TennisPlanet.nl レビュー

1,065
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De prijs/kwaliteitsverhouding van mijn aangeschafte product (Wilson NXT Power snaren) is zeer goed. Levering keurig op tijd.

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De prijs was scherp, de service uitstekend en de communicatie gedurende het hele bestelproces was duidelijk en snel. Het product werd netjes geleverd en voldeed... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Nog immer bestelling niet ontvangen. Op mail en telefoon wordt niet meer gereageerd. Veeg teken. Raad een ieder zeker niet aan een be... もっと見る

企業が回答しました

当該企業による記述

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.

Ga naar Tennisplanet

(1,065)

過去12か月のレビュー数: 124

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Al een tijdje geleden bestelling…

Al een tijdje geleden bestelling gedaan, in mijn bevestiging mail stond dat ik direct een mail zou krijgen met track&trace info dit was niet. Ik heb al meerdere mails gestuurd en krijg nog altijd geen antwoord. Ik had een osaka regenjas besteld en zou deze graag zo snel mogelijk krijgen of een refund!

2026年9月7日
5つ星のうち1の評価

I placed 2 orders in May/June 2026…

I placed 2 orders in May/June 2026 hockey socks now it is September and they are still not delivered. It was an order for an event with a sports team and the date has passed since long time (June).
I contacted them multiple times via email with order number but never got replies. I asked for a refund but got no reaction.
They only provide contact over email.
I got automized mails 2 times that they expected the delivery in their warehouse, but then still no delivery to me.
Those mails did not refer to my previous requests for updates on the order or my request to cancel the orders.

I lost my trust that I will receive my order or money back.

2026年6月1日
TennisPlanet.nl ロゴ

TennisPlanet.nl からの回答

Beste Romy de Groot,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service...

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Volgens onze gegevens is de bestelling met ET106132017 op 20-05 geplaatst en op 21-05 verzonden vanaf ons magazijn.
Van de andere bestelling ET106122280 hebben we u laten weten dat de bestelling vertraging heeft opgelopen.

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Team Etrias

5つ星のうち1の評価

Na 2 maanden nog geen terugbetaling ontvangen.

De levering ging goed, al kloppen de levertijden niet allemaal. Sommige artikelen komen later of worden apart verzonden.
Doordat de artikelen apart werden verzonden heb ik gewacht tot alles binnen was.
Ik heb na de levering verschillende artikelen terug gestuurd. Dit was eind juni 2026.
Er zijn verschillende artikelen gecrediteerd, maar 2 artikelen nog steeds niet. Ondertussen al diverse mailtjes gestuurd maar ik krijg een standaard mail dat de artikelen 17-06 aangekomen zijn maar dat het helaas langer duurt de retours te verwerken. Telefonisch geprobeerd, maar een wachttijd die kan oplopen tot meer dan een uur is me toch te lang.
Al met al wacht ik al sinds eind juni op een bedrag van €74.90 en er zit nog geen schot in de zaak.
Deze hele gang van zaken heeft mijn vertrouwen in deze webshop geen goed gedaan.

2026年8月26日
TennisPlanet.nl ロゴ

TennisPlanet.nl からの回答

Beste Toos Sinke,

Voor zover ik kan zien heeft u in totaal vijf artikelen besteld en heeft u van drie een retour aangemeld. Dit zijn EAN nummers 8719395278346, 8719395138879, en 8719395282862. U heeft volgens ons systeem tweemaal een terugbetaling gekregen. Op 22-06 en we hebben op 27-08 de resterende retours uitbetaald. Onze excuses dat dit zo lang heeft geduurd.

Team Etrias

Zeer eenvoudige website

Zeer eenvoudige website , werkt goed, snelle afhandeling en snelle versturing. Ook eenvoudig te retourneren mocht het product niet passen ofzo. Top website

2026年7月29日
5つ星のうち3の評価

Ik had als bezorgadres een ander adres…

Ik had als bezorgadres een ander adres opgegeven en wachtte op een code voor de locker bij het servicepunt, maar die kwam maar niet. Via de track & trace zag ik vervolgens dat het pakket toch bij het factuuradres was afgeleverd. Dat vond ik erg jammer, omdat ik daar nooit kom en pakketjes op dat adres vaker kwijtraken.

Ik ben daarom speciaal van Amersfoort naar Roosendaal gereden. Gelukkig was het pakket uiteindelijk niet zoekgeraakt.

2026年7月18日

Trustpilot エクスペリエンス