レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ich habe etwas gekauft, die Farbe stimmte nicht mit dem Foto ÃŒberein, daher sendete ich es zurÃŒck. Es kostet mich ÃŒber 5 Euro, um die Etikette fÃŒr die RÃŒcksendung zu bekommen. Danach wurde der ÃŒberwie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze verenging is dit jaar in nieuwe Erima shirts gestoken. Teamswear heeft ons daarbij meer dan voortreffelijk bij geholpen. Jaron was mijn vaste contactpersoon en heeft prima meegedacht. Pas shir... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 9 september besteld en wéken gewacht op mijn bestelling. Meermaals contact proberen opnemen, maar nooit reactie gekregen. Tot ik mijn betaling betwist had via Paypal... Dan waren ze plots heel... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店
  2. フィットネス甚品店
  3. ランニング甚品店
  4. サッカヌ甚品店
  5. スポヌツ蚘念品専門店
  6. テニス甚品店

圓該䌁業による蚘述

Teamswear is de online specialist voor (team)sportkleding en sportbenodigdheden. Teamswear biedt niet alleen kwantiteit met een ruim assortiment aan sportgerelateerde artikelen, maar ook kwaliteit door enkel met mid- en high-end A-merken te werken. Het aanbod groeit continue, waarbij klantvragen en ontwikkelingen in de sportwereld de grootste drijfveren zijn. Zowel de amateursporter als de professional, de individuele consument en grote sportvereniging wordt met de grootste zorg en passie voor sport geholpen. Teamswer onderscheidt zich in haar serviceverlening, waarbij de passie voor sport zich vertaald in een succesvol concept en een tevreden klant.

連絡先

(1,758)

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

Nie wieder

Ich habe das Produkt am 14. November bestellt und es wurde erst am 27. November versandt, daher muss ich wohl noch ein paar Tage warten. Ich kann ihn daher nicht empfehlen und werde definitiv nichts mehr bei diesem Anbieter kaufen.

Helaas

Helaas, niet eerder de reviews gelezen!!

12 nov bestelling geplaatst, geen mail ontvangen. Geld kwijt, contact gezocht via what’s app, klantenservice 3x voicemail ingesproken om teruggebeld te worden.
Geen reactie te triest voor woorden.
Niets bestellen zou ik adviseren

5぀星のうち2の評䟡

Tot nu toe maar 2 sterren voor ze

Tot nu toe maar 2 sterren voor ze. Een trainingspak besteld voor mijn zoon. Maar de levering duurt 3 weken terwijl hij gewoon op voorraad is. Nou probeer ik ze te bereiken maar op geen mogelijke manier zijn ze te bereiken! Maar wel alles al betaald omdat je niet achteraf kan betalen!

5぀星のうち1の評䟡

Colis non livré et service clientÚle

Colis non livré et service clientÚle impossible à joindre (via email, WhatsApp ou Facebook). Bref, j'ai été victime d'un vol de la valeur du ballon commandé (un peu moins de 50€). PostNL ne démarre pas d'enquête tant que l'expéditeur ne les contacte pas. TrÚs trÚs déçu. A fuir. Je vais faire appel à ma protection juridique pour obtenir réparation.

2025幎10月31日

Commande passée le 04/10/2025

Commande passée le 04/10/2025, prévenu le 22/10/2025 qu'il y aura un retard de quelques jours. Nous sommes le 10/11/2025, toujours rien reçu et le service client est en mode sourdine et ne répond pas aux différents mails. DerniÚre fois que je commande sur ce site. Il y en a pour 580 euros de matériel que nous attendons en urgence maintenant!

2025幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Ik ben niet tevreden over mijn

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling. Het artikel valt veel kleiner uit dan aangegeven, en bij het retourneren blijkt dat ik €5 retourkosten moet betalen. Dat vind ik jammer, want het voelt niet klantvriendelijk. Ik bestel hier daarom niet opnieuw.

2025幎11月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス