Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med tandblegning her. FÞrste behandling den 5. januar gav kun et minimalt resultat, men det accepterede jeg, da jeg fik at vide, at effekten vill... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den bedste investering nogensinde! Mine tÊnder blev 10 toner lysere. Hollywood smile for vildt! Fantastisk service og man er i trygge hÊnder og omgivelser. Jeg har anbefalet dette sted til alle mine v... ãã£ãšèŠã
Medarbejderen var meget proffesionel, han havde ogsÃ¥ gjort det i 10 Ã¥r. Rigtigt fint resultat, jeg er meget glad for det. Efter en behandling anbefalede han en efterfÞlgende blegning og han havde sÃ¥ r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du kan få dit flotte smil tilbage med en professionel tandblegning. Vi foretager altid en skånsom og effektiv behandling. Du ser resultatet med det samme og er altid garanteret mindst 4 toner lysere tÊnder. Dine tÊnder og tandkÞd lider ingen skade, da hele vores blegningsproces er udviklet af de dygtigste tandlÊger indenfor feltet.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skuffende oplevelse - ikke pengene vÊrd
Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med tandblegning her.
FÞrste behandling den 5. januar gav kun et minimalt resultat, men det accepterede jeg, da jeg fik at vide, at effekten ville vÊre tydeligere efter anden behandling.
Jeg kom sÃ¥ igen den 16. marts â som sidste kunde kl. 19 â og det kunne mÊrkes. Niveauet var markant dÃ¥rligere end fÞrste gang. Behandleren sad ligefrem og spiste, mens jeg lÃ¥ i stolen, hvilket jeg finder ekstremt uprofessionelt.
Derudover blev den sidste del af behandlingen afsluttet fÞr tid, fordi maskinen ikke selv stoppede, som den burde. I stedet for at lade behandlingen kÞre korrekt, valgte behandleren bare at afbryde den. Resultatet var en meget kortere og tydeligvis mangelfuld behandling sammenlignet med fÞrste gang.
Når man betaler over 2500 kr. i alt, er det her på ingen måde pengene vÊrd.
Alt i alt fremstod det hele sjusket og uprofessionelt. Jeg har svÊrt ved at have tillid til, at der er tale om kvalificeret personale.
Kan på ingen måde anbefales.
Professionel og venlig
Professionel og venlig
Som 72 årig mand var det en fantastisk oplevelse at se mine halvgule tÊnder blive nÊsten hvide igen. Jeg kan kun anbefale andre i min alder om at bruge en time i klinikken i Ole Shursgade.
Behandleren var meget venlig ogâŠ
Behandleren var meget venlig og professionelâºïž
5 stjerner er ikke nok her !
Jeg har i mange Ã¥r Þnsket mine misfarvninger vÊk fra mine tÊnder sÃ¥ jeg igen kunne fÃ¥ mit gamle tandpasta smil tilbage. Alle billeder de seneste Ã¥r er med mÞrkegrÃ¥ streger pÃ¥ mine fortÊnder og det har pÃ¥virket mit smil. Nu skulle det sÃ¥ vÊre da mit bryllupsbillede helst skulle vÊre med mit skÞnne smil. SÃ¥ jeg bookede tid hos tandplejegruppen med nervÞsitet for de isninger jeg havde hÞrt om. GÃŒl tog pÊnt i mod mig, guidede mig igennem hele behandlingen og skabte en tryg oplevelse og NÃJ hvor blev jeg glad da hun rakte mig spejlet efter behandlingen var slut!!!! 5 stjerner er bare ikke nok her - tusind tak for at give mig den stÞrste glÊde til at fÃ¥ taget bryllups billeder!
Bedste sted til tandblegning!
Jeg har fÃ¥et lavet tandblegning hos GÃŒl et par gange nu. Jeg plejer at have tandlÊgeskrÊk, men hos hende fÞler jeg mig altid tryg og i gode hÊnder. Hun er rolig og professionel og forklarer alt undervejs, sÃ¥ man hele tiden ved hvad der sker og hvorfor. Resultaterne er meget flotte og naturlige! Det holder ogsÃ¥ lÊnge, har ikke oplevet at det âforsvinder" inden nÊste behandling. Jeg kan varmt anbefale, isÊr hvis man normalt er nervÞs for tandpleje!
SÃ¥ glad for resultatet!
Så glad for resultatet!! Jeg skal helt sikkert tilbage til opfÞlgning inden for tre måneder. Super sÞd og professionel tandtekniker og jeg fÞlte mig tryg under hele behandlingen. Kan helt klart anbefale!
Blegning af tre omgange passer ikke
Blegning af tre omgange passer ikke, som de ellers skriver på site.
TÊnder lidt lysere af den ene blegning, men jo ikke, hvad de lover og jeg har betalt for.
Fik også en skade på tandkÞd ved den ene fortand.

Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn ããã®åç
Flot resultat og professionel behandling
Det blev et rigtig flot resultat og behandlingen fra GÌl var både meget professionel og service helt i top.
Fremragende tandblegning hos Tandpleje Gruppen â Min oplevelse gennem flere Ã¥r!
Jeg har vÊret kunde hos Tandpleje Gruppen i flere Ã¥r og fÃ¥et regelmÊssige vedligeholdelsesbehandlinger af min tandblegning â og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Hver eneste gang har oplevelsen vÊret helt i top, og resultatet har vÊret fantastisk.
Personalet er utroligt dygtige og professionelle, og de tager sig altid tid til at forklare processen og sikre, at jeg fÞler mig tryg. De skrÊddersyr behandlingen efter mine behov, så mine tÊnder ser naturligt hvide ud uden at blive overbleget eller fÞlsomme. Klinikken er moderne, hygiejnisk og indbydende, hvilket kun gÞr oplevelsen endnu bedre.
Efter flere års behandling kan jeg med sikkerhed sige, at Tandpleje Gruppen er den bedste, når det kommer til tandblegning og vedligeholdelse. Jeg får altid et flot, langvarigt resultat, og jeg kommer uden tvivl til at fortsÊtte hos dem fremover.
Hvis du overvejer en professionel og skÃ¥nsom tandblegning, sÃ¥ kan jeg varmt anbefale Tandpleje Gruppen â de leverer kvalitet og service i sÊrklasse!
Forskellen er minimal
Forskellen er minimal, og efter 1 måned er man tilbage hvor man startede. Holdt mig ellers vÊk fra farve mad og drikke.
Tror heller ikke at de er tandlÊger.
God og skånsom behandling af GÌl
God og skånsom behandling af GÌl. Hun gav desuden en rigtig god information om forlÞbet undervejs, samt hvad man skulle vÊre opmÊrksom på i de fÞlgende dÞgn.
Manglende tilbagebetaling
Tandblegningen var rigtig fin. Jeg fik en tid aflyst grundet sygdom hvor efter jeg fik mail om, at mit depositum ville tilbagebetales, det blev det aldrig. Jeg blev nÞdt til at kontakte dem, hvor jeg så blev bedt om at dokumentere for, at jeg havde betalt depositum og hvor meget jeg betalte da jeg fik mine tÊnder bleget( anden bokning). Efter jeg sendte dokumentation om dette, stoppede de med at svare. Jeg blev derefter nÞdt til at ringe til dem fÞr at jeg kunne få et svar. Der fik jeg at vide at de stadig manglede dokumentation for min betaling, hvilket vil sige at havde jeg ikke gjort dem opmÊrksom på at jeg manglede at blive tilbagebetalt, så havde jeg aldrig modtaget mine penge. Deres håndtering af tilbagebetalingen har slet ikke vÊret i orden og heller ikke efter reglerne. Dette skal dog ikke sÊtte selve Tandblegningen eller den enkelte klinik i dårligt lys, da oplevelsen hos dem var rigtig god.

Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn ããã®åç
Er så glad for resultatet
Super fin oplevelse- lige fra start til slut.
Blev modtaget og behandlet af en meget sÞd og omhyggelig behandler der var god til hele tiden at fortÊlle om hvad der skulle ske.
Er sÃ¥ glad for resultatet ð
Wow wow et resultat jeg har fÃ¥et efterâŠ
Wow wow et resultat jeg har fået efter tandblegning ! Det er meget bedre end forventet og så var det helt smertefrit!!
Fik bleget tÊnderne hos Tandpleje Gruppen,
Fik bleget tÊnderne hos Tandpleje Gruppen, og mine tÊnder er nu 8 nuancer lysere. Fantastisk service og virkelig professionelt personale. Helt sikkert et sted jeg anbefaler!
Smukke hvide tÊnder på ingen tid!
Efter tandblegning hos Tandpleje Gruppen i KÞbenhavn er mine tÊnder blevet meget lysere. Jeg er sÃ¥ glad for det flotte resultat og den venlige behandling â virkelig god service!
Ingen forskel
Selv hvis man passer meget på og overholder alle regler, så kan man ikke se forskellen efter 2 ugers.
Spil af penge
Virkelig pÊnt resultat!
Virkelig pÊnt resultat!
TÊnderne ser naturligt hvide ud efter én behandling - flere toner lysere. Jeg har meget mere lyst til at smile :)
Vi kom 2 sammen og fik en god pris. Der var en behagelig, rolig og god stemning. En supersÞd tandplejer foretog behandlingen.
Det er ikke rart at ligge med bÞjlen i, men ellers ingen gener.
StÊrk anbefaling!
Tilfreds og service i top
Jeg er meget glad for resultatet, bedere end forventet, vil helt klart anbefale Tandplejegruppen til mine venner og familie. SÞd og venlig personale
To avoid!
Waist of money!
Minimal difference, and after 1 week, there is no difference...
Also very unprofessional staff, and sketchy place.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã