レビュアーのコメントを見てみましょう
De prijs/kwaliteitsverhouding van mijn aangeschafte product (Wilson NXT Power snaren) is zeer goed. Levering keurig op tijd.
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De prijs was scherp, de service uitstekend en de communicatie gedurende het hele bestelproces was duidelijk en snel. Het product werd netjes geleverd en voldeed... もっと見る
Bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Nog immer bestelling niet ontvangen. Op mail en telefoon wordt niet meer gereageerd. Veeg teken. Raad een ieder zeker niet aan een be... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
TennisPlanet.nl について
当該企業による記述
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.
連絡先
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, オランダ
- klantenservice@etrias.nl
- www.tennisplanet.nl
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Al een tijdje geleden bestelling…
Al een tijdje geleden bestelling gedaan, in mijn bevestiging mail stond dat ik direct een mail zou krijgen met track&trace info dit was niet. Ik heb al meerdere mails gestuurd en krijg nog altijd geen antwoord. Ik had een osaka regenjas besteld en zou deze graag zo snel mogelijk krijgen of een refund!
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
I placed 2 orders in May/June 2026…
I placed 2 orders in May/June 2026 hockey socks now it is September and they are still not delivered. It was an order for an event with a sports team and the date has passed since long time (June).
I contacted them multiple times via email with order number but never got replies. I asked for a refund but got no reaction.
They only provide contact over email.
I got automized mails 2 times that they expected the delivery in their warehouse, but then still no delivery to me.
Those mails did not refer to my previous requests for updates on the order or my request to cancel the orders.
I lost my trust that I will receive my order or money back.

TennisPlanet.nl からの回答
Goedeprijs/kwaliteitsverhouding
Na 2 maanden nog geen terugbetaling ontvangen.
De levering ging goed, al kloppen de levertijden niet allemaal. Sommige artikelen komen later of worden apart verzonden.
Doordat de artikelen apart werden verzonden heb ik gewacht tot alles binnen was.
Ik heb na de levering verschillende artikelen terug gestuurd. Dit was eind juni 2026.
Er zijn verschillende artikelen gecrediteerd, maar 2 artikelen nog steeds niet. Ondertussen al diverse mailtjes gestuurd maar ik krijg een standaard mail dat de artikelen 17-06 aangekomen zijn maar dat het helaas langer duurt de retours te verwerken. Telefonisch geprobeerd, maar een wachttijd die kan oplopen tot meer dan een uur is me toch te lang.
Al met al wacht ik al sinds eind juni op een bedrag van €74.90 en er zit nog geen schot in de zaak.
Deze hele gang van zaken heeft mijn vertrouwen in deze webshop geen goed gedaan.

TennisPlanet.nl からの回答
Perfecte service.
Perfecte service.
Heel snelle levering. Site biedt mooie artikelen met mooie kortingen
Snelle levering + prima product
Heel snelle levering naar België, de dag nadien al. Mooi product...Lacoste polo
Heel snelle levering naar België en…
Heel snelle levering naar België en mooi product Lacoste polo. Alles prima.
Zeer eenvoudige website
Zeer eenvoudige website , werkt goed, snelle afhandeling en snelle versturing. Ook eenvoudig te retourneren mocht het product niet passen ofzo. Top website
De levering en product was zoals…
De levering en product was zoals verwacht,
het enige dat ik vervelend vind is dat dit in België via de Bpost kan bezorgd worden.
Bestelling was binnen paar dagen…
Bestelling was binnen paar dagen geleverd en werd goed op de hoogte gehouden over status van de bestelling.
Ik had als bezorgadres een ander adres…
Ik had als bezorgadres een ander adres opgegeven en wachtte op een code voor de locker bij het servicepunt, maar die kwam maar niet. Via de track & trace zag ik vervolgens dat het pakket toch bij het factuuradres was afgeleverd. Dat vond ik erg jammer, omdat ik daar nooit kom en pakketjes op dat adres vaker kwijtraken.
Ik ben daarom speciaal van Amersfoort naar Roosendaal gereden. Gelukkig was het pakket uiteindelijk niet zoekgeraakt.
Ontzettend snel bezorgd
Ontzettend snel bezorgd! Dames Padel schoenen van Wilson vallen wél klein dus 1e paar maat 41,5 retour en 2 dagen later maat 42 binnen gekregen en die maat is goed
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。