3.1

9件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Min mor fyldte idag 70 år & havde

Min mor fyldte idag 70 år & havde inviteret os gÊster ned til bowling & hygge, hun havde ringet i god tid for at reservere baner med kl sÊt & det hele. Da vi så ankommer & henvender os, er der ingen reservation til os. Ekspedienten beklagede ingengang for fejlen, der blev bare sagt at alt var optaget så hun kunne ikke hjÊlpe & så gik hun videre til nÊste kunder. Min mor står helt ked af det på hendes 70 års fÞdselsdag med en flok fÞdselsdag gÊster hun ikke vidste hvad hun skulle stille op med. Det er i hvertfald sidste gang vi satte vores ben hos jer.

2026幎4月30日
Terminalen1 ロゎ

Terminalen1 からの回答

Hej Rikke,
Vi beklager jeres oplevelse hos os i går d. 31/5. Der er sket en fejl da der blev taget imod jeres bookning, og dette er selvfÞlgelig på vores skulder.
Som kompensation vil vi meget gerne lave et gavekort til jer på 500,- som et lille plaster på såret.

Vi beklager fejlen og undskylder.

Maria
Terminalen1

Bookede I god tid

Bookede I god tid. Og ringede flere gange for og Êndre i bookingen.
Da vi kom var alt klar som aftalt. Alt spillede så dejligt.
Vi kom med 30 unge bÞrne ⚜fodbold spiller fra DHF.
Og de havede en fest. God mad. God service.
Snaksaglig personale. Ingen ting og klage over.
En fantastisk aften for bÞrnene tak til terminalen i frederikshavn for en god oplevelse 👍👍👍👍

2025幎6月24日
自発的なレビュヌ

Ældre ansat gammel mand opfÞrte sig

Ældre ansat gammel mand opfÞrte sig uanstÊndigt og aggressivt overfor os (en gruppe piger) han fÊgtede efter os, kastede hÃ¥ndtegn og var ildrÞd i ansigtet og skreg “UD!!” Selvom vi havde 12 min tilbage.
Vi prÞvede at få fat i en forklaring men han blev ved med at skrige af os så vi blev bange til sidst og gik..

Yderst ubehagelig og uprofessionel opfÞrsel. BesÞger aldrig igen.

2025幎5月3日

Elendig service

Terminalen Frederikshavn er uden tvivl et af de vÊrste steder, jeg har besÞgt. Den Êldre mand blandt personalet er direkte uhÞflig og behandler kunderne med den stÞrste mangel på respekt. Han råber, skÊlder ud og taler nedladende, som om det er en ulejlighed, at der overhovedet kommer gÊster. Det er helt uacceptabelt og skaber en virkelig ubehagelig stemning.

Derudover er deres julekalender direkte misvisende. Den giver indtryk af, at banen er gratis i en time, men selvfÞlgelig viser det sig ikke at vÊre tilfÊldet. Det fÞles som en bevidst vildledning for at lokke folk til, kun for at tage flere penge fra dem bagefter.

Alt i alt er Terminalen Frederikshavn en kÊmpe skuffelse. Ringe service, elendig kundebehandling og rod i priserne – det er spild af tid og penge at tage dertil.

2025幎2月15日

A wonderful treat!

My sons introduced me to Thai cuisine recently and I've e perienced Thai restaurants in Stokesley and Richmond. I felt like treating myself and had heard about Terminal 1. My sons thought I was being bold ordering Thai takeaway (so a plus to this experience is them realising I'm not too predictable!) I ordered Spring Rolls which were nice and crispy and Thai Green Curry which was a little more spicy than I had tried before but delicious. The staff were friendly and dealt with my order quickly! It's a restaurant I will be introducing to my family. Thanks for a beautiful dinner!

2023幎5月21日
自発的なレビュヌ

Snydt derind af dårlig tilbud

Jeg var på bowling bane. SÞdt personale, men desvÊrre har lavet en trÊls formulering på deres låge i Frederikshavn kalenderen og fÞler mig dermed snydt til at gå derind.

De har skrevet 1 times bowlingbane + skoleje for 1 person. Hvor jeg dermed lÊser at bane er gratis i en time men de dividerer det ud på antal spillere så jeg endte med stadig at betale 150kr for banen og var aldrig taget derind på min SU hvis jeg havde vidst det :(

2023幎2月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。