Karen er super dygtig og professionel
Karen er super dygtig og professionel, samtidig med at hun har et fantastisk humÞr som hjalp mig igennem en svÊr tid, hvor nogle af mine tÊnder ikke kunne mere.
Nu smiler jeg og er glad igenð
Hos Amager Tandteknik sÊtter vi en stor Êre i at give dig det smil, du Þnsker. Det siges, at et smil er den korteste vej mellem to mennesker, og derfor ser vi det som en måde at bidrage til Þget livskvalitet hos vores patienter, når vi kan give dem et flot smil tilbage med en tandprotese. Vi har mange års erfaring inden for almindelig tandteknik, der dÊkker over en rÊkke forskellige ydelser. Mens vi har speciale i tandproteser, er vi også yderst erfarne inden for avanceret tandteknik samt kosmetisk tandteknik. Netop dette gÞr os kompetente til at tage os af dig, når du har brug for tandprotetiske behandlinger.
Amagerbrogade 156, 2300, KÞbenhavn s, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Nu smiler jeg og er glad igenð
Er vÊldig godt med behandlingen jeg har fået hos jer
Upåagtet en travl juletid - lykkedes det for Amagertandteknik på bare tre dage, at udstyre mig med en ny perlerÊkke af tÊnder i form af en ny protese i min overmund, da den på grund af en ulykke var blevet ryddet for tÊnder.
Det var ikke kun en utrolig professionalisme jeg blev mÞdt med, men også utrolig smittende humÞr fra de ansatte.
Amagertandteknik får mine varmeste anbefalinger.
Tom WÞldike

Amagertandteknik ããã®åç
Rigtig god behandling og en fremragende service og efter behandling.. jeg kan varm anbefalde dem til alle.

Amagertandteknik ããã®åç
De er altid så sÞde og flinke. De finder altid hurtige tider og er meget hjÊlpsomme.

Amagertandteknik ããã®åç
Fremragende service. Rigtig fint resultat og meget fin behandling af kompetent tekniker

Amagertandteknik ããã®åç
Siger tak til jer. For en god oplevelse.
Har fÞlt mig godt modtaget. Og i har bare vÊret der i mit forlÞb.
Takker også for det fine arbejde som i har udfÞrt.
Vil helt sikkert anbefale jer til andre.
Mvh
Marianne Flebo - Hansen