Thomsens Auto レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Thomsens Auto. Fra start til slut har servicen været helt i top, kommunikationen har været klar, og der har været fuldstændig styr på tingene hele v... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fik købt min ny brugt bil hos Thomsens Auto i Sønderborg fair pris, hurtig handle oplevelsen gik udmærket kunne går frit rund og se deres udvalg. spørge runde til de forskellige biler sælgerne var meg... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

En stor tak til Dennis for en virkelig god oplevelse ved køb af bil hos Thomsens Auto. Dennis gav os en virkelig god service både med fremvisning af bil, og en problemfri håndtering af købspapire... もっと見る

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 22

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Seriøs reklmation

Tak for en super bil, og tak til Peter (Kollund) for en seriøs behandling. Har følt mig tryg og godt behandlet i hele handlen. Selv et par ekstra køreture til Kollund fandt vi en god løsning på. De bedste anbefalinger her fra :)

2024年1月22日

Hej Bjarke

Tusind tak for din anmeldelse :-) Dejligt at høre i fandt en god løsning :-)

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt bil af Dennis i Sønderborg…

Jeg har købt bil af Dennis i Sønderborg afdelingen. Han har hjulpet med mine ønsker og solgt mig en virkelig fin bil!

2024年2月12日

Hej Karen

Mange tak for din anmeldelse :-) Dejligt du har været tilfreds igennem forløbet :-)

5つ星のうち5の評価

Thomsens auto, Sønderborg. Syntes at fra første samtale i…

Syntes at fra første samtale i telefonen, var der en behagelig stemning, mellem forhandleren i Sønderborg og jeg. Da vi så kørte til Sønderborg, for at prøve og ikke mindst se bilen, blev vi meget venligt modtaget af Dennis. Efterfølgende skulle vi se på det økonomiske, og alt gik i en dejlig afslappet atmosfære. Kan kun varmt anbefale Thomsens Auto.

2024年2月8日
5つ星のうち5の評価

Autokauf nach Umzug von Deutschland nach Dänemark…

Wir sind von Deutschland nach Dänemark gezogen und haben inzwischen das fünfte Auto bei Thomsens Auto gekauft. Besonders lobenswert zu erwähnen ist hier Dennis der Verkaufsleiter in Sønderborg. Hilfsbereit, freundlich und kompetent, sowie sehr zuverlässig! Man wird stets zuvorkommend behandelt und auch bei kleinen Problemen werden schnell Lösungen gefunden. Auch beim Umhandeln der vorhandenen Autos wurde fair gehandelt. Wir würden dort jederzeit wieder kaufen- unsere erste Anlaufstelle für den Autokauf. Gleiches gilt auch für die Abteilung in Kollund.

2024年2月6日

Thomsens Auto からの回答

Vielen dank ! Torsten :-)

Sønderborg afd.

Som første gangs køber af el bil har James været med til at besvare alle mine spørgsmål både før og efter handel.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Thomsens auto i Sønderborg.
Jeg føler mig godt behandlet og hjulpet igennem mit køb.

Mvh Betina og Dennis

2023年12月14日

Hej Betina Og Dennis

Mange tak for jeres tilbagemelding :-) Dejligt at høre i føler jeg godt behandlet og vejledt i jeres bilkøb !!

God betjening

Super betjening af Dennis Petersen afdelingen i Sønderborg .Fra første opkald til afhentning af bil fungerede alt. Niels Ploug

2024年1月28日

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse ! OG JEG KAN KUN SIGE I LIGE MÅDE !! DET ER DÆLME RART AT HANDLE MED EN GLAD OG POSITIV MAND :-) Håber i har det godt på Lolland :-)

5つ星のうち5の評価

Som førstegangskøber af en nyere bil

Som førstegangskøber af en nyere bil, valgte jeg at handle med James i Sønderborg, og jeg har kun positivt at sige. Bestemt et sted jeg kunne vende tilbage til

2024年1月26日

Hej Christina

Mange tak for din anmeldelse ! Det er vi rigtig glade for ! Og du er mere end velkommen igen :-)

GODT BILKØB FOR 2. GANG PÅ GODT 3 ÅR ‼️

Fra tanken om bilskift til at min ny bil blev afleveret, gik der ganske få dage. Selvom jeg bor i Nordsjælland var jeg ikke i tvivl: - Jeg skulle igen købe ny brugt bil hos Thomsens Auto i Sønderborg. Jeg var tryg på forhånd, da jeg havde købt min gamle bil en Mercedes B180 i oktober 2020 netop der. Dengang tog en veloplagt Allan Frost imod, og jeg fik min bil klargjort og udleveret i en stand, som var det en helt ny bil. Helt det samme skete i sidste uge, hvor en også veloplagt Dennis Petersen stod for handlen. Jeg fik en god pris for den gamle bil, og købte en Mercedes B200 aut. til en god pris. Der er ikke en finger at sætte på bilen, og Dennis’ professionelle håndtering af dokumenter, klargøring og et hurtigt bilsyn - var med til at gøre bilkøbet til en rigtig god oplevelse. Bilen er nu hjemme i Nordsjælland, hvor den hver dag via sine 2 nummerpladeskilte gør en velfortjent reklame for Thomsens Auto👍😊

2024年1月16日

Hej Niels
Mange tak for din vurdering :-) Vi er rigtig glade, for at høre du er blevet behandlet godt begge gange :-)
Det har været en fornøjelse at handle med dig !

God service fra Dennis

Rigtig god service hos Thomsen i sønderborg.
bil sælgeren Dennis var virkelig fantastisk og nem og snakke med.

2024年1月18日

Hej Genti

Dejligt at høre du er tilfreds ! Tak for din anmeldelse :-)

Handlede bil i Sønderborg afd

Handlede bil i Sønderborg afd. med Dennis.
Super behageligt forløb - god hjælp og vejledning!
Næste gang kører vi atter hos Thomsen

2024年1月12日

Hej Morten

Mange tak for de rosende ord :-) og tak fordi du har lavet en anmeldelse ! Det sætter vi stor pris på !
I er altid velkommen i butikken :-)

5つ星のうち5の評価

God hjælp og god sælger!

Dennis (afdeling Sønderborg) hjalp med at forstå de vigtige ting omkring køb af bil for en førstegangskøber.
Han var respektfuld, nem at tale med, god humor og holdt mig løbende opdaterer i processen.
Han overholdte alle aftaler, og var generelt bare rigtig sød og imødekommende!

2024年1月9日

Hej Helene

Tusind tak for dine rosende ord ! Det er jeg rigtig glad for at høre, det er altid dejligt at kunne råde og vejlede en første gangs køber !!

Håber du blir glad for din Citroen C1 :-)

5つ星のうち5の評価

Min navn Mustafa.Jeg er maget tilfreds

Min navn Mustafa.Jeg er maget tilfreds, med Thomsen auto.jeg var maget glad og snak med Denis.👍

2023年12月4日

Hej Mustafa

Dejligt at høre du er meget tilfreds ! :-) Det betyder meget for os !!

Og endnu en gang tillykke med din Flotte Tesla :-)

5つ星のうち5の評価

Købte en brugt Audi A6 i December 2023…

Købte en brugt Audi A6 i December 2023 i Sønderborg afdelingen . Rigtig god service hos Thomsens Auto med sælger Dennis, åben og ærlige gav en god pris for min byttebil. Super dygtig, og professionel betjening så intet at klage over her :-).anbefale med 5 stjerne ønske købe igen hos Thomsens Auto - og sikkert ikke den sidste :-)

2023年12月11日

Hej Hilmi

Tusind tak for dine rodsende ord ! Det har været en fornøjelse at handle med dig !! Og vi sætter stor pris på din anmeldelse !! :-)

Du er altid velkommen i butikken :-)

Super Service

2023年12月18日

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse , det sætter vi stor pris på !!

5つ星のうち1の評価

We hebben ruim een half uur staan…

We hebben ruim een half uur staan wachten. De verkoper was met 3 mannen in kantoor dacht dat zijn klanten dat kan . De verkoper had ook even kunnen zeggen ik kom er zo aan . Hij kwam na veel kletsen uit zijn kantoor naar ons toe en vroeg wat we wilde . Er kwam op dat moment een man binnenlopen met een vraag en de verkoper liep er gelijk naar toe . na een minuut of 6 kon ik eindelijk zeggen wat ik kwam doen . Er kwam een medewerker aan en weg was hij weer . Geruime tijd heeft hij met de man gesproken De verkoper kwam wederom terug . Zou de prijs van mijn auto die ik wilde inruilen bepalen en gingen naar buiten. De verkoper liep met de medewerker mee en ging staan kletsen . Mijn vader en ik zijn ingestapt en weggereden zo slecht ben ik nog nooit behandeld .wat een respectloze bende is dat daar

2023年12月15日
5つ星のうち1の評価

KAN IKKE ANBEFALES!!!!!

Kørte den lange vej fra Sjælland til kruså for og kigge på en bil...
Har aldrig set en bil med så mange fejl og mangler. Alt fra olie dryp, slanger der ikke er tilsluttet og røg i kabinen under kørsel...

Også hjælp det ikke af deres sælger peter efter vi fortæller ham dette bare siger "det er jo en af de billige biler så den skal i selv klargøre"
Og intet med af han beklagede eller noget.

Dårlig service og useriøst bilhandler
Kan ikke anbefales!!!

2023年12月10日
5つ星のうち5の評価

Thomsens auto var åben og ærlige gennem…

Thomsens auto var åben og ærlige gennem hele handlen og sælger var meget obs på mine behov, hele vejen igennem en rigtig god oplevelse.

2023年12月6日

Hej Tom

Endnu en gang tak for handlen !

Og Tak for din anmeldelse , det sætter vi stor pris på !!

Håber du blir glad for din Renault Master Hestetransporter !!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。