Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg. Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den ande... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
The Burger - Ballerup Prøvede lige deres Sandwich efter at have smagt en anden fantastisk sandwich forretning i ballerup. Må bare indrømme at det kunne spises, men fatter ikke følgende: Hvo... もっと見る
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ich war absolut begeistert von meinem Besuch! Der Cheeseburger war unglaublich lecker – perfekt gewürzt, saftig und mit frischen Zutaten zubereitet. Auch der Kuchen (Kage) war ein echter G... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.
連絡先
Nordlundsvej 39, 2650, Hvidovre, デンマーク
- marketing@theburger.dk
- www.theburger.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestilte til forkert butik.
Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg.
Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den anden butik og afmelder ordren. De starter herefter straks med vores mad i butikken i Vordingborg. Vi bliver tilbudt en kold sodavand mens vi venter.
De fortæller at de selv omdirigere betalingen og at vi ikke skal foretage os noget.
Det er SUPER service!!
Og super god mad!
Byens beste 😍
Flot og hyggeligt sted
Super lækkert mad og det kom hurtigt 💪🏽
Kan varmt anbefales
Søde mennesker og god mad
Lukker før tid.
Burger
Pengene det plejer at koste 318 kr men blev 404 og vi kom før 15:00 og det er ikke 1 aprilsnar (Odense)
Best burger i Vordingborg
Hvis du vil ha en godt burger , du skal prøv den fra The Burger i vordingborg 😍
The Burger i Sorø
The Burger i Sorø. Købte en crispy chicken burger. Kyllingestykkerne var ikke sprøde, men bløde. Kødet var tørt, tydeligvis tilberedt flere dage før opvarmning til servering. Den ledsagende dip var ikke de annoncerede.
Poul.
Aldrig igen
Man kan ikke klage over servicen, for der er ikke nogen…
Bestilte en kylling-bacon sandwich og spurgte om jeg fik den som beskrevet i menu kortet, hvor til jeg fik et ja, det skete så ikke, kyllingen var så kold at det ikke var tøet helt op, baconen var så sej og kold at man kunne se og smage at den var flere dage gammel, de prøvede at kamuflere det hele med en ulækker pesto, som slet ikke skulle have været på… ad for en oplevelse
Ikke mere The Burger til mig.
Købte en kyllinge burger til kr. 155,-, det havde også været i orden, hvis den var god. Så dårligt kyllingekød, at jeg ikke kunne spise ret meget. Det var gummiagtigt og glat på en frastødende måde. Det var i butikken i Sorø.
Det var en virkelig god burger og det…
Det var en virkelig god burger og det var i Vordingborg burgeren var god og crispy og pomfritterne var gode sprøde og en god chili mayo
the burger nyk f
the burger nyk f. Vi bestilte på wolt, og der kan man aldrig vide med levering ift. madens temperatur, det er fair. Men nachos er så dårlig, kyllingen er tydeligt noget der lige er tøet fra frost og varmet og deres snackkurv også bare dårlig og så til så mange penge ???? Pinligt
Klager der bliver nægtet
Der stod hvis jeg fik en gratis burger hvis jeg oprettede mig i et eller andet og så siger det at det ik gælder mere.så bestiller jeg desuden også en chicken bbq MEN for en chicken bearnaise så går jeg op og siger jeg har fået den forkerte burger men det nægter de at tro på, selvom at alle kan se at det vælter ud med bearnaise istedet for bbq.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Everything was delicious! Fresh ingredients, great flavors, and generous portions. The food was well prepared and very satisfying. Highly recommended!
Fantastisk betjening af ældre herrer
Vildt gode burger og den bedste betjening fra the burger Hvidovre.
Mange tak til den ældre herrer der var på arbejde d.24/12, for at lave 7 fantastiske burgere.
Så sød og venlig en mand, vi ville klart komme igen pga betjeningen.
Go mad fine priser
Trustpilot エクスペリエンス