Telepsykiatri レビュヌ 2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Hold dig langt vÊk fra Dansk

Hold dig langt vÊk fra Dansk Telepsykiatri – det er en pengemaskine, ikke et behandlingssted.

Jeg har vÊret igennem et udredningsforlÞb hos Dansk Telepsykiatri, hvor jeg betalte 8.800 kr. for at få en diagnose. Det lyder måske rimeligt, men derfra starter en pengespiral uden ende.

Medicin er ikke inkluderet i udredningen, sÃ¥ hver gang der skal prÞves ny medicin, justeres dosis, eller blot snakkes om en ny mulighed, bliver der faktureret 2.800 kr. pr. gang. Det betyder, at hver eneste opstart og hver eneste konklusion koster – og det skete for mig fire gange.

SÃ¥ ja, jeg fik en diagnose til sidst – men jeg blev afsluttet uden nogen form for medicinsk behandling. Jeg endte prÊcis dér, hvor jeg startede. Bare med fÊrre penge og mere frustration.

Under hele forlÞbet havde jeg også angst, noget en professionel burde have taget med i overvejelserne omkring medicin og behandlingsplan. Men det virkede aldrig som om, der var fokus på det menneskelige. Alt drejede sig om fakturaer, ikke om hjÊlp.

Jeg blev sendt igennem forskellige prÊparater: Medikinet, Elvanse og Strattera. Hver gang: ny betaling. Da min behandler mente, han ikke kunne hjÊlpe mere medicinsk, talte jeg med overlÊgen Bo. Han foreslog igen Medikinet. Jeg tÊnkte – jeg har jo allerede betalt, sÃ¥ okay.

Men selvfÞlgelig kom der to nye regninger oveni. Derefter foreslÃ¥r de Concerta – samme type som Medikinet, bare i en anden udlÞsningsform. Og ja: endnu 5.600 kr. for endnu en medicin og samtale, det takkede jeg pÊnt nej tak til!

Hvis det ikke allerede er tydeligt: jeg har brugt tusindvis af kroner og står tilbage med intet. Ikke engang en plan. Bare en diagnose og en tom konto.

Mit råd er klart: Hvis du har 20.000 kr. eller mere, og Þnsker at investere dem i din mentale sundhed, så brug dem et andet sted.
Du fÃ¥r mere indsigt ud af at kÞbe Anders And-jumbobÞger fra 90’erne end at fodre denne virksomhed, som er mere optaget af deres egen Þkonomi end dine problemer.

Jeg håber inderligt, at andre slipper for at få den samme behandling.

2025幎2月14日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

SAMVITTIGHEDSLØS PENGEMASKINE

SAMVITTIGHEDSLØS PENGEMASKINE
Med det massive fokus på ADHD og den alt for lille psykiatriske kapacitet i forhold til efterspÞrgslen kan det måske vÊre fristende at tilrettelÊgge en psykiatrisk praksis med henblik på bare at kÞre flest mulig patienter igennem mÞllen uden skelen til faglig og menneskelig forsvarlighed. Sådan en pengemaskine har telepsykiatri.dk desvÊrre vist sig at vÊre.

PÃ¥ hjemmesidens videoer mÞder man ejeren Bo, men min pÃ¥rÞrendes online-konsultationer viste sig at skulle foregÃ¥ med en anden tilknyttet psykiater ved navn Thomas. Thomas er i det psykiatriske miljÞ kendt for sin Þh “spirituelle” tilgang til psykiatrisk behandling, og er tidligere blevet fyret fra et nÊrliggende hospital for at insistere pÃ¥ sine ideer omkring djÊvleuddrivelser, behandling med hÃ¥ndspÃ¥lÊggelse, kors etc. Kommunikationen mellem Thomas og min pÃ¥rÞrende – afdÊkningen af hendes situation – fungerede fra begyndelsen overhovedet ikke. Thomas’ primÊre fokus for samtalen virkede til at vÊre en form for terapi, som han angiveligt udbyder. Den professionelle anamnese, man har brug for og krav pÃ¥ som betalende patient var ikke-eksisterende.

Konsultationen sluttede med, at min pårÞrende fik tilsendt et DIVA-skema med besked om at udfylde det på egen hånd og returnere det på email. Det er ikke fagligt korrekt praksis at bede en patient om at udfylde skemaet alene - det er et klinisk interview, som altid skal gennemfÞres af fagpersonen sammen med patienten og gerne med inddragelse af patientens nÊrmeste. Min pårÞrende var fortvivlet og desorienteret i forsÞget på at udfylde skemaet på egen hånd, men gjorde, som hun fik besked på.

Anden onlinesession forlÞb ved, at Thomas ganske kort indledte med, at skemaet havde vist, at hun ikke havde ADHD, hvorefter han straks gik videre til ganske insisterende at tale om sit terapiforlÞb. Herefter valgte min pårÞrende at afbryde sessionen.

Efter nogen overvejelse sendte vi en venlig men bestemt email til Bo med en orientering om, at min pårÞrende på ingen måde var blevet professionelt udredt, og udbad et nyt forlÞb med Bo. Mailen blev besvaret blot med en ny tid til samtale.

Jeg deltog selv sammen med min pårÞrende ved det fysiske mÞde med Bo, og jeg må sige, at jeg ingen anelse har om grunden til, at han ikke blot besvarede mailen med, at vi kunne rende ham i rÞ... Det ville simpelthen ikke vÊre menneskeligt muligt at vÊre mere ligeglad med en patient end Bo var på det mÞde. Ingen interesse, ingen spÞrgsmål, ingen opfÞlgning. Efter en rÊkke forsÞg på at få ham til at tage det mindste ansvar for at levere sin kliniks ydelse, rejste vi os og gik.

Vi har forudbetalt 8000,- for en – fuldstÊndig forgÊves – oplevelse af nÊrmest surrealistisk ligegyldighed, og skal nu pÃ¥ jagt efter en psykiater, som ikke er mere grebet af den boomende efterspÞrgsel end at vedkommende stadig ejer professionel samvittighed.

TilfÞjelse: Nogle uger senere er min pÃ¥rÞrende blevet udredt af en anden psykiater, som var alt det, som Telepsykiatri ikke er: Professionel, vidende, indlevende og hjÊlpsom overfor en patient, som havde behov for hjÊlp
 Og er nu diagnosticeret med ADHD (“fuldstÊndig utvivlsomt”) og har pÃ¥begyndt medicin og livsstilsÊndringer. Et positivt og utroligt pÃ¥krÊvet positivt udfald ovenpÃ¥ det tidligere skrÊkkelige forlÞb.

2025幎10月28日
自発的なレビュヌ