BÃ¥de telefonisk og ved besÞg i showroomet har jeg fÃ¥et utroligt godt betjening. Havde mine 91-Ã¥rige, svagtseende mor med, da vi skulle kÞbe telefon til hende. Fik udfÞrlig demonstration - venligt, p... ãã£ãšèŠã
Mit andet kÞb hos Telecall, og igen en fin oplevelse. Bestilte mandag formiddag og pakken blev leveret til pakkeboks allerede tirsdag formiddag. Flot service. Havde lidt udfordringer med opsÊtnin... ãã£ãšèŠã
Undskyld denne anmeldelse fÞrst kommer nu. Vi elsker vores nye telefonapparat, som vi endelig har fÃ¥et installeret og bruger med glÊde. Dejligt at have et rigtigt telefonapparat, hvor man kan skr... ãã£ãšèŠã
Jeg mÞdte personligt op pÃ¥ Svovlhatten 3 for at returnere en fejlbestilling. Her fik jeg en utrolig god betjening af en flink dame (har glemt navnet) som fandt den rigtige vare, som jeg manglede.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission er at levere enkle telefoner til alle. Derfor vil vi gÞre det let dig, når det gÊlder valg af telefon, levering og ikke mindst enkelhed og brugervenlighed, når du taler i din telefon.
Holkebjergvej 106, 5250, Odense SV, ãã³ããŒã¯
- henrik@telecall.dk
- www.telecall.dk
Hurtig levering og virkelig godâŠ
Hurtig levering og virkelig god kundeservice inden kÞbet.
Fra bestilling til levering
Fra bestilling til levering, Hurtigere kan det ikke gÞres. En god oplevelse, at kÞbe hos jer. og telefonen til folk med nedsat hÞrelse, svarede fuldt ud til reklamen.
Er yderst tilfreds med varen og densâŠ
Er yderst tilfreds med varen og dens levering.
Meget hurtigt levering
Bestilling dag 1 -> Levering dag 2
Bestilling dag 1 -> Levering dag 2. Det er effektivt! - og så var det endda med Post Nord... ;-)
God og venlig hjÊlp af kundeservice
God overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. God og venlig hjÊlp i forb med problemer, meget tilfreds.
Jeg har ikke noget at bemÊrke
Hurtig levering
Hurtig levering, og så får man oven i kÞbet et levende menneske i rÞret, hvis man har spÞrgsmål til produktet!
Perfekt levering/service
Pakken ankom hurtigt -
Lady telefonen var indpakket i en "robust" emballage, som sikkert kunne modstå en hårdhÊndet behandling. Superflot emballeret - jeg er IMPONERET!
Mange tilfredse hilsner
Inger
Vi er meget tilfreds med oplevelsen afâŠ
Vi er meget tilfreds med oplevelsen af telecall.dk. God service, hurtig levering. Vi fÞler os trygge ved at handle hos telecall. Hilsen Erling og Berit
rigtig god telefon.
Ingen problemer pakken kom meget hurtigt
God og hurtig betjening.
God og hurtig betjening.
God og kompetent vejledning, hurtig afsendelse, godt produkt.