KÞber en bil til 400.000 og fÃ¥ den serviceret ved Tang biler i RingkÞbing af flere omgang. Og denne blev sÃ¥ den sidste. Reservedels priser, der ligger minimum 4 gange over dyreste pris fundet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var i RingkÞbing SÞndag, hvor vi talte med Lasse L Rasmussen, Det blev ikke til en bil i denne omgang, men nÃ¥r vi skal have ny bil skal vi forbi Lasse igen. Han er utrolig faglig kompetent og me... ãã£ãšèŠã
Tak Tang biler Holstebro for den hÞje faglighed i at lÞse problemer. Jeres professionalisme og fornemme service fÃ¥r kunden til at holde sig til at handle med jeres virksomhed under alle omstÊndighede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde min Suzuki S Cross hybrid Ã¥rg. 2021 til 40.000 serviceeftersyn hos Tang Biler - i fÞlge serviceskema var viskerblade checket og fundet Ok - jeg vidste at de skulle skiftes da de var slidte og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bilforhandler Nybo Bakke 1, Holstebro, Denmark +45 96 10 51 51 salg@tang-as.dk tangbiler.dk/med-holstebro
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞber en bil til 400.000 og fÃ¥ denâŠ
KÞber en bil til 400.000 og få den serviceret ved Tang biler i RingkÞbing af flere omgang. Og denne blev så den sidste. Reservedels priser, der ligger minimum 4 gange over dyreste pris fundet online (og det er ikke Temu, bildeleshop men etablerede webshops)
Reservedelspris, ikke pris inkl montering.
1130 + moms for et sÊt bremseklodser.
Det er uhÞrt.
Så det blev sidste servicebesÞg, og bestemt sidste bil fra Tang biler i RingkÞbing.
Skuffet.
Ny bil RingkÞbing
Vi var i RingkÞbing SÞndag, hvor vi talte med Lasse L Rasmussen, Det blev ikke til en bil i denne omgang, men når vi skal have ny bil skal vi forbi Lasse igen.
Han er utrolig faglig kompetent og meget behaglig at tale med.Kunne alle sÊlgere bare vÊre sådan.
StyretÞjs problem
Jeg har kÞbt en brugt Baleno ved Tang Holstebro.
Efter kort tid opdagede jeg, at bilen ikke kunne kÞre ligeud, den skulle hele tiden rettes op.
VÊrkstedet mente at tandstangen skulle skiftes, og det ble ordnet.
Men problemet forsatte, vÊrkfÞrer mener ikke, at der var noget galt, men efter pres fra mig gik vÊrksteds leder med til at skifte top lejerne.
Det var stadigvÊk ikke i orden, men vÊrkstedet ville ikke lave mere, så skrev jeg til ledelsen, som ville lave en test ved FDM, som er der hvor de får synes deres biler.
FDM konklusion er at biler med elâservostyring er kendt format âbindeâ lidt under kÞrsel, trÊnger ikke til omgÃ¥ende udbredningen , men skal holdes under opsyn.
Jeg har haft to mekaniker til at kÞrer i bilen, og deres mening er også at den ikke er i orden
Vi har to bekendte der har samme bil, som ikke har de problemer.
Mvh. Verner Lauritsen

Tang Biler ããã®åç
Mig og min kone var interesseret i enâŠ
Mig og min kone var interesseret i en bil og ringede to gange indenfor en uge (mandag/tirsdag og torsdag) for at spÞrge ind til pris og for at få en prÞvetur i 1 konkret bil og hver gang bliver vi mÞdt med svaret at sÊlger har travlt og vil ringe tilbage senere og samme dag. Da vi så vil til at mÞde op og ringer forud fredag eftermiddag så får vi at vide at bilen er solgt. Så det er ikke videre nogen god oplevelse når vi to gange får at vide at de nok skal ringe tilbage samme dag og så er bilen solgt fire dage senere hvor de endnu ikke har ringet tilbage.
Update:
Efter tangs biler lidt provokerende svar her på trustpilot hvor tang biler ikke vil vedkende sig at deres telefonnummer er 96105151 har vi taget direkte kontakt til ejeren af bilhandleren Kent Thomsen og dokumenteret hÊndelsen og deres udsagn som han finder meget bekymrende og har lovet at undersÞge det nÊrmere.

Vil Klart anbefale Tang biler RingkÞbing
Vil Klart anbefale Tang biler RingkÞbing til din Hyundai. - De kan deres kram og giver også en GOD service.
Vi har haft 2 Hyundai biler til service ved Tang biler i RingkÞbing indenfor den sidste månedstid ca.
Begge gange fantastisk kundeservice. Der bliver taget tid til at forklare hvis man er nysgerrig på noget og på et niveau som alle kan fÞlge med på.
Bilerne som blev serviceret var henholdsvis en Kona Electric og i10, som begge fik en fyldestgÞrende gennemgang. Derudover retfÊrdige priser. Jeg havde også lånebil begge gange, uden nogle problemer det har bare vÊret lige til.
God service, som er vÊrd at kÞre 295 km hver vej for
God service er vÊrd at kÞre langt for. Vi fik vores bil hos Tang biler RingkÞbing for 1 år siden. Vi glemmer ikke, at vi fik den bedste service. SelvfÞlgelig skal bilen 1.gang serviceres lige der. TÊnk servicen er stadig lige så super og kan varmt anbefales. Vi vender gerne tilbage og kÞrer gerne 295 km hver vej for den bedste service .
Var til servic med min T Roc hos TangâŠ
Var til servic med min T Roc hos Tang biler Lemvig d 6/9-24
Alt blev lavet som aftalt og til prisen også
De er rigtig flinke at snakke med kan anbefale dem
Hilsen Kim
Supergod oplevelse at handle bil
Supergod oplevelse at handle bil. SÊlgeren var behagelig, kompetent og havde styr på tingene. Super kundeservice.
Kan kun anbefale Tang Biler til andre.

Tak Tang biler Holstebro for den hÞjeâŠ
Tak Tang biler Holstebro for den hÞje faglighed i at lÞse problemer. Jeres professionalisme og fornemme service får kunden til at holde sig til at handle med jeres virksomhed under alle omstÊndigheder, for i sidste ende er kunden tryg og kommer helt tilfreds med det service, i har givet ham. Tak Allan HagelskjÊr fremragende og professionel, da jeg altid har kendt dig og det team, der arbejder sammen med dig, Tak allesammen :-)
Mustafa AL.Shareef

Tang Biler ããã®åç
KÞbte Kona el-bil hos tang biler i RingkÞbing , fik en rigtig god modtagelse selv om jeg/ vi kom lige fÞr lukketid en sÞndag , fik en prÞvetur og jeg var helt solgt i bilen , kÞrte der ud og handle nÊste dag , igen fik en fantastisk god service , jeg er super glad for bilen ð«¶ kan varmt anbefalde bilen og forhandleren . ð€

Punktering
Fremragende service. Jeg kom for at fÃ¥ fikset en punktering, som blev repareret pÃ¥ ingen tid. Hele processen var hurtig og nem, med et venligt og professionelt personale. Jeg kan helt klart anbefaleð

KÞbte en helt ny i Hyundai Kona af enâŠ
KÞbte en helt ny i Hyundai Kona af en utrolig flink og forstående sÊlger i december måned. Forleden dag bimlede den og bamlede pga. af opdateringer og manglende dÊktryk. Personalet var så flinke til at forklare bilen, så det var til at forstå og ordnede dÊktrykket på ingen tid.
Dejlig oplevelse.

Jeg havde en Hyundai i30 som jeg varâŠ
Jeg havde en Hyundai i30 som jeg var glad for, den skiftet jeg ud med en ny for lidt over 2 œ år siden. Jeg har stadig ikke navigering der virker, den hopper af ca. 4 gange pr. 100 km. Jeg har prÞvet 3 forskellige mobiltelefoner, mindst 6 usb kabler incl. dem der fÞlger med mobilen og 2 forskellige usb to wireless android auto TANG biler har gentagende gange opdateret software, det tog et halv år at få skiftet usb stikket, det halveret udfaldene. 2 fridage har det kostet og få lavet noget ved TANG biler, sidst jeg skulle have skiftet noget, havde de ikke fået varen hjem, da jeg ringet ca. kl. 12.30 kunne jeg få at vide at varen ikke kom hjem men de havde opdateret mit software det tog åbenbart fra kl. 7 til 12.30, jeg har kun prÞvet at jeg skulle ringe til TANG biler for at få at vide hvordan det går med min bil og hver gang skulle de lige til at ringe til mig, det var ved 3. mistet fridag jeg blev p.... sur (vÊrdi ca. 2400,- pr stk.), det har de også fået at vide hvorefter jeg blev Þnsket god Jul.
Min bil virker stadig ikke, jeg skriver derfor til Hyundai og jer.
Jeg aftalte at ved service skulle de opdatere mit software da jeg kÞbte bilen, det er den eneste grund til at komme på Tang biler.

Ingen reservedel til 1 Ã¥r gammelâŠ
Ingen reservedel til 1 år gammel Hyundai
For 1 Ã¥r siden kÞbte vi en helt ny Hyundai Bayon hos Tang biler Holstebro. Den 22 December fÃ¥r vi en skade pÃ¥ fronten af bilen. Bilen kan sagtens kÞre videre dog med en fejl pÃ¥ nÞdbremsesystemet. Dagen efter sender jeg en mail til Tang biler med et billede af fronten pÃ¥ bilen, sÃ¥ de kan fÃ¥ bestilt reservedele med det samme. Da der ikke bliver reageret efter et par timer kontakter jeg vÊrkfÞreren for at hÞre, om han har set min mail. Han siger at de er nÞdt til at se bilen for at bestille reservedele og at de mere eller mindre er pÃ¥ vej pÃ¥ juleferie, sÃ¥ det fÞrst kan blive efter nytÃ¥r. Til gengÊld beroliger han mig med, at jeg ikke skal vÊre sÃ¥ nervÞs mht. leveringstid pÃ¥ reservedele, da det normalt tager en lille uges tid. Desuden kan bilen ogsÃ¥ sagtens kÞre videre sÃ¥ stÞrre er problemet jo ikke. Efter nytÃ¥r bliver bilen kÞrt pÃ¥ vÊrkstedet og vi fÃ¥r at vide, at det er bedst at lade den stÃ¥ indtil den er repareret. Nu fÃ¥r vi sÃ¥ at vide at bilen i bedste fald fÞrst kan vÊre fÊrdig om 3 uger pga leveringstid pÃ¥ reservedele. Da der er gÃ¥et knapt 2 uger ringer vÊrkfÞreren sÃ¥ til mig og fortÊller, at de nu fÞrst kan skaffe reservedelen til den 30/4. Vi spÞrger om de ikke bare kan samle bilen igen indtil reservedelen dukker op, men det bliver blankt afvist. Vi efterspÞrger om en mulighed pÃ¥ en lÃ¥nebil i mellemtiden da vi har svÊrt ved at fÃ¥ hverdagen til at hÊnge sammen med kun en bil og det bedste vi kan fÃ¥ tilbudt er en lille Suzuki Ignis for 75kr pr dag med en km begrÊnsning pÃ¥ 50km/dag. Vi har ogsÃ¥ forsÞgt at lave en handel med Tang biler om at de kÞber bilen tilbage og mod at vi kÞber en anden, men det er ret tydeligt at det er os der skal tage det store vÊrditab. For som sÊlgeren siger: âjeg kan jo fÞrst sÊtte din bil til salg om 4 mÃ¥neder nÃ¥r den er repareret og markedet er usikkertâ. Man stÃ¥r magteslÞs tilbage med flere bekymringer og spÞrgsmÃ¥l om det videre forlÞb. HvornÃ¥r ringer vÊrkfÞreren til mig og fortÊller mig at reservedelen igen bliver forsinket? Hvorfor har Hyundai sendt nye biler pÃ¥ markedet uden at sÞrge for reservedele hertil? Kan det virkelig vÊre rigtigt, at hverken Hyundai importÞr eller forhandler vil gÞre noget ekstraordinÊrt for en kunde i en sÃ¥dan situation?
Mvh: En MEGET skuffet Hyundai ejer!

Tang Biler ããã®åç
Super service! Alt var som aftalt uden overraskelser.
Super service!
Bilen var fÊrdig til aftalt tidspunkt og jeg modtog en fin videogennemgang af bilen, som gav rigtig god indsigt i det udfÞrte arbejde.
Meget hjÊlpsomt og flinkt personale - det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Tang Biler Hyundai/Suzuki Holstebro til servicering af min bil.

Tang Biler ããã®åç
God service hos hyundai/Suzuki holstebro
Bilen var fÊrdig til tiden, stÞvsuget og vasket.

God betjening ved Suzuki & Hyundai Holstebro
Jeg har haft min bil til service ved Suzuki & Hyundai i Holstebro, og det var en positiv oplevelse. Jeg blev taget godt i mod af et meget venlig og imÞdekommende personale, som også gav mig en god gennemgang af bilen da den var fÊrdig. Det er et sted hvor man fÞler sig velkommen, og prisen på servicet kunne jeg heller ikke sige noget til.

virkelig dårlig oplevelse
virkelig dårlig oplevelse
i start september kÞber min kÊreste en bil af en brugtvognshandler , men bilen har kun en nÞgle , han siger han bestiller en ny nÞgle ved tang biler i holstebro , efter et par uger ringer jeg til dem, de siger ja den er kommet , vi kÞrer derud , så er nÞgle vÊk . vi prÞver igen . denne gang er det en forkert nÞgle . vi prÞver igen . bestiller tid . ham de har der kan det har fri da vi kommer der . vi prÞver igen .nÞgle er igen vÊk . vi prÞver igen i går , han siger det er ok vi kan hente den om 2 timer . fint tÊnker jeg , efter en time ringer en og siger ham der kan har fri . ok vi aftaler at den er fÊrdig i dag kl 0800 fint tÊnker jeg , vi kommer 830 og bilen står udenfor helt urÞrt . jeg beder om at få orginal nÞgle og så må vi kÞre et andet sted hen , han siger så at det er pga deres port er frossen , men der havede nu kÞrt 2 biler igennem den kunne jeg se i sneen , alt i alt nok 20 opkald og 5 besÞg bare for at få en ny nÞgle , min tålmodighed er ikke til det

bedste service jeg har fået fÞr
bedste service jeg har fået fÞr
jeg kom ind mega stresset fordi min bil var helt i stykker
men kom tilbagde en uge efter hvor de gav mig den sprit ny igen.
+de gav mig nye måtter helt gratis

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ