Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med tandblegning her. FÞrste behandling den 5. januar gav kun et minimalt resultat, men det accepterede jeg, da jeg fik at vide, at effekten vill... もっず芋る

Den bedste investering nogensinde! Mine tÊnder blev 10 toner lysere. Hollywood smile for vildt! Fantastisk service og man er i trygge hÊnder og omgivelser. Jeg har anbefalet dette sted til alle mine v... もっず芋る

Medarbejderen var meget proffesionel, han havde ogsÃ¥ gjort det i 10 Ã¥r. Rigtigt fint resultat, jeg er meget glad for det. Efter en behandling anbefalede han en efterfÞlgende blegning og han havde sÃ¥ r... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容歯科医
  2. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

Du kan få dit flotte smil tilbage med en professionel tandblegning. Vi foretager altid en skånsom og effektiv behandling. Du ser resultatet med det samme og er altid garanteret mindst 4 toner lysere tÊnder. Dine tÊnder og tandkÞd lider ingen skade, da hele vores blegningsproces er udviklet af de dygtigste tandlÊger indenfor feltet.

ほが満足

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Skuffende oplevelse - ikke pengene vÊrd

Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med tandblegning her.

FÞrste behandling den 5. januar gav kun et minimalt resultat, men det accepterede jeg, da jeg fik at vide, at effekten ville vÊre tydeligere efter anden behandling.

Jeg kom sÃ¥ igen den 16. marts – som sidste kunde kl. 19 – og det kunne mÊrkes. Niveauet var markant dÃ¥rligere end fÞrste gang. Behandleren sad ligefrem og spiste, mens jeg lÃ¥ i stolen, hvilket jeg finder ekstremt uprofessionelt.

Derudover blev den sidste del af behandlingen afsluttet fÞr tid, fordi maskinen ikke selv stoppede, som den burde. I stedet for at lade behandlingen kÞre korrekt, valgte behandleren bare at afbryde den. Resultatet var en meget kortere og tydeligvis mangelfuld behandling sammenlignet med fÞrste gang.

Når man betaler over 2500 kr. i alt, er det her på ingen måde pengene vÊrd.

Alt i alt fremstod det hele sjusket og uprofessionelt. Jeg har svÊrt ved at have tillid til, at der er tale om kvalificeret personale.

Kan på ingen måde anbefales.

2026幎3月16日

Professionel og venlig

Professionel og venlig
Som 72 årig mand var det en fantastisk oplevelse at se mine halvgule tÊnder blive nÊsten hvide igen. Jeg kan kun anbefale andre i min alder om at bruge en time i klinikken i Ole Shursgade.

2025幎11月19日
自発的なレビュヌ

5 stjerner er ikke nok her !

Jeg har i mange Ã¥r Þnsket mine misfarvninger vÊk fra mine tÊnder sÃ¥ jeg igen kunne fÃ¥ mit gamle tandpasta smil tilbage. Alle billeder de seneste Ã¥r er med mÞrkegrÃ¥ streger pÃ¥ mine fortÊnder og det har pÃ¥virket mit smil. Nu skulle det sÃ¥ vÊre da mit bryllupsbillede helst skulle vÊre med mit skÞnne smil. SÃ¥ jeg bookede tid hos tandplejegruppen med nervÞsitet for de isninger jeg havde hÞrt om. GÃŒl tog pÊnt i mod mig, guidede mig igennem hele behandlingen og skabte en tryg oplevelse og NØJ hvor blev jeg glad da hun rakte mig spejlet efter behandlingen var slut!!!! 5 stjerner er bare ikke nok her - tusind tak for at give mig den stÞrste glÊde til at fÃ¥ taget bryllups billeder!

2025幎7月23日
自発的なレビュヌ

Bedste sted til tandblegning!

Jeg har fÃ¥et lavet tandblegning hos GÃŒl et par gange nu. Jeg plejer at have tandlÊgeskrÊk, men hos hende fÞler jeg mig altid tryg og i gode hÊnder. Hun er rolig og professionel og forklarer alt undervejs, sÃ¥ man hele tiden ved hvad der sker og hvorfor. Resultaterne er meget flotte og naturlige! Det holder ogsÃ¥ lÊnge, har ikke oplevet at det “forsvinder" inden nÊste behandling. Jeg kan varmt anbefale, isÊr hvis man normalt er nervÞs for tandpleje!

2025幎6月30日
自発的なレビュヌ

Blegning af tre omgange passer ikke

Blegning af tre omgange passer ikke, som de ellers skriver på site.
TÊnder lidt lysere af den ene blegning, men jo ikke, hvad de lover og jeg har betalt for.
Fik også en skade på tandkÞd ved den ene fortand.

2025幎1月1日
Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn ロゎ

Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn からの回答

Hej Marie, Tak for din feedback.

Vi kan bekrÊfte, at du – som alle andre klienter – har modtaget tre runder blegning inden for den tid, der er afsat til behandlingen. Dette er standardprocedure og bliver fulgt nÞje ved hver eneste session.

Det er vigtigt at vÊre opmÊrksom pÃ¥, at resultatet af tandblegning altid er individuelt og afhÊnger af flere faktorer – herunder emaljestruktur, graden af misfarvning og tidligere behandlinger. Vores behandling nedbryder de farvede molekyler i tÊnderne og reducerer synlige misfarvninger, hvilket hjÊlper dig med at opnÃ¥ din naturlige lyse tandfarve. Vi arbejder med din eksisterende emaljes naturlige udgangspunkt.

Vi garanterer altid synlige resultater, og jo stÞrre misfarvninger man har fra start, desto tydeligere vil effekten typisk vÊre.

Du viste stor interesse for behandlingen og stillede mange relevante spÞrgsmål, som alle blev grundigt besvaret undervejs.

AngÃ¥ende dit tandkÞd: Det kan ikke tage varig skade af behandlingen, men en midlertidig irritation kan opstÃ¥ – sÊrligt hvis tandkÞdet er fÞlsomt eller udsat under behandlingen. Dette er midlertidigt og aftager som regel inden for et par dage.

Fremragende tandblegning hos Tandpleje Gruppen – Min oplevelse gennem flere år!

Jeg har vÊret kunde hos Tandpleje Gruppen i flere Ã¥r og fÃ¥et regelmÊssige vedligeholdelsesbehandlinger af min tandblegning – og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Hver eneste gang har oplevelsen vÊret helt i top, og resultatet har vÊret fantastisk.

Personalet er utroligt dygtige og professionelle, og de tager sig altid tid til at forklare processen og sikre, at jeg fÞler mig tryg. De skrÊddersyr behandlingen efter mine behov, så mine tÊnder ser naturligt hvide ud uden at blive overbleget eller fÞlsomme. Klinikken er moderne, hygiejnisk og indbydende, hvilket kun gÞr oplevelsen endnu bedre.

Efter flere års behandling kan jeg med sikkerhed sige, at Tandpleje Gruppen er den bedste, når det kommer til tandblegning og vedligeholdelse. Jeg får altid et flot, langvarigt resultat, og jeg kommer uden tvivl til at fortsÊtte hos dem fremover.

Hvis du overvejer en professionel og skÃ¥nsom tandblegning, sÃ¥ kan jeg varmt anbefale Tandpleje Gruppen – de leverer kvalitet og service i sÊrklasse!

2025幎3月15日

Manglende tilbagebetaling

Tandblegningen var rigtig fin. Jeg fik en tid aflyst grundet sygdom hvor efter jeg fik mail om, at mit depositum ville tilbagebetales, det blev det aldrig. Jeg blev nÞdt til at kontakte dem, hvor jeg så blev bedt om at dokumentere for, at jeg havde betalt depositum og hvor meget jeg betalte da jeg fik mine tÊnder bleget( anden bokning). Efter jeg sendte dokumentation om dette, stoppede de med at svare. Jeg blev derefter nÞdt til at ringe til dem fÞr at jeg kunne få et svar. Der fik jeg at vide at de stadig manglede dokumentation for min betaling, hvilket vil sige at havde jeg ikke gjort dem opmÊrksom på at jeg manglede at blive tilbagebetalt, så havde jeg aldrig modtaget mine penge. Deres håndtering af tilbagebetalingen har slet ikke vÊret i orden og heller ikke efter reglerne. Dette skal dog ikke sÊtte selve Tandblegningen eller den enkelte klinik i dårligt lys, da oplevelsen hos dem var rigtig god.

2024幎12月21日
Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn ロゎ

Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn からの回答

Hej Mouritz,

Tak for din feedback om din oplevelse.

Vi kan bekrÊfte, at vi har besvaret alle dine e-mails samme dag, de blev modtaget, den 14. januar. Efter vores seneste e-mail den dag modtog vi desvÊrre ikke yderligere svar fra dig, hvilket betÞd, at din tilbagebetaling på 350 kr. ikke kunne blive afsluttet.

Vi besvare alle henvendelser typisk samme dag

Hvis du har spÞrgsmål eller brug for yderligere hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Er så glad for resultatet

Super fin oplevelse- lige fra start til slut.
Blev modtaget og behandlet af en meget sÞd og omhyggelig behandler der var god til hele tiden at fortÊlle om hvad der skulle ske.
Er så glad for resultatet 😃

2025幎1月7日

Virkelig pÊnt resultat!

Virkelig pÊnt resultat!
TÊnderne ser naturligt hvide ud efter én behandling - flere toner lysere. Jeg har meget mere lyst til at smile :)
Vi kom 2 sammen og fik en god pris. Der var en behagelig, rolig og god stemning. En supersÞd tandplejer foretog behandlingen.
Det er ikke rart at ligge med bÞjlen i, men ellers ingen gener.
StÊrk anbefaling!

2024幎7月31日