symaskineXperten.dk レビュヌ

1,924
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en trykfod online og byttede den efterfÞlgende. Selvom der var travlt i butikken, tog ekspedienten sig god tid til at afprÞve den trykfod, jeg havde med, og sikre, at jeg fik den rigtige... もっず芋る

Da jeg midt i et projekt kom til at ÞdelÊgge min overlockerfod, var jeg sÃ¥ heldig at finde symaskineXperten, som heldigvis havde overlockerfÞdder til min symaskine. Levering var som lovet, og jeg nÃ¥e... もっず芋る

Det her ville have vÊret en 5-stjernet anmeldelse hvis ikke det var for en irriterende detalje... Jeg indleverede 2 stort set ens Singer Inspiration symaskiner til reparation. Tilbuddet om at de under... もっず芋る

Virkelig god service. Jeg ringede op til de hyggelige folk i biksen, da jeg var i tvivl om nogle nÃ¥le jeg havde bestilt til en maskine jeg ikke kendte nÃ¥letypen til. De sad to sammen der kunne svare p... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og de tre detail-butikker er lokalkendte butikker der har eksisteret på samme adresse i mere end 45 år. Vort mål er at sÊlge den hÞjeste kvalitet til de bedste priser men samtidig yde den bedste service.

優良

(1,924)

過去12か月のレビュヌ数: 53ä»¶

レビュヌを曞く

Uovertruffen dårlig service!

Find et andet sted til reperation af din symaskine!
Det råd havde jeg fået, men butikken lå tÊttest på.
Stor fejl!
Tilbuddet Êndrede sig fra aftale til afhentning, medarbejdere der ikke stod ved det lovede, og som hellere vil have ret end fred. Chefen er fuldstÊndig hamrede ligeglad med kunden. Jeg skulle selvfÞlgelig selv have bedt om et skriftligt tilbud, og ikke en opringning.
Stor fejl nr. 2!

2025幎2月6日

symaskineXperten.dk からの回答

Vi har modtaget din anmeldelse.
Din ca. 40 år gamle symaskine blev indleveret i marts 2024 og da du ikke Þnskede at få den repareret til den pris vi har givet dig, har vi efterfÞlgende bedt dig om at hente din maskine.
Ved din henvendelse i forretningen i Lyngby og ved den efterfÞlgende telefonsamtale med vores vÊrksted optrÊder du helt uacceptabelt og vi er derfor nÞdt til, i en mail, at frabede os telefonisk kontakt med dig.
At et voksent menneske kan opfÞre sig på den måde er rystende og aldrig vejen til dialog.
Du henter ikke din maskine. Maskinen står som den blev indleveret, da du jo har afvist reparationsprisen.
Her nÊsten et år efter får vi så en henvendelse fra en advokat (familie?) der forlanger maskinen udleveret ellers vil han tage sagen til domstolen.
Det eneste vi beder om, er at du henter din symaskine omgående, så vi ikke behÞver at have yderligere kontakt med dig.

Grim og ubehagelig oplevelse og opfÞrsel.

En rigtig ubehagelig oplevelse på AOH messen i RÞdovre, med en medarbejder hos symaskineXperten
Vi var 2 der kÞbte tråd og medarbejderen spÞrger om vi har maskinen til. Vi svarede ikke endnu. Hun spurgte om hun måtte gi tilbud og om vi havde fået et andet sted fra. Ja svarede vi.
Da hun ikke kunne matche tilbuddet, blev det rigtig ubehageligt. Stemningen skiftede brat og hun advarede os mod at kÞbe hos den forhandler, som vi havde fået et bedre tilbud fra. Hun sagde bl.a. at de sÊlger brugte maskiner som nye. Vi sagde at det passer bestemt ikke.
Jeg ville Þnske at jeg havde svarede:
“Man modtager maskinerne i original kasse, som der ingen tvivl er om, at de aldrig har vÊret Ã¥bnet! Vi har handlet der flere gange fÞr og sidst var i efterÃ¥ret!
Vi kommer i kredse blandt mange der syr i hele landet og mange handler der og har aldrig haft den oplevelse, altid rigtig god service”.
Stemningen var skiftet på et Þjeblik og var rigtig ubehagelig.

Det Êrgrer mig, at jeg ikke fik sagt de ting og spurgte ind til hvem “alle de folk er” som hun havde hÞrt det fra. Samt at jeg ikke fik sagt, og at jeg ikke fik sagt, at det absolut ikke klÊder en konkollega, at sige og sprede sÃ¥danne Urigtige rygter.
Men vi var mållÞse og handlings lammet. Det var ikke engang os, der spurgte på tilbud hos hende.

Meget meget trist og ubehagelig oplevelse.

2025幎2月1日

symaskineXperten.dk からの回答

Vi har ikke hÞrt om episoden, men vi tager den internt.
Med hensyn til prisen kan vi oplyse, at vi har prisgaranti, så vi kan altid matche en pris i overensstemmelse med betingelserne for prismatch.
Venlig hilsen symaskineXperten

Jeg ville give 0 stjerner hvis jeg

Jeg ville give 0 stjerner hvis jeg kunne! Bondefangeri.
De giver IKKE penge tilbage til trods for kvittering. De siger ved kassen at “bordet fanger”. Min datter har fÃ¥et en symaskine i julegave af et familiemedlem. Nu brÊnder min datter inde med en symaskine til flere tusinde kroner. Jeg har kontaktet firmaet og bedt om hjÊlp, men ingen hjÊlp at hente.
Pas på og hÞr efter hvad de siger ved salg!
Svineri!!!

2024幎12月28日

symaskineXperten.dk からの回答

Vi har modtaget din anmeldelse.
Ved kÞbet blev det klart oplyst, at maskinen kunne byttes til en anden, men at man IKKE kunne få pengene igen, hvilket kÞber accepterede, og ja naturligvis skal man hÞre hvad de siger ved salget.