レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lynhurtige levereing af lige det jeg stod og manglede.. Bestilt torsdag aften leveret lÞrdag formiddag, lige klar til grill gÊster om aftenen.

Jeg kontaktede TBS for at forhÞre mig om en ny grillrist til min Weber. Efter at have tjekket om det var den rigtige grillrist, bestilte jeg den. Samme dag: ordrebekrÊftelse og besked pÃ¥,... もっず芋る

Vi stod og manglede et gasbrÊnder rÞr til en weber 3200, da den vi havde var rustet i stykker. Vi prÞvede hos Bauhaus, da de var nÊrmest men, deres online var ikke ajourfÞrt mht. forudbeatling og... もっず芋る

Super service! Modtog ved en fejl et produkt i en forkert stÞrrelse, kontaktede via e-mail og fik tilsendt returlabel og fik afleveret pakken tilbage i pakkeshoppen. Tog ikke mere end en dag fÞr den k... もっず芋る

䌁業情報

1. バヌベキュヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Grill tilbehÞr – online: Hos www.tbsgrillshop.dk finder du alt til en vellykket grillaften Hvis du er pÃ¥ udkig efter det perfekte grill tilbehÞr, er www.tbsgrillshop.dk absolut et besÞg vÊrd! I den velassorterede online shop, finder du et stort og varieret udvalg af udstyr og redskaber samt krydderier og kogebÞger, som er uundvÊrlige for en Êgte grillentusiast. I webshoppen kan du ogsÃ¥ bestille din nye gas- eller kuglegrill og fÃ¥ den leveret lige til dÞren, uanset hvor i landet du bor. Hvis du har spÞrgsmÃ¥l, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pÃ¥ 72 30 12 37 Mere om TBS Grillshop Tbsgrillshop er ejet af Primo Nordic ApS Primo Nordic er et dansk handelsselskab Som distribuerer og tilbyder kvalitets produkter inden for grill, rÞgning og rustik madlavning i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores mÃ¥l er at lÞfte hele omrÃ¥det til et hÞjere niveau i Danmark og resten af Norden gennem at tilbyde vores kunder det bedste grej fra hele verden. Vi importerer udelukkende kvalitetsprodukter, vi selv har gennemtestet og sÊlger dem gennem uafhÊngige forhandlere. LÊs mere om Primo Nordic ApS pÃ¥ www.primonordic.com TBS Grillshop er en online shop med alt inden for grill tilbehÞr. Hvad enten du leder efter en Weber, Kamado eller Outdoorchef grill, kan du finde den hos os. Vi forhandler ogsÃ¥ briketter, trÊkul, kogebÞger og alt hvad der ellers hÞrer til en vellykket grillaften eller -fest. Vi har desuden forskellige arrangementer i lÞbet af Ã¥ret.

4.6

(1,760)

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Bestilte Borniak Rygeovn

Bestilte Borniak Rygeovn. Fantastisk service på mail, god og fornuftig vejledning ingen kÞb. De svare hurtigt på mail, og leveringen med Danske fragtmÊnd var også hurtig. Kan kun give min varmeste anbefaling af kundeservice. Tak for handlen.
Beklager mit besvÊr med faktura - :)

2025幎2月3日

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra!

God beskrivelse af Weber modellerne, samt årgange. Stor hjÊlp til en som ikke går hÞjt op i model, egenskab osv.

Og ikke mindst godt produkt, hurtig afsendelse og fantastisk kundeservice!

2024幎11月29日

Hvorfor heder han ikke Flemming

Hvorfor hedder han ikke Flemming. Han ligner virkelig en Flemming og det er virkelig perfekt. Jeg kan ikke tåle at kigge på ham hvis han ikke hedder Flemming. I har redet min dag. Men han hedder ikke Flemming :)

2024幎12月13日

Tak for opdateringen til

Nej Jo - Sådan et navn kan man jo også gemme sig under
Det var dog den mest mÊrkvÊrdige anmeldelse af vores virksomhed - og har ikke noget med os at gÞre -
Stig/ Tbsgrillshop

Har henvendt på på mail til dem

Har henvendt på på mail til dem, men ikke hÞrt fra dem

2024幎10月30日

Thomas
Tak fordi du gÞr os opmÊrksom på at vi åbenbart ikke har gjort vores arbejde godt nok - din anmeldelse med en 1stjernet hmmmm- jeg ved ikke engang hvad din henvendelse drejer sig om - hvis vi har modtaget en e-mail har du også fået en en automail om at hvis vi ikke har svaret beder vi om at man ringer os op -
Men det behÞver du ikke - god aften
Stig /Tbsgrillshop

KÞb af brÊndere til weber gasgrill

Syntes ikke at de har noget der hedder kundeservice, har kÞbt et sÊt brÊndere til min weber grill, og fik dem hurtigt leveret, men de passede ikke, så kontaktede dem og de fik serienr og årstal på grillen, så de kunne finde nogle som passede, men har ikke hÞrt fra dem i 1 mdr. trods flere henvendelser til dem

2024幎5月7日

Rigtig god oplevelse

Super oplevelse.
Havde bestilt to vare, men da de ikke passede sammen til den samme type grill blev jeg ringet op, om det var rigtigt. Virkelig god service.
På en anden ordre måtte vi returnere noget, igen upåklageligt.

2024幎3月30日

HURTIG LEVERING OG PERFEKT PAKKET OG

HURTIG LEVERING OG PERFEKT PAKKET OG LEVERET. BESTILTE KR. HIMMELFARTSDAG OG ALLEREDE FREDAG BLEV VAREN AFSENDT, SÅ VI HAVDE VARER MANDAG. OG DEN ER OGSÅ AFPRØVET, SÅ FULD TILFREDSHED HER. OGSÅ LEVERINGEN, GIK GLAT OG DEN STOD PÆN PÅ DEN OPLYSTE PLADS OG DE RINGEDE ENDDA IKKE, FOR VI VILLE GERNE HAVE KØRT HJEM OG MODTAGE DET.

2024幎5月9日

Sendte Þdelagte vare to gange

Bestilte nogen pÞlse horn og en pakning , hurtigt levering ikke noget der , men det ene pÞlse horn var Þdelagt så skrev med dem via mail og de sendte hurtigt et nyt afsted MEEEEN det de sendte til mig var også et stk Þdelagt pÞlse horn , syntes det er ligt useriÞst ikke lige tjekke op på om det nye er iorden

(Svar kommentare . Der er sendt billederne osv af begge to , hvor det er tydeligt at de begge to er Þdelagt og revnet , og i burde have fået en mail fra gls med jeres pakke er afleveret tidligere i dag )

2024幎3月26日

KÊre Frej
Tak fordi du gÞr os opmÊrksom på at vi ikke har gjort vores service godt nok - Det er korrekt at vi har sendt et erstatningsprodukt - som i din optik også er defekt - derfor har vi også bedt dig om at sende begge stk retur for vores regning som du ikke har gjort endnu - men kun en kommentar at det får jeg gjort en af dagende - Vi imÞdeser stadig at få vores vare retur til gennemsyn
Stig Jensen
Tbsgrillshop.dk

Grillriste.

Grillriste.
Jeg blev ringet op af ejeren som undskyldte art de havde sendt de forkerte riste, Han sendte straks de korrekte.
Hatten af for ham, at jeg blev personligt kontaktet.
NÃ¥r nu skaden var sket er det fin service.
Hans Erik.

2023幎11月26日