䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Dygtige og grundige lÊger og sygeplejersker

Jeg har haft kontakt med både lÊger og sygeplejersker nogen gange inden for de sidste par år. Jeg har hver gang oplevet at alle var kompetente og grundige. Jeg fÞler mig taget seriÞst og er tryg ved at der årligt bliver fulgt op på medicinen, med diverse tjek.
Jeg har kun haft gode oplevelser.

2023幎12月21日

Konstante forsinkelser

Har pr. 12/9 2023 valgt at udskifte lÊgehuset i Taulov efter 15 år. Jeg er ikke en der bruger lÊge ofte/ meget ; men aldrig oplevet at den aftalte tid blev overholdt, med ca. med en halv time eller mere i forsinkelse. Min nye lÊge udmÊrkede sig ved en forsinkelse på 2 minutter, ganske aceptabelt og det var til en forhånds konsultation så vi kunne lÊre hinanden at kende.

2023幎9月11日
自発的なレビュヌ

Jeg har brugt lÊgehuset i Taulov ca

Jeg har brugt lÊgehuset i Taulov ca. 30 år og er så tryg ved det, har haft Stig Bertelsen alle årene og er altid blevet så omsorgsfuldt behandlet. Jeg kan varmt anbefale lÊgehuset. Har vÊret hos de andre hvis jeg havde brug for hjÊlp og Stig Bertelsen havde ferie. Har kun godt at sige om alle lÊgerne.
Mvh. Jelva Andersen

2021幎6月8日

LÊgehuset i Taulov

Jeg mener at kvaliteten i Taulov lÊgehus er dalet meget.Jeg har haft lÊgehuset i ca.30 år. Jeg har vÊret tilfreds med dem og tryg. Men ikke i de sidste par år. Det er hårdt, ikke at fÞle sig ok ved sin lÊge og ikke fÞle nogen sikkerhedsnet.
Jeg har bÞvlet meget med mit hÞjre ben og fod..Med mange smerter og et neget tyk ben m.m. Der er ikke sket ret meget fra lÊgehusets side. Resultatet er at
det hele er noget skidt, noget af foden sover/fÞlelseslÞs også i benet plus reflekserne ikke er ok.

Jeg har en lumsk sygdom som kan gå flere veje.
Kiropraktoreren har henvist mig til Middelfart sygehus som var og er meget profesionelle. De fandt frem til at der i min len er meget lidt plads til en nerve som går ned til fod og ben.Det er måske noget af forklaringen siger de i Middelfart men ikke det hele.

Taulov lÊgehus: vÊr dog profesionelle og giv det videre. I steder for at sige: Jeg er presset, jeg har travl, jeg har ikke gjort noget fordi, når du kommer Har du mange ting , det er ikke alt vi kan gÞre noget ved. Eller at den kvindelige lÊge betvivler mine snerter og at der er noget med benet når jeg kan gå.
Det er
Mit liv og jeres arbejde. Nogle af lÊgerne er meget flinke, men det er ikke helt godt nok.

Jeg har så skiftet lÊge til en anden by og ved fÞrste besÞg blev jeg henvist til
til en specialist.

Jeg er ikke kommet ret meget i lÊgehuset. Måske for lidt, men jeg bryder mig ikke om det. Det er der nok ikke mange der gÞr.

2021幎2月4日

Hej alle

Hej alle. Jeg kommer nu frem med min oplevelse fra d 24/12 - 2014. Har ikke ville fortÊlle om det fÞr nu, da jeg fÞler mig dybt såret pga hÊndelsen.

Jeg kommer ind på klinikken, med store forhåbninger om at vÊre sund og rask, da jeg bare skal have mit ugentlige tjek. I starten går alt, som det plejer, jeg ligger mig på briksen og kigger på den sÞde lÊge, og hun taler som altid, med en blid rar stemme til mig. STOR var min forbavselse, da hun pludselig beder mig om at vende mig rundt, men godtroende som jeg er, gjorde jeg det uden tÞven. Hvad der dernÊst skete, skulle agere, som et ar for resten af livet. Jeg sprÊllede og spjÊttede men lige lidt hjalp det, hun formåede (imod) min vilje at jage et instrument, på stÞrrelse med en mindre lysestage op i stjernen (anus) på mig.

- De havde taget fejl af min undersÞgelse og en anden patients. Ærgerlig fejl synes jeg.

Mvh Alfred. KÞrestolsbruger.

2020幎1月12日
自発的なレビュヌ

Stedet burde have frataget sin autorisation....

Imponerende dårlig behandling ifm. konsultation af sygt barn.
Petra kan ikke tåle kundens forslag til behandling..., og hun bliver nÊrmest fornÊrmet, men falder til ro, da kunden vil forlade konsultationen......
Det er ikke uden begrundelse, at hun bliver kaldt "Heksedoktoren fra Taulov"...:(
Hold jer langt vÊk fra dette sted....

2017幎4月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ