レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Blikken kwamen zwaar beschadigd toe en er ontbrak 1 blik. De beschadigingen waren duidelijk van voor de verzending. Zeker omdat de doos waarin ze verzonden zijn niets van schade had. Blikken met der... もっと見る

5つ星のうち3の評価

ik pas mijn review aan . 5 maanden geleden besteld ,meerdere mails gestuurd geen reactie in begin, toen opeens kreeg ik bericht moest ik paspoort foto opsturen voor bewijs. gedaan .weken hoor je niks... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Is een oplichter...heeft bijna niets op voorraad...dus zet je bestelling door naar andere leveranciers...dus lange wachttijd...geen telefonisch contact mogelijk.... op mails wordt niet gereageerd....a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ordered goods worth over 160 EUR end of november. Except for confirmation of order and payment, nothing received. Confirmation got junked by outlook unfortunately (not target-master.nl fault). Ma... もっと見る

1.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Over 2 weken is het een jaar geleden…

Over 2 weken is het een jaar geleden dat ik een bestelling heb gedaan en betaald. Deze gaat nooit komen en mijn geld terug ook niet. Op mailtjes wordt niet gereageerd, er is geen contact te krijgen met ze. Heb op de schietclub iedereen gewaarschuwd door A4tjes op te hangen in de kantine. Koop nooit bij deze webwinkel!!

2021年3月6日
5つ星のうち1の評価

Pas de respect pour le client

Commande effectuée le 8 décembre, paiement le 11/12 et copie carte identité le 12/12/20 - avec confirmation.
A ce jour (27 avril 2021) = rien reçu
Aucune réponse à mes Emails, aucun remboursement.
Défense en justice a envoyé une mise en demeure...

2021年2月2日

order: End of november 2020, zero communication no product

Ordered goods worth over 160 EUR end of november.
Except for confirmation of order and payment, nothing received.
Confirmation got junked by outlook unfortunately (not target-master.nl fault).
Mailed them through their own website for an update.
Still nothing, it has been 2 months now.
Would have been nice to have received ANY type of notification why my goods are delayed.

2021年1月24日
5つ星のうち1の評価

Is deze vent DEBIEL of zo!?

Is deze vent DEBIEL of zo!?? Waardeloze communicatie en oplichter 1ste klas. Mijn geld nog steeds niet terug na bijna EEN JAAR WACHTEN! NUL response terwijl een vriend van mij wel een reactie kreeg over een artikel. Weigert dus alles netjes af te handelen. Vuile schijnheilige dief is het

2021年1月4日
5つ星のうち3の評価

Een klein beetje geduld

Een klein beetje geduld
Bedankt voor de fijne en correcte afhandeling van mijn bestelling.
Mijn geld werd terug gestort nadat een product niet voorradig was. Dank je wel.

2020年12月25日
5つ星のうち1の評価

NOOIT BESTELLEN, KOMT LEVERTIJD NIET NA, GEEN ANTWOORD.

Aantal maanden geleden besteld, id opgestuurd en na een aantal maanden geen antwoord, meerdere keren geprobeerd contact te leggen zonder antwoord. Toen ben ik andere stappen gaan ondernemen, zonder gevolg. Huisbezoek gedaan, heeft geen nut want er woonde niemand op het aangegeven adres. Dus toen maar met advocaat en rechtsbijstand gedreigd en dat ik men geld terug wou. Toen eindelijk! Antwoord! Het geld zou binnen 14 dagen overgemaakt worden naar de betref de bankrekening. Niet gebeurd. Email gestuurd met dreiging. Toen eindelijk geld terug na 2 maanden. Nu eindelijk naar Kraale in Staphorst een buks op gehaald waar je wel service en advies krijgt voor nog minder geld.

2020年12月14日
5つ星のうち1の評価

Als je een jaar op je bestelling wilt wachten hier bestellen.

just nowNEW
Zit nu nog te wachten op een bestelling van 23 Juli, de website zegt in backorder, op 4 mailtjes met daarin de vraag of er iets van een levertijd bekend is wordt niet gereageerd. Vorige bestelling is prima gegaan, denk dat dit direct de laatste bestelling is die ik hier doe als ik het al ooit krijg. Als ik voor het einde van de week geen antwoord heb ga ik eens wat extra stappen zetten om verhaal te halen, al moet ik bij hem thuis op de stoep gaan liggen.

Inmiddels al weer heel wat weken verder, geen reactie, geen teken van leven, order geannuleerd want sommige bedrijven hebben die troep gewoon wel op voorraad of bestellen het en hebben het einde van de maand binnen. Wat een verschrikkelijke ballen tent.

Nu maar dagelijks een mail met dat ik mijn bestelling wil annuleren, sinds 23 Juli gewoon geen enkele reactie ergens op. Ik ben bang dat meneer binnenkort een aangifte voor internet fraude kan gaan ontvangen.

2020年12月8日
5つ星のうち4の評価

Positieve ervaring

Ik ben tevreden over de termijn van levering.
In die tijden is het eerder normaal dat het allemaal iets langer duurt. Binnen de 3 weken de bestelling ontvangen. Vooropgestelde termijn 2 weken.
Doe zo verder, dit met alle respect voor de enkelingen die ontevreden zijn.

2020年11月27日
5つ星のうち4の評価

In tegenstelling tot de klanten die…

In tegenstelling tot de klanten die Target-Mster negatief beoordelen geef ik hierbij aan dat ik tevreden ben over deze leverancier. Op 5 oktober jl. bestelde ik een kogel giettang kaliber .490 round ball. Ik betaalde op die datum via IDEAL en ik had de giettang binnen 3 weken in huis.
Pieter Vos

2020年10月24日
5つ星のうち1の評価

Expect utter silence after they take your money!

Unreal, it takes 4 months to deliver an (incomplete) order. Despite several emails asking for any info they leave you in utter silence. Apparently it is too much effort to send a response and/or update you regaring an order. I've emailed every few weeks to learn where my order was. Either directly or through their website, they simply do not care sending responding or give a reason why they leave you waiting.

It took four (!) months to receive a few items which I've also bought elsewhere as I needed them a when I placed the online order. Unreal that someone can manage running a webshop in this day and age. Simply a terrible webshop. Was at the point to go to the police to file for fraud when I got a shipping notification out of the blue. Never again.

2020年10月24日

Waarschuwing: KOOP HIER NIETS

KOOP HIER NIETS! Ook niet bij ander sites van dezelfde oplichter zoals herlaadwinkel.nl
Bespaar je de moeite en geld, lijkt goedkoper maar is oplichter.

Ik heb na verschillende berichten en dreiging met dagvaarding nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Ook mijn geld niet terug gekregen.

Hier hebben heel veel mensen last van. Kunnen we alle eisen bundelen in 1 dagvaarding? Dan staan we sterker. Wellicht gaat zijn handel dan failliet maar dan heeft niemand er ook meer last van.

2020年10月19日

Zeer onbetrouwbaar

Zeer onbetrouwbaar. Koop nooit wat bij luchtbukswinkel.nl. bestellen, betalen gaat prima maar vanaf dan totale stilte. Wacht nu al 2 weken op een paar kogeltjes maar geen reactie. Stuur nog 1 mail / brief en wanneer ik geen geld terug krijg doe ik aangifte bij de politie voor oplichting.

22-oktober-2020
Aangifte bij de politie gedaan en doorgegeven. Surprise surprise, plots heel snel reactie. Maw, men krijgt de mails wel maar beantwoord gewoon niets. Men antwoorde systeem foutje en krijg mijn geld binnen 2 weken terug. We wachten weer af.

Toch heel jammer dat het zo moet gaan. Mijn persoonlijk advies koop er nooit wat, zie meerdere ervaringen en vermoed dat die zogenaamde zeer goede ervaringen, nep zijn.

23 Oktober, mijn geld terug ontvangen.

2020年10月14日
5つ星のうち1の評価

site a fuir absolument !!

site a fuir!!! aucune communication malgré des dizaines de mails envoyés. cela fait 6 semaines que j'ai passé commande et toujours rien reçu. c'est facile de faire payer les gens sans aucune visibilité sur les stocks et de rester muet ensuite....

2020年10月12日

Oplichter

Heb munitie en magazijntjes besteld en na mijn betaling een order nummer gehad maar geen spullen. Pure oplichting, reageren niet op mail en telefonisch niet te bereiken.Ga binnenkort maar op huisbezoek.

2020年10月1日

レビューの対象になっている企業の方へ