レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

BÃ¥de telefonisk og ved besÞg i showroomet har jeg fÃ¥et utroligt godt betjening. Havde mine 91-Ã¥rige, svagtseende mor med, da vi skulle kÞbe telefon til hende. Fik udfÞrlig demonstration - venligt, p... もっず芋る

Mit andet kÞb hos Telecall, og igen en fin oplevelse. Bestilte mandag formiddag og pakken blev leveret til pakkeboks allerede tirsdag formiddag. Flot service. Havde lidt udfordringer med opsÊtnin... もっず芋る

Jeg mÞdte personligt op pÃ¥ Svovlhatten 3 for at returnere en fejlbestilling. Her fik jeg en utrolig god betjening af en flink dame (har glemt navnet) som fandt den rigtige vare, som jeg manglede.... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店

圓該䌁業による蚘述

Vores mission er at levere enkle telefoner til alle. Derfor vil vi gÞre det let dig, når det gÊlder valg af telefon, levering og ikke mindst enkelhed og brugervenlighed, når du taler i din telefon.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1068件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fik en defekt telefon

Fik en defekt telefon, sendte tilbage, måtte rygge flere gange, fik fÞrst en brugbar telefon efter 3 uger.

2023幎7月4日
telecall.dk ロゎ

telecall.dk からの回答

KÊre Lotte. Jeg har netop set din anmeldelse i dag, hvor vi er tilbage fra ferie. Jeg er desvÊrre helt enig i at behandlingen af din sag, har taget alt for langt tid og derfor endte sagen med at jeg fik sendt en ny vare til dig, inden den kom tilbage fra Doro. Årsagen til den lange sagsbehandling er at Doro nu har vÊrksted i Norge og selv kommer for at hente og bringe reparationsvare 2 gange om ugen. Jeg fÃ¥r en snak med Doro, sÃ¥ det kan blive bedre fremover. Jeg beklager meget at du mÃ¥tte vente.
Henrik

DÃ¥rlig og eller manglende vejledning

Dårlig og eller manglende vejledning. Og en interface så dårlig og utidssvarende at det burde bemÊrkes under produktet.

2023幎6月27日
telecall.dk ロゎ

telecall.dk からの回答

KÊre Jens. Jeg har netop set din anmeldelse i dag, hvor vi er tilbage fra ferie.
I salgspakken med telefonen, medfÞlger en forkortet udgave af brugsanvisningen på dansk, som de fleste kunder foretrÊkker. Vi har efterfÞlgende sendt en mere fyldestgÞrende brugsanvisning på engelsk, så jeg forstår ikke at du skriver dårlig eller manglende vejledning.
Fastnettelefoner er ikke et område hvor der sker den helt store udvikling, fordi udbredelsen af fastnet er langt mindre end tidligere. Jeg mener at interfacet på den model som du har kÞbt, er som man kan forvente af en fastnettelefon. Hvis varen ikke svare til din forventning, er du velkommen til at benytte dig at vores 30 dages fortrydelsesret.
Venlig Hilsen
Henrik

Vi har kÞbt 2 trådlÞse telefoner

Vi har kÞbt 2 trådlÞse telefoner, som vi har brug for hjÊlp til og har prÞvet at kontakte dem igennem 2 dage på telefon og mail. Vi kommer ikke igennem og bliver heller ikke ringet op. Kunde service har heller ikke åbent sÊrligt mange timer. Man bliver fortalt man er fÞrst i kÞen og at man skal taste sit nr for derefter at blive ringet op, men intet sker.

2023幎3月14日
自発的なレビュヌ