Vlotte bereikbaarheid voor vragen, en helpt meedenken om oplossingen te vinden en de levering was snel. Kwaliteit van de producten ook top
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
aprés maintes péripéties sur la compréhension sur le choix de certains articles(arbitrage) on s'est enfin compris sur le devis (difficile =confondre modÚles mais sinon que se soit la qualité : R A S... ãã£ãšèŠã
Ich habe etwas gekauft, die Farbe stimmte nicht mit dem Foto ÃŒberein, daher sendete ich es zurÃŒck. Es kostet mich ÃŒber 5 Euro, um die Etikette fÃŒr die RÃŒcksendung zu bekommen. Danach wurde der ÃŒberwie... ãã£ãšèŠã
Onze verenging is dit jaar in nieuwe Erima shirts gestoken. Teamswear heeft ons daarbij meer dan voortreffelijk bij geholpen. Jaron was mijn vaste contactpersoon en heeft prima meegedacht. Pas shir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã¹ããŒãçšååº
- ãã£ãããã¹çšååº
- ã©ã³ãã³ã°çšååº
- ãµãã«ãŒçšååº
- ã¹ããŒãèšå¿µåå°éåº
- ããã¹çšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Teamswear is de online specialist voor (team)sportkleding en sportbenodigdheden. Teamswear biedt niet alleen kwantiteit met een ruim assortiment aan sportgerelateerde artikelen, maar ook kwaliteit door enkel met mid- en high-end A-merken te werken. Het aanbod groeit continue, waarbij klantvragen en ontwikkelingen in de sportwereld de grootste drijfveren zijn. Zowel de amateursporter als de professional, de individuele consument en grote sportvereniging wordt met de grootste zorg en passie voor sport geholpen. Teamswer onderscheidt zich in haar serviceverlening, waarbij de passie voor sport zich vertaald in een succesvol concept en een tevreden klant.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer slechte communicatie en trageâŠ
Zeer slechte communicatie en trage levering. Ik wacht nu 10 dgn, nog niets ontvangen. Vandaag de eerste update, mijn levering is vertraagd. Deze had ik al in de gaten. Mijn eerste en laatste keer..
Professionele site, amateuristische levering.
Besteld bij teamswear een mooie duidelijke site. Snelle reactie op een orderaanvraag voor meerdere bedrukte shirts met daarbij betalingsverzoek. Tot dusver vlot en goed in contact.
Eenmaal betaald begint de motor te haperen.
Overal moet achter aan gemaild.
- allereerst een bevestiging van betaling.
Na een tijdje niks gehoord te hebben hoor ik graag of de betaling ontvangen omdat het om een nog best groot bedrag gaat voor een particulier.
- statusupdates van je bestelling. Na gemaild te hebben blijft het stil vanuit kamp teamswear. Uiteindelijk moeten de berichten vanuit de klant komen. Ook verder berichten over hoe en wat moet zelf naar gevraagd worden.
- De levertijd van 14 werkdagen wordt niet nageleefd. 14 dagen is al fors maar een keuze die gemaakt wordt waar dan ook niet over geklaagd kan worden. Maar dat hier vervolgens 11 werkdagen bij komen wel. Wanneer er gemaild wordt is de reactie dat het waarschijnlijk volgende week wordt. Omdat er geen bevestiging is gestuurd nogmaals achteraan gemaild. Het wordt nog een week later vanwege een verlof is het antwoord. Wat niet mijn probleem hoort te zijn. Zodoende komen de shirts te laat voor waar je ze voor nodig hebt.
- Telefonisch is teamswear ook niet bereikbaar wat heel veel onduidelijk weg zou kunnen nemen.
De frustratie zit hem nog niet eens de levertijd die niet nagekomen worden maar de slechte communicatie. Ik hoop dat ze eens investeren in een goed systeem waarbij de klant op de hoogte gehouden worden want zo professioneel als de site is zo amateuristisch is alles omtrent de levering.
Had last minute scheenbeschermersâŠ
Had last minute scheenbeschermers nodig. Hiervoor heb ik besteld op Teamswear omdat deze snel leveren. Helaas is de levertijd niet nagekomen en weet ik nog niks van het pakketje..
klantenservice onbereikbaar
Ik heb de klantenservice proberen te contacteren in verband met een bestelling die ik 2 weken geleden heb geplaatst. Hiervan heb ik nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen en de bestelling blijft ook in verwerking staan. Ik had graag vernomen wanneer ik mijn spullen mag ontvangen maar deze winkel is gewoon niet te bereiken.
Ik heb meermaals via chat contact opgenomen maar hier wordt gewoon niet op gereageerd. Via het telefoonnummer krijg je het bericht dat je aan de lijn moet blijven maar de verbinding wordt onmiddellijk verbroken.
Tot op heden nul .nul communicatie overâŠ
Tot op heden nul .nul communicatie over een retour wat niet wordt aangenomen.Het gaat om drie select ballen die ik na een keer proberen van drie trainingen(eigen onderneming) terug wilde sturen vanwege niet te vreden over de kwaliteit bal. Ze zijn telefonisch nooit te bereiken en per mail geven zij ook niet thuis. Ik ben samen met Bol.com bezig om een oplossing te krijgen.Voor mij nooit geen Teams Wear meer het valt mij erg tegen van ze.
Berend-Jan

Teamswear ããã®åç
Bestelling wordt wederom later geleverdâŠ
Bestelling wordt wederom later geleverd dan de site aangeeft.
Liegen klanten voor
Liegen klanten voor. Had product op zaterdag nodig. Op de site stond 'Op voorraad. Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.' Daarom besteld, ondanks dat ze duurder zijn dan andere. Inmiddels is het zaterdag en is het wel duidelijk dat ze vandaag niet leveren.
*Update*. Het is nu dinsdag en nog steeds geen idee wanneer het product geleverd wordt. Ondertussen staat er nog steeds op de site 'Op voorraad. Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis'. Voor de zekerheid is 'morgen' onderstreept... DPD track & trace geeft ook geen duidelijkheid. Inmiddels in andere reviews gezien dat levering vaak een issue is bij Teamswear. Dus heb je SNEL IETS NODIG? Bestel het NIET BIJ TEAMSWEAR.
Snelle & correcte service
Fijne en snelle communicatie, alsook levering van kwalitatieve producten.
Correcte informatie gekregen + eenâŠ
Correcte informatie gekregen + een interessante korting waarna de bestelling is geplaatst.
Levertermijn niet nagekomen
Heel lang moeten wachten op de bedrukte rugzak
Meermaals moeten mailen , dan plots hadden ze het logo niet âŠ.
Maar uiteindelijk mag het afgewerkte product er zeker zijn , dochter is er heel bij mee
ballen
Een extra korting had nog mooi meegenomen geweest, maar denk eraan in de toekomst nog te bestellen.
1 bal is wel beschadigd na 1 wedstrijd te spelen, een andere gaat snel terug af
Alles is gegaan volgens afspraakâŠ
Alles is gegaan volgens afspraak vandaag besteld morgen geleverd
Goede snelle service en begeleiding
Goede snelle service en begeleiding. Blij met aankoop!
Alles perfect
Altijd tevreden
Super qualité arrivé trÚs vite !
goeie service en kwaliteit
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹