レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞber en bil til 400.000 og fÃ¥ den serviceret ved Tang biler i RingkÞbing af flere omgang. Og denne blev sÃ¥ den sidste. Reservedels priser, der ligger minimum 4 gange over dyreste pris fundet... もっず芋る

Vi var i RingkÞbing SÞndag, hvor vi talte med Lasse L Rasmussen, Det blev ikke til en bil i denne omgang, men nÃ¥r vi skal have ny bil skal vi forbi Lasse igen. Han er utrolig faglig kompetent og me... もっず芋る

Tak Tang biler Holstebro for den hÞje faglighed i at lÞse problemer. Jeres professionalisme og fornemme service fÃ¥r kunden til at holde sig til at handle med jeres virksomhed under alle omstÊndighede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde min Suzuki S Cross hybrid Ã¥rg. 2021 til 40.000 serviceeftersyn hos Tang Biler - i fÞlge serviceskema var viskerblade checket og fundet Ok - jeg vidste at de skulle skiftes da de var slidte og... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車垂堎

圓該䌁業による蚘述

Bilforhandler Nybo Bakke 1, Holstebro, Denmark +45 96 10 51 51 salg@tang-as.dk tangbiler.dk/med-holstebro

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

46件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

KÞber en bil til 400.000 og fÃ¥ den

KÞber en bil til 400.000 og få den serviceret ved Tang biler i RingkÞbing af flere omgang. Og denne blev så den sidste. Reservedels priser, der ligger minimum 4 gange over dyreste pris fundet online (og det er ikke Temu, bildeleshop men etablerede webshops)

Reservedelspris, ikke pris inkl montering.
1130 + moms for et sÊt bremseklodser.

Det er uhÞrt.
Så det blev sidste servicebesÞg, og bestemt sidste bil fra Tang biler i RingkÞbing.

Skuffet.

2026幎3月17日

Ny bil RingkÞbing

Vi var i RingkÞbing SÞndag, hvor vi talte med Lasse L Rasmussen, Det blev ikke til en bil i denne omgang, men når vi skal have ny bil skal vi forbi Lasse igen.
Han er utrolig faglig kompetent og meget behaglig at tale med.Kunne alle sÊlgere bare vÊre sådan.

2026幎2月8日

StyretÞjs problem

Jeg har kÞbt en brugt Baleno ved Tang Holstebro.
Efter kort tid opdagede jeg, at bilen ikke kunne kÞre ligeud, den skulle hele tiden rettes op.
VÊrkstedet mente at tandstangen skulle skiftes, og det ble ordnet.
Men problemet forsatte, vÊrkfÞrer mener ikke, at der var noget galt, men efter pres fra mig gik vÊrksteds leder med til at skifte top lejerne.
Det var stadigvÊk ikke i orden, men vÊrkstedet ville ikke lave mere, så skrev jeg til ledelsen, som ville lave en test ved FDM, som er der hvor de får synes deres biler.
FDM konklusion er at biler med el—servostyring er kendt format “binde” lidt under kÞrsel, trÊnger ikke til omgÃ¥ende udbredningen , men skal holdes under opsyn.
Jeg har haft to mekaniker til at kÞrer i bilen, og deres mening er også at den ikke er i orden
Vi har to bekendte der har samme bil, som ikke har de problemer.
Mvh. Verner Lauritsen

2025幎8月1日

Tang Biler からの回答

KÊre Aulum Krolf Klub (Verner)
Efter dialog med FDM forholder vi os til deres vurdering og test af jeres Baleno.
Igen Verner, så vil vi gerne kÞbe din Baleno tilbage, så du kan få en bil der kÞrer som du Þnsker det, og det hjÊlper FDM også gerne med.
Du er velkommen ind forbi.
Med venlig hilsen Tang Biler

Mig og min kone var interesseret i en

Mig og min kone var interesseret i en bil og ringede to gange indenfor en uge (mandag/tirsdag og torsdag) for at spÞrge ind til pris og for at få en prÞvetur i 1 konkret bil og hver gang bliver vi mÞdt med svaret at sÊlger har travlt og vil ringe tilbage senere og samme dag. Da vi så vil til at mÞde op og ringer forud fredag eftermiddag så får vi at vide at bilen er solgt. Så det er ikke videre nogen god oplevelse når vi to gange får at vide at de nok skal ringe tilbage samme dag og så er bilen solgt fire dage senere hvor de endnu ikke har ringet tilbage.

Update:
Efter tangs biler lidt provokerende svar her på trustpilot hvor tang biler ikke vil vedkende sig at deres telefonnummer er 96105151 har vi taget direkte kontakt til ejeren af bilhandleren Kent Thomsen og dokumenteret hÊndelsen og deres udsagn som han finder meget bekymrende og har lovet at undersÞge det nÊrmere.

2025幎8月25日

Update
Hej igen Casper
Det er naturligvis ikke ok, at vi ikke har vendt tilbage på din henvendelse, og det skal vi dybt beklage. Vores tidligere svar skulle bestemt ikke tolkes som provokerende.
Som supplerende oplysning kan vi fortÊlle, at det ikke var planen at den Citroen Berlingo skulle sÊlges til privatsalg, men engros. Og denne besked burde du naturligvis allerede have fået om mandagen, det beklager vi mange gange og fÞlger op på. Nu kender vi den konkrete bil og sag.
God dag til dig.

Hej Casper
Vi kan desvÊrre ikke nikke genkendende til denne oplevelse.
I har skrevet til Hyundai og Suzuki Holstebro, Nybo Bakke 1- kunne denne oplevelse vÊre hÊndt i en anden butik?
Rigtig god weekend Þnskes i af os.
Med venlig hilsen Tang Biler, Hyundai og Suzuki Holstebro

Vil Klart anbefale Tang biler RingkÞbing

Vil Klart anbefale Tang biler RingkÞbing til din Hyundai. - De kan deres kram og giver også en GOD service.

Vi har haft 2 Hyundai biler til service ved Tang biler i RingkÞbing indenfor den sidste månedstid ca.

Begge gange fantastisk kundeservice. Der bliver taget tid til at forklare hvis man er nysgerrig på noget og på et niveau som alle kan fÞlge med på.

Bilerne som blev serviceret var henholdsvis en Kona Electric og i10, som begge fik en fyldestgÞrende gennemgang. Derudover retfÊrdige priser. Jeg havde også lånebil begge gange, uden nogle problemer det har bare vÊret lige til.

2025幎4月30日

God service, som er vÊrd at kÞre 295 km hver vej for

God service er vÊrd at kÞre langt for. Vi fik vores bil hos Tang biler RingkÞbing for 1 år siden. Vi glemmer ikke, at vi fik den bedste service. SelvfÞlgelig skal bilen 1.gang serviceres lige der. TÊnk servicen er stadig lige så super og kan varmt anbefales. Vi vender gerne tilbage og kÞrer gerne 295 km hver vej for den bedste service .

2024幎11月14日
自発的なレビュヌ

Supergod oplevelse at handle bil

Supergod oplevelse at handle bil. SÊlgeren var behagelig, kompetent og havde styr på tingene. Super kundeservice.
Kan kun anbefale Tang Biler til andre.

2024幎6月7日

Hej Holger.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sÊtter vi altid meget stor pris på :)

Hilsen
Tang Biler A/S - Holstebro
Suzuki - Hyundai

Tak Tang biler Holstebro for den hÞje

Tak Tang biler Holstebro for den hÞje faglighed i at lÞse problemer. Jeres professionalisme og fornemme service får kunden til at holde sig til at handle med jeres virksomhed under alle omstÊndigheder, for i sidste ende er kunden tryg og kommer helt tilfreds med det service, i har givet ham. Tak Allan HagelskjÊr fremragende og professionel, da jeg altid har kendt dig og det team, der arbejder sammen med dig, Tak allesammen :-)
Mustafa AL.Shareef

2024幎4月3日

Hej Mustafa.

Tak for din fine anmeldelse. Altid glad for at vi kan finde gode lÞsninger 😊

Tang Biler A/S

KÞbte Kona el-bil hos tang biler i RingkÞbing , fik en rigtig god modtagelse selv om jeg/ vi kom lige fÞr lukketid en sÞndag , fik en prÞvetur og jeg var helt solgt i bilen , kÞrte der ud og handle nÊste dag , igen fik en fantastisk god service , jeg er super glad for bilen 🫶 kan varmt anbefalde bilen og forhandleren . 🀗

2024幎3月10日

Hej Joan.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sÊtter vi altid stor pris pÃ¥ 😊

Det var ok

Det tog meget lang tid synes jeg men ellers ok

2024幎2月27日

Tang Biler からの回答

Tak for den fine anmeldelse.

Beklager det tog lidt for lang tid med synshallen 😊

Punktering

Fremragende service. Jeg kom for at få fikset en punktering, som blev repareret på ingen tid. Hele processen var hurtig og nem, med et venligt og professionelt personale. Jeg kan helt klart anbefale😄

2024幎2月20日

Tang Biler からの回答

Tak for den fine anmeldelse - og godt du kom hurtigt videre 😊

KÞbte en helt ny i Hyundai Kona af en

KÞbte en helt ny i Hyundai Kona af en utrolig flink og forstående sÊlger i december måned. Forleden dag bimlede den og bamlede pga. af opdateringer og manglende dÊktryk. Personalet var så flinke til at forklare bilen, så det var til at forstå og ordnede dÊktrykket på ingen tid.
Dejlig oplevelse.

2024幎2月16日

Hej Christina.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Det sÊtter vi altid stor pris pÃ¥ 😊 - og jeg har givet beskeden videre til ham du talte med.

Jeg havde en Hyundai i30 som jeg var

Jeg havde en Hyundai i30 som jeg var glad for, den skiftet jeg ud med en ny for lidt over 2 œ år siden. Jeg har stadig ikke navigering der virker, den hopper af ca. 4 gange pr. 100 km. Jeg har prÞvet 3 forskellige mobiltelefoner, mindst 6 usb kabler incl. dem der fÞlger med mobilen og 2 forskellige usb to wireless android auto TANG biler har gentagende gange opdateret software, det tog et halv år at få skiftet usb stikket, det halveret udfaldene. 2 fridage har det kostet og få lavet noget ved TANG biler, sidst jeg skulle have skiftet noget, havde de ikke fået varen hjem, da jeg ringet ca. kl. 12.30 kunne jeg få at vide at varen ikke kom hjem men de havde opdateret mit software det tog åbenbart fra kl. 7 til 12.30, jeg har kun prÞvet at jeg skulle ringe til TANG biler for at få at vide hvordan det går med min bil og hver gang skulle de lige til at ringe til mig, det var ved 3. mistet fridag jeg blev p.... sur (vÊrdi ca. 2400,- pr stk.), det har de også fået at vide hvorefter jeg blev Þnsket god Jul.
Min bil virker stadig ikke, jeg skriver derfor til Hyundai og jer.
Jeg aftalte at ved service skulle de opdatere mit software da jeg kÞbte bilen, det er den eneste grund til at komme på Tang biler.

2023幎12月21日

Hej Jonny

Tak for din henvendelse.

Jeg har talt med vores vÊrksted, og fået informationen, at det har skyldtes manglende dele, som har vÊret i restordre.

Det er selvfÞlgelig noget vi er kede af, og noget vi beklager, men desvÊrre ud af vores hÊnder. Derudover skal vi fÞlge de anvisninger vi får fra Hyundai, da reklamationer og garantier betales af dem.

Jeg får også at vide, at bilens software lÞbende er blevet opdateret i forbindelse med service. Så hvad der driller, må jeg på stående fod, vÊre svar skyldig.

Det lyder til, at vores informationsniveau ikke har vÊret på et acceptabelt niveau. Det tager vi til os, og vil fremadrettet vÊre mere opmÊrksomme herpå.

Ingen reservedel til 1 år gammel

Ingen reservedel til 1 år gammel Hyundai

For 1 Ã¥r siden kÞbte vi en helt ny Hyundai Bayon hos Tang biler Holstebro. Den 22 December fÃ¥r vi en skade pÃ¥ fronten af bilen. Bilen kan sagtens kÞre videre dog med en fejl pÃ¥ nÞdbremsesystemet. Dagen efter sender jeg en mail til Tang biler med et billede af fronten pÃ¥ bilen, sÃ¥ de kan fÃ¥ bestilt reservedele med det samme. Da der ikke bliver reageret efter et par timer kontakter jeg vÊrkfÞreren for at hÞre, om han har set min mail. Han siger at de er nÞdt til at se bilen for at bestille reservedele og at de mere eller mindre er pÃ¥ vej pÃ¥ juleferie, sÃ¥ det fÞrst kan blive efter nytÃ¥r. Til gengÊld beroliger han mig med, at jeg ikke skal vÊre sÃ¥ nervÞs mht. leveringstid pÃ¥ reservedele, da det normalt tager en lille uges tid. Desuden kan bilen ogsÃ¥ sagtens kÞre videre sÃ¥ stÞrre er problemet jo ikke. Efter nytÃ¥r bliver bilen kÞrt pÃ¥ vÊrkstedet og vi fÃ¥r at vide, at det er bedst at lade den stÃ¥ indtil den er repareret. Nu fÃ¥r vi sÃ¥ at vide at bilen i bedste fald fÞrst kan vÊre fÊrdig om 3 uger pga leveringstid pÃ¥ reservedele. Da der er gÃ¥et knapt 2 uger ringer vÊrkfÞreren sÃ¥ til mig og fortÊller, at de nu fÞrst kan skaffe reservedelen til den 30/4. Vi spÞrger om de ikke bare kan samle bilen igen indtil reservedelen dukker op, men det bliver blankt afvist. Vi efterspÞrger om en mulighed pÃ¥ en lÃ¥nebil i mellemtiden da vi har svÊrt ved at fÃ¥ hverdagen til at hÊnge sammen med kun en bil og det bedste vi kan fÃ¥ tilbudt er en lille Suzuki Ignis for 75kr pr dag med en km begrÊnsning pÃ¥ 50km/dag. Vi har ogsÃ¥ forsÞgt at lave en handel med Tang biler om at de kÞber bilen tilbage og mod at vi kÞber en anden, men det er ret tydeligt at det er os der skal tage det store vÊrditab. For som sÊlgeren siger: ”jeg kan jo fÞrst sÊtte din bil til salg om 4 mÃ¥neder nÃ¥r den er repareret og markedet er usikkert”. Man stÃ¥r magteslÞs tilbage med flere bekymringer og spÞrgsmÃ¥l om det videre forlÞb. HvornÃ¥r ringer vÊrkfÞreren til mig og fortÊller mig at reservedelen igen bliver forsinket? Hvorfor har Hyundai sendt nye biler pÃ¥ markedet uden at sÞrge for reservedele hertil? Kan det virkelig vÊre rigtigt, at hverken Hyundai importÞr eller forhandler vil gÞre noget ekstraordinÊrt for en kunde i en sÃ¥dan situation?
Mvh: En MEGET skuffet Hyundai ejer!

2024幎2月11日

Hej Kent

Som det fÞrste, vil vi sige, at vi til fulde, deler din frustration i denne sag.

Vi er dog meget kede af din anmeldelse af Tang Biler. Vi har egentligt forsÞgt at afhjÊlpe dig, med de muligheder vi nu har. Men at nogle af reservedelene viste sig, at vÊre i restordre, er desvÊrre ude af vores hÊnder.

Når vi arbejder med skader, kan vi ikke bestille dele hjem, blot ud fra et billede. Vi er nÞdt til at opgÞre skaden ifÞlge kravene fra forsikringsselskaber. Ligeledes er det vigtigt, at ALT bliver noteret på skaden. Havde vi bestilt ud fra dit billede, ville flere dele faktisk mangle. Derudover er det dit forsikringsselskab der betaler for skaden, og det er dermed dem har det sidste ord, og lÊgger spillereglerne.

Du nÊvner, at vi blot kunne have samlet bilen igen, og sendt dig ud at kÞre. Vi kan ikke sende en bil på gaden, med vished om, at sikkerhedssystemerne ikke fungerer. Ydermere var kÞleren skadet, og ved fortsat kÞrsel, ville din motor brÊnde varm. Det mener vi er god og korrekt rådgivning fra vores ide. Din hustru nÊvnte også, at hun ikke ville kÞre i bilen, når sikkerhedssystemerne var deffekt.

Vi har i denne case undersÞgt muligheder for alternative eller brugte dele. Det har ikke vÊret muligt for os at skaffe. Så vi har gjort, alt der for os er muligt, for at skaffe delene.

For egentligt at vise god samarbejde fra vores side, har vi ydet dig en lånebil til kun halvdelen af normalprisen. Dermed bÊrer vi også nogle af omkostningerne, da det jo er langt under vores kostpris.

Det er korrekt, at vores salgsafdeling forsÞgte sig med en byttehandel. Men uanset skadens omfang, og forsinkede dele, vil vi ikke lave et efterfÞlgende tab på 10-20.000 kroner, for at holde en kunde kÞrende, grundet omstÊndigheder, der er uden for vores egen rÊkkevidde.

Vi har i denne sag forsÞgt at vÊre mest mulige behjÊlpelige, og er meget kede af, at det ikke bliver vÊrdsat.

Hilsen
Tang Biler A/S

Super service! Alt var som aftalt uden overraskelser.

Super service!
Bilen var fÊrdig til aftalt tidspunkt og jeg modtog en fin videogennemgang af bilen, som gav rigtig god indsigt i det udfÞrte arbejde.
Meget hjÊlpsomt og flinkt personale - det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Tang Biler Hyundai/Suzuki Holstebro til servicering af min bil.

2024幎1月9日

KÊre Morten
Vi takker mange gange for din besvarelse, og glÊder os til at servicere dig igen.
Team Tang Biler - Hyundai og Suzuki Holstebro

God service hos hyundai/Suzuki holstebro

Bilen var fÊrdig til tiden, stÞvsuget og vasket.

2024幎1月17日

KÊre Steen
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du er tilfreds med servicen.
Rigtig god dag.
Med venlig hilsen personalet hos Hyundai & Suzuki

God betjening ved Suzuki & Hyundai Holstebro

Jeg har haft min bil til service ved Suzuki & Hyundai i Holstebro, og det var en positiv oplevelse. Jeg blev taget godt i mod af et meget venlig og imÞdekommende personale, som også gav mig en god gennemgang af bilen da den var fÊrdig. Det er et sted hvor man fÞler sig velkommen, og prisen på servicet kunne jeg heller ikke sige noget til.

2024幎1月16日

Tang Biler からの回答

Mange tak for anmeldelsen - det betyder meget for os, og vi er rigtig glade for din feedback.
Vi ser frem til nÊste gang vi ses.
Rigtig god dag.
Teamet hos Hyundai & Suzuki

virkelig dårlig oplevelse

virkelig dårlig oplevelse
i start september kÞber min kÊreste en bil af en brugtvognshandler , men bilen har kun en nÞgle , han siger han bestiller en ny nÞgle ved tang biler i holstebro , efter et par uger ringer jeg til dem, de siger ja den er kommet , vi kÞrer derud , så er nÞgle vÊk . vi prÞver igen . denne gang er det en forkert nÞgle . vi prÞver igen . bestiller tid . ham de har der kan det har fri da vi kommer der . vi prÞver igen .nÞgle er igen vÊk . vi prÞver igen i går , han siger det er ok vi kan hente den om 2 timer . fint tÊnker jeg , efter en time ringer en og siger ham der kan har fri . ok vi aftaler at den er fÊrdig i dag kl 0800 fint tÊnker jeg , vi kommer 830 og bilen står udenfor helt urÞrt . jeg beder om at få orginal nÞgle og så må vi kÞre et andet sted hen , han siger så at det er pga deres port er frossen , men der havede nu kÞrt 2 biler igennem den kunne jeg se i sneen , alt i alt nok 20 opkald og 5 besÞg bare for at få en ny nÞgle , min tålmodighed er ikke til det

2024幎1月16日

KÊre Gordon
Det er vi rigtig kede af at hÞre, og vi har fuld forståelse for at din tålmodighed har vÊret på prÞve.
Det var svÊrt for os at bestille en nÞgle de fÞrste gange din forhandler ringede, idet de ikke havde de oplysninger på bilen vi skulle bruge. DernÊst stopper vores kollega. Der er sikkerhedsprocedure der skal overholdes når det kommer til bestilling af nÞgler. Vi undskylder den lange proces og de gener det har medfÞrt.
Vi arbejder hver dag på at blive bedre, og er derfor også glade for du tog dig tid til at skrive din anke.
Teamet hos Hyundai & Suzuki

bedste service jeg har fået fÞr

bedste service jeg har fået fÞr
jeg kom ind mega stresset fordi min bil var helt i stykker
men kom tilbagde en uge efter hvor de gav mig den sprit ny igen.
+de gav mig nye måtter helt gratis

2024幎1月12日

Hej Jonas
Det er vi glade for at hÞre og mange tak for din anmeldelse.
Rigtig god dag :-)
Teamet fra Hyundai & Suzuki