brugt dem uafbrudt siden jeg købte dem. Tak for god vejledning og hurtig levering.

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Jeg bestilte en kop med tekst hos sygeplejebutikken i maj. Koppen er rigtig fin, men teksten forsvinder en gang i vask (håndopvask, ikke maskinopvask). Jeg rettede efterfølgende henvendelse og igen den 2. juni og 14. juni. Jeg har fortsat intet hørt. Det giver ikke det store behov for igen at købe der. Det er ærgerligt at bestille en kop med specialtekst, der ikke kan holde til at blive vasket op.
Ved telefonisk kontakt til butikken, fik jeg en super god service. Vedkommende var hjælpsom og tålmodig. Jeg handler gerne der en anden gang

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Jeg har købt de bedste vandresko og sandaler, jeg nogensinde har haft. Jeg er super tilfreds med både produkter og levering.

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Nemt at bestille. Besked da jeg kunne hente i nærheden af hvor jeg bor.

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Det er samme gode oplevelse hver gang!
Hurtig levering.
Kvalitet hver gang!

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Jeg ELSKER jeres smukke glimmersandaler!!✨🌟✨De er æstetisk SÅ flotte og man går fantastisk i dem. En smuk sundheds sandal. Stor anbefaling🤗☀️🌸Hilsen Kat

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Hurtig levering og nemt at sende retur hvis man skal det

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Nem hjemmeside, bestilt vare blev afsendt hurtigt. Var lidt et sats da jeg manglede et par sandaler og ikke kunne finde nogle i en fysisk butik jeg syntes om, men blev meget positivt overrasket, de er super behagelige 😃

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Jeg har købt sko ved sygeplejebutikken flere gange.
Har altid været 100% tilfreds de er gode til at fortælle om deres udvalg og pasform
Jeg går rigtig meget også ved siden af arbejdet og bruger sko fra sygeplejebutikken der også
Vil helt klart anbefale dem til alle
Super service kun et par timer efter bestilling har jeg kunne hente det. Bor i køre afstand fra dem

Sygeplejebutikken.dk からの回答
2 dage efter at jeg bestilte skoene til min mor kunne jeg hente dem i 365.
Det var da hurtigt.

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Stort udvalg. Hurtig levering. Gode tilbud. Kan varmt anbefales. Vil klart fortsætte med at handle her.

Sygeplejebutikken.dk からの回答
Købte et par sko i starten af april, efter 14 dage gik de i stykker. Jeg fik dem byttet men det nye par gik i stykker efter en uge og jeg lavede endnu en reklamation. Jeg skrev jeg ville have pengene retur men hørte aldrig noget.
Altid god vejledning og ingen vrøvl med at bytte vare eller sende retur

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。