Fijne service. Ik had 3 items besteld. 1 kon al meteen geleverd worden de andere 2 lieten nog op zich wachten. Ik kon er gratis voor kiezen om het ene item meteen te laten leveren. Alles netjes inge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Al een tijdje geleden bestelling gedaan, in mijn bevestiging mail stond dat ik direct een mail zou krijgen met track&trace info dit was niet. Ik heb al meerdere mails gestuurd en krijg nog altijd geen... ãã£ãšèŠã
Ik had als bezorgadres een ander adres opgegeven en wachtte op een code voor de locker bij het servicepunt, maar die kwam maar niet. Via de track & trace zag ik vervolgens dat het pakket toch bij he... ãã£ãšèŠã
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De prijs was scherp, de service uitstekend en de communicatie gedurende het hele bestelproces was duidelijk en snel. Het product werd netjes geleverd en voldeed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
TennisPlanet.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.
é£çµ¡å
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, ãªã©ã³ã
- klantenservice@etrias.nl
- www.tennisplanet.nl
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik heb slechts een deel van deâŠ
Ik heb slechts een deel van de bestelling ontvangen
Pakket was eveneens zwaar beschadigd
Het pakket ben ik zelf moeten gaan ophalen
Onderstaande zat er niet bij
Tennissok HEAD Men Crew Athletes Black-Schoenmaat 39 - 42

Wanprestatie Tennisracket
Tennisracket besteld: eerste levering werd een verkeerd racket geleverd. Retour gestuurd. Volgende levering werd mij een paar veiligheidsschoenen toegestuurd ipv het tennisracket (!). Werkelijk, wat een complete wanprestatie van deze webwinkel van Etrias!

Ook voor mij waardeloos!
Ook voor mij waardeloos!! Oranje shirt besteld kreeg een rode, kan gebeuren.
Gemaild dat ik het retour wil doen of ruilen voor oranje. Op verzoek een foto gestuurd.
Duurt me allemaal veel te lang dus gezegd dat het shirt wel retour kan.
En tot mijn verbazing krijg ik een mail dat de retourtermijn verstreken is. Kortom na al het gemail (binnen de wettelijke retourtermijn) durven ze gewoon te zeggen dat ik nu te laat ben. Echt belachelijk!!
Niet bestellen!

geen probleem met bestellen
geen probleem met bestellen, alles duidelijk en goed uitgelegd. Vlugge levering.
Waardeloos bedrijf op de site staatâŠ
Waardeloos bedrijf op de site staat voor 22.00 besteld morgen in huis bij mij duurde het ruim een week voor ik het binnen had en moest daar zelf nog om mailen anders had ik het nu nog niet gehad

Snel geleverd
Snel geleverd, prima prijs kwaliteit. Een tevreden klant
Zeer tevreden, kan TennisPlanet aanbevelen!
Snel contact met klantenservice over de eerste bestelling, dag later binnen. Tweede bestelling was binnen 24 uur na bestellen geleverd. Daarnaast een goed aanbod aan artikelen. Kan TennisPlanet aanbevelen!
Levering langer dan gewend, maar duidelijk!
Levertijd wel wat langer dan ik gewend was bij andere partijen, maar de communicatie hierover was helder en in het systeem kon ik goed terug zien wanneer ik mijn levering kon verwachten.
Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling, wijzigingen waren geen probleem, items in goede staat ontvangen
Fijne webwinkel
Snelle levering, fijne overzichtelijke website
Ik vind de bodywarmer helemaal top enâŠ
Ik vind de bodywarmer helemaal top en het bestellen en verzenden ging hartstikke goed top bedijf kan er geen verkeerd woord over zeggen
Breed aanbod en snelle levering naarâŠ
Breed aanbod en snelle levering naar België.
Snel geleverd en kwaliteit van deâŠ
Snel geleverd en kwaliteit van de kleding is erg goed. kleur en vorm blijft lang mooi.
Duidelijke communicatie en snelleâŠ
Duidelijke communicatie en snelle service
Snelle en betrouwbare levering
Snelle en betrouwbare levering, zeer aantrekkelijke prijsl
Prima service
Toen de bestelling iets langer dan voorzien op zich liet wachten, kreeg ik hierover tijdig een e-mail.
Goede service met name t.a.v bestelde producten
Goede service met name t.a.v. deelbestellingen.
Heel mooi product en heel snel geleverd
Heel mooi product heel snel geleverd gekregen. Ben er heel erg blij mee. Ik heb inmiddels nu diverse producten ontvangen en altijd even goed. Voor mij een blijvertje !
Snelle levering!
Zondagmiddag besteld, maandag geleverd: gewoon door de brievenbus dus geen gedoe met thuis zijn! Supersnelle service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã