Lynhurtige levereing af lige det jeg stod og manglede.. Bestilt torsdag aften leveret lÞrdag formiddag, lige klar til grill gÊster om aftenen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kontaktede TBS for at forhÞre mig om en ny grillrist til min Weber. Efter at have tjekket om det var den rigtige grillrist, bestilte jeg den. Samme dag: ordrebekrÊftelse og besked pÃ¥,... ãã£ãšèŠã
Vi stod og manglede et gasbrÊnder rÞr til en weber 3200, da den vi havde var rustet i stykker. Vi prÞvede hos Bauhaus, da de var nÊrmest men, deres online var ikke ajourfÞrt mht. forudbeatling og... ãã£ãšèŠã
Super service! Modtog ved en fejl et produkt i en forkert stÞrrelse, kontaktede via e-mail og fik tilsendt returlabel og fik afleveret pakken tilbage i pakkeshoppen. Tog ikke mere end en dag fÞr den k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Grill tilbehÞr â online: Hos www.tbsgrillshop.dk finder du alt til en vellykket grillaften Hvis du er pÃ¥ udkig efter det perfekte grill tilbehÞr, er www.tbsgrillshop.dk absolut et besÞg vÊrd! I den velassorterede online shop, finder du et stort og varieret udvalg af udstyr og redskaber samt krydderier og kogebÞger, som er uundvÊrlige for en Êgte grillentusiast. I webshoppen kan du ogsÃ¥ bestille din nye gas- eller kuglegrill og fÃ¥ den leveret lige til dÞren, uanset hvor i landet du bor. Hvis du har spÞrgsmÃ¥l, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pÃ¥ 72 30 12 37 Mere om TBS Grillshop Tbsgrillshop er ejet af Primo Nordic ApS Primo Nordic er et dansk handelsselskab Som distribuerer og tilbyder kvalitets produkter inden for grill, rÞgning og rustik madlavning i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores mÃ¥l er at lÞfte hele omrÃ¥det til et hÞjere niveau i Danmark og resten af Norden gennem at tilbyde vores kunder det bedste grej fra hele verden. Vi importerer udelukkende kvalitetsprodukter, vi selv har gennemtestet og sÊlger dem gennem uafhÊngige forhandlere. LÊs mere om Primo Nordic ApS pÃ¥ www.primonordic.com TBS Grillshop er en online shop med alt inden for grill tilbehÞr. Hvad enten du leder efter en Weber, Kamado eller Outdoorchef grill, kan du finde den hos os. Vi forhandler ogsÃ¥ briketter, trÊkul, kogebÞger og alt hvad der ellers hÞrer til en vellykket grillaften eller -fest. Vi har desuden forskellige arrangementer i lÞbet af Ã¥ret.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ingen respons på mail
Ingen respons på mail, jeg har skrevet tre gange. Både fra min egen mail og direkte fra hjemmesiden. Stadig ingen respons. Jeg bestilte en hot wok hvor der stod at man ville få en gratis opskriftbog med men den var ikke med som lovet. Så jeg ville gerne have den bog men kan ikke komme i kontakt med firmaet. UseriÞst.
Fantastisk service
Jeg kÞbte en primo grill for Ca 2 år siden, den har stået under halvtag men var alligevel begyndt at ruste, jeg sendte billeder til TBS og efter en kort forklaring, har de nu både hentet og leveret min grill retur, hvor alle dele i jern er udskiftet
fantastisk service
Bedste service
Bedste service. Sendte billeder af min grill, fordi jeg ikke vidste model nummeret på den. De ringede tilbage og fortalte hvilken del jeg skulle bruge på deres side. Og da jeg havde bestilt den kom den dagen efter. hurtigste levering jeg har oplevet. Tak for en super god oplevelse. Vil bestemt handle igen. Kan varmt anbefale
virkelig ringe kÞbsoplevelse
virkelig ringe kÞbsoplevelse, ingen lagerstyring, defekte varer, svÊr reklamation, får fremsendt forkerte varer i reklamation, må rykke og skÊrpe tonen for at få kreditering af defekte varer. kÞber der ikke igen

Tbsgrillshop ããã®åç
Ekstrém hurtig responstid pÃ¥ et parâŠ
Ekstrém hurtig responstid på et par fejl omkring varen. Respekt om Jer. Tak
TrÊls at jeg ikke lÊste Trustpilot fÞrâŠ
TrÊls at jeg ikke lÊste Trustpilot fÞr jeg bestilte min reservedel til Weber. Jeg har ogsÃ¥ modtaget uoriginal brÊnder til min gasgrill. Ãrgerligt at de ikke gÞr opmÊrksom pÃ¥ dette, der er endda Weber logo pÃ¥ den side hvor de viser varen. SÃ¥ den bliver nu sendt retur...jeg skal ikke lege med uoriginalt udstyr som har med gas og ild at gÞre. Spild af penge til fragt, som jeg nok ikke fÃ¥r retur... Þv hvor er det bare dÃ¥rligt...

Tbsgrillshop ããã®åç
Super service - med lidt tålmod :)
For efterhånden 6 år siden kÞbte jeg en Kamado Grill fra Primo gennem TBSGrillShop. Disse grills har meget lang garanti på de keramiske dele, og hvilket jeg har haft brug for nogle gange over årene. Hver gang har jeg oplevet en god service hos TBSGrillShop, som har hjulpet mig med mine reklamationer, og i alle tilfÊlde har jeg fået lÞst sagerne.
Det eneste lille aber dabei er, at TBSGrillShop ofte ikke er så gode til at svare på e-mails, men så er det bare at ringe, så er der hul igennem.
Den bedste anbefaling jeg kan give er, at jeg stadig kÞber al mit grilludstyr hos TBSGrillShop!
Ingen svar på reklmationer...
Var kÞbt maj 2021, sender mail 16. feb 2022 og 24. marts 2022 pga. reklamation, men desvÊrre uden nogen form for respons.

Tbsgrillshop ããã®åç
Helt OK, dog ikke med returlabel
Jeg kÞbte en brÊnder, som jeg måtte returnere. Alt gik godt, bortset fra at I gerne måtte have vedlagt en returlabel. Er det noget i vil overveje fremadrettet? Vh Finn
LÊs vareteksten grundigt!
KÞbte hvad jeg mente var et org. Weber brÊndersÊt til en Weber Q300/3000.
Det var det ikke men et billigt Kina- kopisÊt.
Den billige kopi havde 2,0 mm huller hvor Weber kÞrer med 1,3 mm huller.
TBS brugte Webers org. Varenummer.

Hurtig og god service
Hurtig og god service
Svarer hurtigt på mail, og sender produkterne hurtigt. Bestemt en webshop der kan anbefales.
Super god service
Meget hurtig til at svare retur, hjÊlpsom med at finde de rette produkter og ikke mindst tilbyde at samle et kit. Og så hurtig levering. Kan bestemt anbefales
UtÊt grillrens
Bestilte et par reservedele samt en flaske grillrens til min Weber grill. Fik det leveret ret hurtigt og alt sammen meget godt, lige på nÊr at flasken med grillrens var utÊt og havde spildt i kassen. Vil anslå, at der var lÞbet en 1/3 af vÊsken ud af flasken. Skrev til kundeservice samme dag, men har intet hÞrt endnu. Varerne kan jeg ikke klage over, men kundeservicen kunne vÊre bedre, da de i det mindste kunne have svaret tilbage på min mail... Af den årsag tror jeg ikke jeg vil handle der mere, hvilket sgu er Êrgerligt.
Fortsat d. 28. feb.
Fik en mail om, at man grundet sygdom ikke havde mulighed for at svare fÞr, men at der nu var sendt ny flaske afsted uden beregning, hvilket er helt fair. Fin kundeservice alligevel:-)
Stor tak til en god oplevelse i jeres butik.Jeg bestilte grilreservedele lÞrdag og de lå klar til afhentning mandag formiddag. Her mÞdte jeg en venlig og hjÊlpsom personale. Kan kun anbefale at man handler hos Tbsgrillshop.
Mvh.
Preben.
Super butik
Super butik, med alt i tilbehÞr til grillningen og reservedele, som grillhjertet kan begÊre.
Effektive og leverer som oplyst.
hurtig levering
hurtig levering, fantastisk stÊrk indpakning,gode svar på spÞrgsmål angående ovn god oplevelse.
Hurtig levering og stÞrste udvalg afâŠ
Hurtig levering og stÞrste udvalg af heigh end kul i DK
Fantastisk service og rådgivning
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹