Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med tandblegning her. FÞrste behandling den 5. januar gav kun et minimalt resultat, men det accepterede jeg, da jeg fik at vide, at effekten vill... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et lavet tandblegning hos GÃŒl et par gange nu. Jeg plejer at have tandlÊgeskrÊk, men hos hende fÞler jeg mig altid tryg og i gode hÊnder. Hun er rolig og professionel og forklarer alt unde... ãã£ãšèŠã
Medarbejderen var meget proffesionel, han havde ogsÃ¥ gjort det i 10 Ã¥r. Rigtigt fint resultat, jeg er meget glad for det. Efter en behandling anbefalede han en efterfÞlgende blegning og han havde sÃ¥ r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du kan få dit flotte smil tilbage med en professionel tandblegning. Vi foretager altid en skånsom og effektiv behandling. Du ser resultatet med det samme og er altid garanteret mindst 4 toner lysere tÊnder. Dine tÊnder og tandkÞd lider ingen skade, da hele vores blegningsproces er udviklet af de dygtigste tandlÊger indenfor feltet.
Ole Suhrs Gade 15, 1354, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- klinik@tandpleje-gruppen.dk
- www.tandpleje-gruppen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Over alle mine forventinger
Jeg startede med at vÊre ret mistroisk efter jeg havde lÊst nogle af kommentarerne, så jeg ringede ind til stedet.
Efter min samtale med behandleren, blev jeg mere rolig og tog turen derhen.
Det var en super god oplevelse og mine tÊnder er blevet en del toner hvidere.
Jeg har lidt isninger, men det blev jeg også informeret om at man kunne få.
Super sÞdt personale med et Hvidt smil på lÊberne.
Over alle forventninger
Virkelig god oplevelse, som jeg stÊrkt kan anbefale til andre.
Jeg kom ind og blev velmÞdt af et fint personale, som tager godt imod dig.
Jeg fÞlte mig tryg, da jeg blev informeret om alt lige fÞr behandlingen. Derefter oplevede jeg at personalet, gik ind til mig og sÞrgerede for at alt var okay og fint undervejs.
Hygiejnen: Der blev altid vasket hÊnder imellem hver behandling og nye handsker blev brugt. Intet at klage over her.
RESULTAT:
Jeg fik helt op til 12 nuancer lysere, og er i dag rigtig glad for at kunne smile så stort. Det var slet ikke til at tro, at man kunne opnå så flot et resultat, samtidig med at man ikke får skade af det på tÊnderne.
Tusinde tak! Det var virkelig det vÊrd :)
Husk at vaske hÊnder ð€®
1. Mine tÊnder blev desvÊrre ikke hvidere, men jeg kom til gengÊld hjem med MEGET Þmme tÊnder og tandkÞd.
2. Den unge mand, som afbleger tÊnderne, vasker IKKE sine hÊnder efter han har rÞget og går direkte ind og propper sine bare nikotinhÊnder ind i munden. Det er godt nok ulÊkkert og uprofessionel.
Jeg fortryder inderligt ð
Rigtig behageligt personale samt god ogâŠ
Rigtig behageligt personale samt god og brugbar info inden behandling. vi var glade og tilfredse med resultatet og vi kommer helt sikkert tilbage.
5 Stjerner
Meget behagelig tandplejer der blegede mine tÊnder. Meget tilfredstillede resultat
Fik lavede mine tÊnder hos dem
Fik lavede mine tÊnder hos dem
Virkelig godt resultat og behagelig medarbejder
Kompetente tandplejer godt tilfreds medâŠ
Kompetente tandplejer godt tilfreds med resultatet. Kan klart anbefales
Professionelt og god service
Professionelt og god service
Over mine forventninger
10 stjerner herfra
Meget professionelle
Meget professionelle, rigtig god behandling og virkelig sÞdt personale. Jeg var nervÞs, men han fik mig til at slappe af og det gjorde slet ikke ondt. Vil helt sikkert komme igen og vil klart anbefale til venner, kollegaer og familie. Mohamed
Utrolig fin service
Utrolig fin service, and yderst tilfredsstillende resultat.
Jeg er sååå tilfreds! Den bedste investering nogensinde!
Den bedste investering nogensinde! Mine tÊnder blev 10 toner lysere. Hollywood smile for vildt! Fantastisk service og man er i trygge hÊnder og omgivelser. Jeg har anbefalet dette sted til alle mine venner og familie! Jeg er såååå glaaaaaaaaaad! Smil til hele verden :) Mvh. Sy
Ikke helt tilfreds
Det gjorde noget ondt i tandkÞdet i starten, så fik afbrudt den ene af behandlingerne. Den nÊste gik fint, men fik ikke lov til at få de resterende minutter af min behandling. Kom endda igen senere på dagen og spurgte om de kunne give mig lidt mere, for var ikke helt tilfreds efter at have vÊret hjemme og se det i spejlet. Teknikeren blev fornÊrmet og begyndte at diskutere med mig, hvilket jeg egentlig bare synes var dårlig service.

Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn ããã®åç
Service i top, resultat medium
Fin og prof service, lyst rart sted og flink modtagelse. Okay - noget hvidere tÊnder, men ikke helt så godt resultat som forventet. SÊrligt ved hjÞrnetÊnderne kunne det godt vÊre bedre.

Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn ããã®åç
Over alt forventning
En behandling på 50 minutter gav et resultat som var over min forventing. Gik omkring 10 farvenuancer op. Det kan jeg godt anbefale andre.
Jeg har fået en super professionel behandling
Kan klart anbefales, er godt tilfreds
meget flot resultat + god service!
meget flot resultat, og en super meget flink + venlig tekniker.
tak!
Rigtig god resultat
Jeg havde ikke forestillet mig at mine tÊnder kunne blive så hvide! Hurtigt og god behandling.
Helt som forventet
Efter at have lÊst en del gode anmeldelser var forventningen i top.
Det blev indfriet med utrolig sÞd behandler. Jeg kom endda til 20 min. fÞr tid, da jeg var i lidt god tid.
11 nuancer lysere efter behandlingen.
Kort og prÊcis vejledning om hvad jeg kan gÞre for at vedligeholde det nye hvide smil.
En del isninger på fÞrstedagen, men slet ikke uudholdeligt, som jeg havde forventet efter andres kommentarer.
Jeg har allerede anbefalet til flere venner.
Hvide tÊnder, hurtigt og effektiv - kan klart anbefales!
Mine tÊnder blev 12 nuancer hvidere, så jeg er meget tilfreds med resultatet! Jeg havde dog mange isninger samme dag, som jeg fik foretaget tandblegningen, men dagen efter var det vÊk. Jeg var meget skeptisk i starten, men resultatet gjorde det til skamme.
Jeg kan helt klart anbefale stedet og giver det 5 ud af 5 stjerner!