Jeg bestilte en trykfod online og byttede den efterfÞlgende. Selvom der var travlt i butikken, tog ekspedienten sig god tid til at afprÞve den trykfod, jeg havde med, og sikre, at jeg fik den rigtige... ãã£ãšèŠã
Da jeg midt i et projekt kom til at ÞdelÊgge min overlockerfod, var jeg sÃ¥ heldig at finde symaskineXperten, som heldigvis havde overlockerfÞdder til min symaskine. Levering var som lovet, og jeg nÃ¥e... ãã£ãšèŠã
Det her ville have vÊret en 5-stjernet anmeldelse hvis ikke det var for en irriterende detalje... Jeg indleverede 2 stort set ens Singer Inspiration symaskiner til reparation. Tilbuddet om at de under... ãã£ãšèŠã
Virkelig god service. Jeg ringede op til de hyggelige folk i biksen, da jeg var i tvivl om nogle nÃ¥le jeg havde bestilt til en maskine jeg ikke kendte nÃ¥letypen til. De sad to sammen der kunne svare p... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og de tre detail-butikker er lokalkendte butikker der har eksisteret på samme adresse i mere end 45 år. Vort mål er at sÊlge den hÞjeste kvalitet til de bedste priser men samtidig yde den bedste service.
Amagerbrogade 96, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- shop@symaskinexperten.dk
- www.symaskinexperten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Nemt og hurtigtð
Jeg bestilte onsdag aften og skrevâŠ
Jeg bestilte onsdag aften og skrev hurtigst muligt og vupti fredag kunne jeg hente min pakke. Det er service, tak for jer
Hurtig levering
Fik fÞrst den forkerte pÊre men altâŠ
Fik fÞrst den forkerte pÊre men alt endte godtððð
Bestilte to trykfod til symaskinen omâŠ
Bestilte to trykfod til symaskinen om eftermiddagen og har fået dem i pakkeshop nÊste dag!
Det kan man kalde for dag til dag leveringð
Super serviceð
Hurtigt og korrekt
Hurtig og nemt
hurtig levering
I havde de symaskine nåle jeg havde brug for. Og de blev leveret omgående. Meget fint.
Jeg vil sÞge hos jer nÊste gang jeg har brug for noget sy grej.
Hurtig og nem bestillibg
Hurtigt og nemt
Hurtig og fin levering der var pakketâŠ
Hurtig og fin levering der var pakket fornuftigt ind.
Meget hurtig levering og tak for det.
Meget hurtig levering og tak for det.
Vh. Birgitte VaagensÞ