Tastea レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

@letstwistea nu 3x een bestelling gedaan en erg tevreden. Goede service en veel verrassende combinaties. Erg leuk ook om voor een klein prijsje meerdere proefzakjes te bestellen. Wat mij betreft een d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In tegenstelling tot de 2 negatieve reviews die je hier op Trustpilot kan vinden, ben ik wel zeer tevreden van Tastea. De thee is inderdaad vrij prijzig maar komt in een mooie bewaardoos en smaakt hee... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super snelle levering, de meest lekkere thee, recent de picture perfect thee gekocht, super lekker en mijn nagels zijn super sterk en lang nu (wat een wonder is voor een nagel bijter)!! Nu al zin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lekkere thee, mooie verpakkingen en goede marketing! Klantenservice ervaar ik wel als iets minder.. Via Facebook contact opgenomen en gemaild maar 0 reactie. Misschien over het hoofd gezien, daarom al... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 茶専門店
  2. 茶補造業者

圓該䌁業による蚘述

Tastea specializes in luxury tea blends, loose and herbal teas that can do something for you. Order quickly and easily in our handy webshop!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Echt mijn favoriete thee

Echt mijn favoriete thee. Wil thuis niets anders meer. Meerdere smaken in huis en je proeft echt het verschil met een gewoon theezakje.
Mijn favorieten zijn green dream en let’sgo to cloud nine. Zo lekker!

2023幎1月28日

Tastea からの回答

Hi Suzanne, wat super om te horen! Enjoy en hopelijk tot snel weer! Liefs - Tastea, K

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel te bestellen. Producten zijn goed omschreven.
Levering was snel

2023幎1月24日

Tastea からの回答

Hi Natalia! Wat fijn dat je er zo blij mee bent! Dank je wel voor je positieve reactie! Liefs - Tastea, K

Helemaal top!

Eenvoudig te bestellen, zéér snel geleverd. Prijzig, maar meer dan waard. Klantenservice is eenvoudig te bereiken, vriendelijke en hulpvaardig. Helemaal top. De thee is smakelijk en de bekers en dergelijke van goede kwaliteit.

2023幎1月7日

Tastea からの回答

Hi Richard, gelukkig zijn we het waard! Heel fijn om te lezen! Geniet lekker van de thee en hopelijk tot snel! Liefs - Tastea, K

5぀星のうち3の評䟡

Lekkere thee maar niet klantvriendelijk.

Lekkere thee, snelle verzending, alleen als je een vraag stelt via het contactformulier dan geeft niemand zich thuis. Je krijgt gewoon geen mail terug, dus ook geen antwoord op je vraag. Niet echt klantvriendelijk!!!

2022幎11月4日

Hi Els!

We hebben problemen gehad met de email van af begin november. Dus wat jij hier schrijft, herkennen we absoluut! Vanzelfsprekend niet de bedoeling, laat dat voorop staan! We hebben een nieuw email waar de emails gelukkig wel op binnen komen. Ik hoop dat je er ondertussen uit bent, zo niet voel je vrij om contact op te nemen met hallo@tastea.eu of met onze telefonische klanten service via 023 - 303 36 08. Dan helpen we je absoluut met veel plezier verder!

Liefs - tastea, Kim

Duidelijke site

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Klantenservice goed bereikbaar. Heerlijke thee. Dus al met al een dikke 5 sterren voor tastea!

2022幎11月8日
5぀星のうち4の評䟡

Meerdere keren besteld, tevreden

Meerdere keren bij Tastea besteld. Thee is redelijk aan de prijs maar ook echt goede kwaliteit en in een mooi blik. Klantenservice ook prima. Ik had een keer een probleempje met de thee (verkeerde inhoud), werd snel opgelost. Hou de leuke aanbiedingen in de gaten!

2022幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

Display thermosbeker stuk

In maart thee met een thermosbeker met display gekocht. Het display doet het helaas niet meer. In de zomer is de beker niet gebruikt en ik vervoer hem altijd in een canvas tas gewikkeld zodat hij niet beschadigd. Na contact gehad te hebben met de klantenservice vragen ze om foto's van de dop. Deze gestuurd. Hier was niets aan te zien want ik ben zuinig op de fles. Zelfs de beschermfolie zat er nog op. Ik krijg als antwoord na meerdere mailtjes dat er geen garantie meer is en dat ik wel een nieuwe dop kan bestellen en dat ik dan 5% korting kan krijgen. wat een grap 5% op 10 euro. Geef dan niets. Heel erg jammer en een gemiste kans voor Tastea. Ik ga hier niets meer bestellen.
Mijn reactie nav reactie van tastea. Er is niet meerdere malen aangegeven dat er 30 dagen garantie op de fles zit. Pas in de laatste mail die ik kreeg na deze review. Dus jullie zijn niet eerlijk. Ook kreeg ik 10% korting na die laatste mail dus na deze review omdat ik aangaf dat jullie slechte service bieden.

2022幎10月18日

Beste mevrouw de Jonge,

We vinden het vervelend dat u naar uw inzicht een vervelende ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Zoals onze collega meerdere malen heeft aangegeven, geven wij een garantie van 30 dagen op onze thermosbeker. Zoals ook op de productpagina staat aangegeven.

Om het ongemak van een dop die na deze garantieperiode kapot gaat te verzachten, geven wij de mogelijkheid om de dop apart nog aan te schaffen, zodat er niet een geheel nieuwe thermosbeker aangeschaft hoeft te worden. Dat zou zonde zijn.

Zoals mijn collega aangaf was de garantie op uw beker helaas verlopen. Om u tegemoet te komen heeft zij u een kortingscode van 10% aangeboden om te gebruiken bij uw volgende bestelling. Deze code is zoals aangegeven niet alleen op een vervangende dop geldig, maar op uw volledige bestelling bij tastea. Dus ook op onze theeblends en andere accessoires.

Wij betreuren het dat deze oplossing voor u helaas niet naar wens is geweest.

5぀星のうち4の評䟡

Prima theepot voor icetea

Ik heb een glazen theepot met metalen filter bestel om icetea te maken. Ik ben er heel tevreden over. Helaas was de theepot een week of zo later gratis bij aankoop van een bepaald bedrag aan thee. Jammer, had ik graag gebruik van gemaakt want ik vind de thee op deze site nogal duur.
Afhandeling was prima, goede communicatie en snel bezorgd.

2022幎7月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス