BÃ¥de telefonisk og ved besÞg i showroomet har jeg fÃ¥et utroligt godt betjening. Havde mine 91-Ã¥rige, svagtseende mor med, da vi skulle kÞbe telefon til hende. Fik udfÞrlig demonstration - venligt, p... ãã£ãšèŠã
Mit andet kÞb hos Telecall, og igen en fin oplevelse. Bestilte mandag formiddag og pakken blev leveret til pakkeboks allerede tirsdag formiddag. Flot service. Havde lidt udfordringer med opsÊtnin... ãã£ãšèŠã
Undskyld denne anmeldelse fÞrst kommer nu. Vi elsker vores nye telefonapparat, som vi endelig har fÃ¥et installeret og bruger med glÊde. Dejligt at have et rigtigt telefonapparat, hvor man kan skr... ãã£ãšèŠã
Jeg mÞdte personligt op pÃ¥ Svovlhatten 3 for at returnere en fejlbestilling. Her fik jeg en utrolig god betjening af en flink dame (har glemt navnet) som fandt den rigtige vare, som jeg manglede.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission er at levere enkle telefoner til alle. Derfor vil vi gÞre det let dig, når det gÊlder valg af telefon, levering og ikke mindst enkelhed og brugervenlighed, når du taler i din telefon.
Holkebjergvej 106, 5250, Odense SV, ãã³ããŒã¯
- henrik@telecall.dk
- www.telecall.dk
den kom hurtigt tak
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Varen var somn forventet
alt fungerer ok
Det var en super professionelâŠ
Det var en super professionel behandling jeg modtog af rådgiver inden mit kÞb
Og aftalen om fremsendelse fungerede helt perfekt og det produkt som jeg modtog var helt efter forventningen
så kan sagtens anbefale andre at kÞbe hos Telecall
Hurtig levering og god support
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, varen helt OK
Al gik som lovet
Rigtig hurtig post gik 2 dage sÃ¥ varâŠ
Rigtig hurtig post gik 2 dage sÃ¥ var den her ðð
Dejlig hurtig levering
det har aldrig vÊre nemmere at kÞbe enâŠ
det har aldrig vÊre nemmere at kÞbe en telefon !!!
Har kun rosende ord til firmaet derâŠ
Har kun rosende ord til firmaet der leverede varen.SÊdeles god og venlig behandling af de personer jeg har talt med
Fantastisk god og hurtig service.
Jeg mÞdte personligt op pÃ¥ SvovlhattenâŠ
Jeg mÞdte personligt op på Svovlhatten 3 for at returnere en fejlbestilling.
Hilsen
Knud Erik Nielsen
Bramming
Hurtig levering
Hurtig og prÊcis levering
Hurtig og prÊcis levering og gode produkter. Bestilte kl. 14.00, og kunne afhente pakken på posthuset efterfÞlgende morgen kl. 9.00. Bedre kan det vist ikke gÞres.