レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ich habe etwas gekauft, die Farbe stimmte nicht mit dem Foto ÃŒberein, daher sendete ich es zurÃŒck. Es kostet mich ÃŒber 5 Euro, um die Etikette fÃŒr die RÃŒcksendung zu bekommen. Danach wurde der ÃŒberwie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze verenging is dit jaar in nieuwe Erima shirts gestoken. Teamswear heeft ons daarbij meer dan voortreffelijk bij geholpen. Jaron was mijn vaste contactpersoon en heeft prima meegedacht. Pas shir... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店
  2. フィットネス甚品店
  3. ランニング甚品店
  4. サッカヌ甚品店
  5. スポヌツ蚘念品専門店
  6. テニス甚品店

圓該䌁業による蚘述

Teamswear is de online specialist voor (team)sportkleding en sportbenodigdheden. Teamswear biedt niet alleen kwantiteit met een ruim assortiment aan sportgerelateerde artikelen, maar ook kwaliteit door enkel met mid- en high-end A-merken te werken. Het aanbod groeit continue, waarbij klantvragen en ontwikkelingen in de sportwereld de grootste drijfveren zijn. Zowel de amateursporter als de professional, de individuele consument en grote sportvereniging wordt met de grootste zorg en passie voor sport geholpen. Teamswer onderscheidt zich in haar serviceverlening, waarbij de passie voor sport zich vertaald in een succesvol concept en een tevreden klant.

連絡先

(1,758)

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

Specialisten in Custom Kleding

Dit is de beste online shop als je op zoek bent naar gepersonaliseerde teamkleding met perfecte bedrukking. De kwaliteit van de bedrukking is echt uitmuntend en gaat niet kapot of scheuren in de wasmachine. Onze sponsoring is nu goed en duidelijk zichtbaar voor iedereen.

2025幎10月30日

Moeiteloos Bestellen

Het hele bestelproces via de website verliep soepel en logisch, zelfs met het uploaden van ons complexe logo. Er waren helemaal geen complicaties, van het plaatsen van de grote order tot de uiteindelijke levering aan onze deur. Dit maakt de jaarlijkse teaminkoop een stuk eenvoudiger dan bij eerdere leveranciers.

2025幎10月27日

Ruime Keuze Sportkleding

TEAMSWEAR heeft echt een indrukwekkende selectie aan verschillende soorten sportkleding in hun assortiment. We konden alles vinden wat we nodig hadden: van keepershandschoenen en scheenbeschermers tot trainingspakken en shirts. De diversiteit in stijlen en merken is groot en helpt bij het maken van de juiste keuze.

2025幎10月23日
5぀星のうち1の評䟡

Ik ben erg teleurgesteld in mijn

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Teamswear.
Ik had een thermisch T-shirt besteld voor mijn zoon, maar het duurde erg lang voordat ik het eindelijk ontving.
Ik heb twee keer gevraagd om de bestelling te annuleren, omdat ik ondertussen al een andere Thermisch T-shirt had gekocht, maar ze hebben het niet geannuleerd of terugbetaald.
Uiteindelijk hebben ze het toch verzonden, en nu weet ik niet hoe ik het kan terugsturen, want er zijn geen duidelijke retourinstructies.
Bovendien is het duurder dan een vergelijkbaar product dat ik in een andere winkel heb gekocht, en de klantenservice is echt slecht – traag, en niet behulpzaam.
Jammer genoeg zal ik hier niet meer bestellen.

2025幎10月17日

Comfort en Duurzaamheid

De kleding is verrassend comfortabel om te dragen, het voelt licht en ademend. Tegelijkertijd is het zeer duurzaam en bestand tegen de ruwe omstandigheden van onze contactsport. Het kan tegen een stootje, behoudt zijn vorm en de stiksels zijn erg sterk.

2025幎10月20日

Wij Bestellen Hier Weer

We zijn zo tevreden over de snelle service, de duidelijke communicatie en de kleding zelf, dat de keuze snel gemaakt is. We zullen zeker nogmaals al onze teamkledig en trainingspakken bij TEAMSWEAR bestellen in het volgende seizoen. Ze zijn een betrouwbare en prettige partner gebleken nvoor onze club.

2025幎9月10日

Site frauduleux

Site frauduleux, commande passée le 16/9 avec un délai d'1 semaine. Nous sommes le 9/10, rien reçu, impossible de les joindre, aucune communication de leur part. Honteux

2025幎10月9日

Geen communicatie

Bestelling geplaatst begin september en nog steeds wachtende op Bestelling. Enkel mail gehad met vertraging maar verder geen enkele info.
Zowel telefonisch of per mail krijg je geen gehoor van de klantenservice.

2025幎10月8日

Zeer slechte ervaring!!

Ik heb 9 september besteld en wéken gewacht op mijn bestelling. Meermaals contact proberen opnemen, maar nooit reactie gekregen. Tot ik mijn betaling betwist had via Paypal... Dan waren ze plots heel snel met reageren! Uiteindelijk alles toch ontvangen op 2 oktober. Geen idee wat er zou gebeurd zijn indien ik gewoon via bankcontact had betaald. Ik bestel er alvast nooit meer!

2025幎9月9日

Teamswear :

Teamswear :
Site frauduleux utilisant des noms de grandes marques et pour des livraisons fantÃŽmes.
250 Euro d'équipements de gardiens de buts pour mon fils .
Et aucune livraison à se jour.

Alors si vous avez de l'argent à perdre .
Faites confiance à Teamswear .

2025幎9月7日

Hier GEEN bestelling plaatsen

Hier GEEN bestelling plaatsen, tenzij je maanden geduld hebt! Grote bestelling geplaatst en zoals meerdere berichten, alleen maar een mail dat er vertraging is. Na contact via de mail (wat blijkbaar al uitzonderlijk is) en deel van mijn bestelling ontvangen, maar zit nog op aardig wat artikelen te wachten.

2025幎10月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス