Tastea レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

@letstwistea nu 3x een bestelling gedaan en erg tevreden. Goede service en veel verrassende combinaties. Erg leuk ook om voor een klein prijsje meerdere proefzakjes te bestellen. Wat mij betreft een d... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super snelle levering, de meest lekkere thee, recent de picture perfect thee gekocht, super lekker en mijn nagels zijn super sterk en lang nu (wat een wonder is voor een nagel bijter)!! Nu al zin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lekkere thee, mooie verpakkingen en goede marketing! Klantenservice ervaar ik wel als iets minder.. Via Facebook contact opgenomen en gemaild maar 0 reactie. Misschien over het hoofd gezien, daarom al... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 茶専門店
  2. 茶補造業者

圓該䌁業による蚘述

Tastea specializes in luxury tea blends, loose and herbal teas that can do something for you. Order quickly and easily in our handy webshop!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

I loved it

I loved it. Not the first time i order tea here.. i got skintight and detox.. it really works. Ps deriver cost could be less... but all in all .. thank you

2021幎9月12日
5぀星のうち2の評䟡

Grootte viel erg tegen

De grootte van de box viel me echt tegen. De blikjes hebben de afmeting van een proefmonstertje. Ondanks dat het er mooi uit ziet vind ik de prijs niet in verhouding staan met wat je krijgt. (En ik krijg de blikjes niet open)

2021幎6月21日

Hi,
Bedankt voor je review!
Onze Tasting Box heeft qua inhoud inderdaad 8 verschillende proefblikjes zodat je erachter kan komen welke smaken je het lekkerste vindt. Maar omdat onze thee met de hand geplukt wordt en 100% natuurlijk is, is dit in prijs/kwaliteit wat hoger dan andere thee blends.
Indien je een paar blikjes niet open krijgt kan je het beste een e-mail sturen naar klantenservice@tastea.eu met je ordernummer en de smaken die je niet open krijgt.

5぀星のうち1の評䟡

Ik had een dure variatie ox gekocht

Ik had een dure variatie box gekocht plus een beker. Het doosje van de beker was helemaal verfrommeld en binnen en dag werd een nieuwe verzonden. Het cadeau de variatie doos gegeven. Leuk idee maar geen 1 blikje ging open, tot nu toe na een uur 2 open gekregen maar na 3 nagels opgegeven. Jammer was voor bijna 50 euro.

2021幎6月5日

Dag Nensendier,
Wat fijn dat je dit aan ons meld! Vervelend om te horen dat er blikjes niet open gingen, we vinden het super vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad na het ontvangen van je bestelling, we zijn altijd bereikbaar om een probleem op te lossen. Uit onze gegevens zien we dat er direct nadat er bijons melding is gemaakt actie is ondernomen en dat reeds een nieuwe doos en nieuwe blikjes naar je zijn toegestuurd!

5぀星のうち4の評䟡

Beste Tastea,

Beste Tastea,
Ik ben heel blij met het ontdekken van jullie heerlijk thee.
Wat ik alleen jammer vond, is dat mijn klacht over een thee, niet echt serieus werd genomen.
Mvg Annette

2021幎4月17日

Dag Anette,
Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen. we zullen onderzoeken welke verbeteringen we kunnen doorvoeren.

Echt een aanrader!

hele fijne thee. inderdaad aan de prijzige kant, maar dan heb je ook echt kwaliteit thee die lang mee gaat! In een pot zit 125gram en daar doe ik persoonlijk ruim 5 maanden over! Zeer tevreden, ik ga nooit meer die supermarkt zakjes drinken :)

2021幎3月15日

Tastea からの回答

Dankjewel voor de aanbeveling!

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke thee. Goed van smaak en mooi verpakt.

Zeer tevreden met de detox en skintight tea. Mooie theebeker, erg handig voor onderweg. De thee smaakt heerlijk. Ik heb altijd moeite om genoeg te drinken maar dit gaat mij nu erg makkelijk af.
Ik ga zeker nog meer soorten bestellen.

2020幎6月3日

We zien je graag terug!

Nooit meer ‘gewone’ thee

Na de eerste keer proberen was ik al om, wat een heerlijke thee smaken, en de beker is ideaal voor onderweg!
Ook de levering is ontzettend snel, inclusief een foto van je bestelling wanneer deze verzameld is voor verzending.
1 nadeel, Tastea is verslavend ;)

2020幎5月2日

Fijn om te horen!

Heel tevreden!

In tegenstelling tot de 2 negatieve reviews die je hier op Trustpilot kan vinden, ben ik wel zeer tevreden van Tastea. De thee is inderdaad vrij prijzig maar komt in een mooie bewaardoos en smaakt heerlijk! Ik heb persoonlijk geen lichamelijke klachten ervaren na het drinken van de thee. Snelle levering, duidelijke website en veel keuze in smaken en accessoires. Aanrader!

2019幎11月27日

Tastea からの回答

Bedankt Nathalie voor je fijne feedback!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。