Thomsens Auto レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Thomsens Auto. Fra start til slut har servicen været helt i top, kommunikationen har været klar, og der har været fuldstændig styr på tingene hele v... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi kom for at kigge på en bil vi havde set på deres hjemmeside. Vi blev ikke taget imod af nogen, da vi så selv fandt en medarbejder fik vi bare en nøglen til bilen også gik han ellers. Så måtte vi se... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wir sind von Deutschland nach Dänemark gezogen und haben inzwischen das fünfte Auto bei Thomsens Auto gekauft. Besonders lobenswert zu erwähnen ist hier Dennis der Verkaufsleiter in Sønderborg. Hilfsb... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fik købt min ny brugt bil hos Thomsens Auto i Sønderborg fair pris, hurtig handle oplevelsen gik udmærket kunne går frit rund og se deres udvalg. spørge runde til de forskellige biler sælgerne var meg... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 24

レビューを書く

God handel.

Super oplevelse. Flinke og imødekommende medarbejdere. Til at handle med. Føler vi har lavet en god handel. Kan varmt anbefale Thomsens Auto. Der er der biler for alle. Tak for handel. 👍

2022年8月5日

En god oplevelse med Thomsens Auto

Jeg købte en Mercedes 220 Coupe 2012 i starten af maj måned. Handlede med Peter i Kollund. vi blev enige om prisen og bil i bytte. Mercedesen blev klargjort til aftalte dato.
En god oplevelse at handle med Peter.

Efter 14 dages tid fik jeg et problem med bilen, kontrollampe for ABS EPS Motorlampe lyste og fartpilot virkede ikke. Jeg ringede til Peter og vi aftalte at skrive en mail til Poul Erik der står for reklamationer.
Jeg bor i Nordjylland og ville gerne undgå den lange tur til Kollund. Poul Erik og jeg blev enige om at mit lokale værksted skulle finde fejlen og sende en pris på reparationen til Poul Erik.
Det var heldigvis bare en føler ved venstre forhjul der skulle skiftes. Så den blev udbedret på mit lokale værksted. Og jeg var glad.

Det skulle vise sig at jeg endnu en gang måtte kontakte Poul Erik. Bilen begyndte at bruge vand. Samme fremgangsmåde som sidst med mit værksted der kunne konstatere at oliekøleren til gearkassen var utæt.

Poul Erik svarede med det samme på mails og bilen blev repareret.

Stor ros til Thomsens Auto
Peter for god og seriøs handel.
Poul Erik for hjælpen - hurtigheden og forståelse

2022年7月24日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk og yderst professionel service!

Kan kun varmt anbefale at kontakte Henrik fra Thomsen auto i Sønderborg, hvor jeg har købt en helt fantastisk Skoda fabia, efter en lang og kedelig sag, med en anden tidligere forhandler! Man bliver mødt af en sælger som går højt op i service og kvalitet. En sælger som faktisk lytter til ens behov og pris. Jeg har igennem de sidste 7 måneder stået fuldstændig fortabt i en sag med min gamle bil fra tidligere forhandler og deres autoværksted. Min gamle bil var købt med en kæmpe motorfejl og måtte derfor køre sag med FDM mod den gamle forhandler. Situationen udvikler sig til at hverken forhandler eller deres værksted vil hjælpe med at komme videre i sagen og indgå i et forlig. I 6 uger stod min bil og rådnede op hos demon. I mellemtiden denne FDM sag køre, er jeg på udkig efter en ny brugt bil, så jeg kan komme rundt i hverdagen. Her kommer Henrik fra Thomsen auto i Sønderborg efter en kunne snak, giver han mig rådgivning til sagen, og faktisk ender med at hjælpe mig så meget at han finder mig et værksted som er Johns autoservice i Sønderborg, der kan hjælpe mig med diverse målinger og dokumentation jeg skulle bruge til sagen med FDM. Ufattelige dygtige og kompetente mennesker, der virkelig ved hvad de laver. Den gamle forhandler endte med at tage den gamle bil tilbage. Man får service over alt forventning, og Henrik hjælp mig efterfølgende med at finde en bil til mig, som passede til min og min hunds behov.

2022年6月20日

This company robbed me of 5000 kr

This company robbed me of 5000 kr, one month ago in may 2022,just because I refused to take a car that was broken and its oil was flowing through the expansion vessel. I realized this after I signed the contract, which I reported to PETER . He said he will repair and i have to leave the car few days, but the mechanic advised me not to buy the car because it could have serious problems immediately afterwards which cannot be seen now but a little later.
So it would have been a scam with proper documents .This insensitive company made me pay 5000kr threatening me through Peter, not to put me on the blacklist in Denmark,if i don't buy it And of course the car stayed in their yard. I never take the car home. I told PETER that the car repair did not cost 5000kr, even if it was repaired at Ford dealership. His answer was cynical ... SO WHAT?? .... YOU HAVE TO PAY OR BLACK LIST. So I told to my kids that three months from now, no sweets and no fun. PETER ... when you take the salary, think that my children have nothing to eat, because they think about you like black Santa Klause, because their sweets and fun have been given to you for....nothing. Say THANKS to my kids. At least that's what you can do

2022年6月14日
5つ星のうち5の評価

Købte en VW Passat den 16 februar og…

Købte en VW Passat den 16 februar og har lige siden glædet mig over den.

På intet tidspunkt blev vi mødt med sure miner, selvom vi gav os god tid, med at finde den rigtige bil. Fik udleveret et bundt nøgler, så kunne vi (min søn som er mekaniker) selv finde den rigtige.

Var klar over at jeg købte engros og ingen reklamation ret.

Men absolut ikke skuffet over Thomsens Auto og vil gerne besøg jer igen ved næste handel.

2022年3月18日
5つ星のうち1の評価

Køb aldrig en bil herfra

Køb aldrig en bil fra Thomsens Auto i Kollund, de snyder og bedrager folk for et godt ord. Min kæreste og jeg købte en bil til 50.000 for 3 uger siden og fik at vide at der var kommet en ny motor i, men da vi kørte den til vores mekaniker pga bilen hoppede når vi kørte i 1 og 2 gear og da de åbnede for moteren kunne de se en moter der var limet og klistret sammen og der var knækket en masse af og ledninger var klistet sammen så det kommer til at koste 10.000 til 15.000 at få lavet og da vi ringede til forhandleren for at enten annullere handlen eller få det dækket, det ville han slet ikke høre tale om det og han var ubehøvlet at snakke med og sagde at han aldrig havde sagt at der var kommet ny motor i. Jeg har aldrig i mit liv mødt en større svindler så mit råd er at ham skal man holde sig langt væk fra!!!!! 🤬🤬🤬🤬 Har læst jeres svar jeg har stadig den holdning at man ikke skal købe biler hos jer og det vil jeg advarer alle imod!!! 👎👎👎👎

2022年2月24日
Thomsens Auto ロゴ

Thomsens Auto からの回答

Kære Susanne. Tak for din anmeldelse. Bilen er købt Engros, dvs. uden Reklamationsret efterfølgende. Det afspejler sig også i prisen på bilen.
Vi beklager, men det er altså vilkårene i en sådan handel.
Vi vil anbefale dig, at købe en detail næste gang! Typisk er bilen lidt dyrere, men til gengæld har man så Reklamationsret iflg Købeloven.
I øvrigt undrer denne anmeldelse mig, da aftalen i går var, at i via jeres mekaniker skulle finde en estimeret pris på udbedring af skaden, og vi skulle efterfølgende se hvorledes vi kunne indgå et kompromis, der var tilfredsstillende for alle parter.???

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Købte en BMW 5 serie, hurtigt klargøring og service samt svar fra forhandleren i Kruså, fik svar sent ud på aften på mine spørgsmål. Bilen var som lovet og jeg blev mødt af sælgeren Dennis som var både imødekommende, flink og realistisk.

Kun god erfaring herfra

2022年2月17日

Lad vær

Købte en bil hos dem i april sidste 2021 og da jeg konstaterede der var nogle fejl på bilen måtte jeg vente flere måneder før det blev lavet.
De aftaler jeg lavede med dem da min bil skulle repareres inden for garantien blev ikke overholdt og jeg måtte flere gange kontakte dem for at få svar på noget de skulle vende tilbage med.

Jeg er dog utrolig glad for min bil

Har efterfølgende haft et nyt problem som vi da skulle have kigget på og da der kommer noget konkret på vordet og de skal a med nogle penge i rep lukker de i og afviser alt.
Deres reklamations afdeling har hele vejen igennem siden jeg købte bilen været under alt kritik!

2022年2月3日
Thomsens Auto ロゴ

Thomsens Auto からの回答

Hej Kasper - jeg vil hermed gerne give dig svar på din anmeldelse, samt kommentere denne. Jeg har som kvalitetsansvarlig haft en dialog med såvel vores sælger, samt vores værksted, og har helt klart fået bekræftet, at det som er aftalt iht. Købekontrakten er lavet. Også Aircondition anlægget, som i denne forbindelse er trykprøvet med sporingsvæske. Bilen er leveret den 14-04-2021 med reklamationsret iht. Købeloven. Og dette har vi overholdt. Så vi står stadig uforstående overfor, at opståede fejl reklameres 9 måneder efter levering af bilen. Vi kan her dokumentere, at fejlen ikke har været til stede på købstidspunktet. Her henvises til købeloven.

5つ星のうち5の評価

Stor tak til Dennis fra Thomsen auto i…

Stor tak til Dennis fra Thomsen auto i kollund for den gode service hurtig ekspedition af klargøring af vores nye bil . Jeg vil med stor glæde anbefale Thomsen auto i kollund . De er i øvrigt meget nærværende over for deres kunder. Kunderne er i højsædet tusind tak 💐💐💐

2022年1月26日

Tak for en god jandel

Tak til Peter ved Thomsens Autohandel.
En helt igennem god oplevelse, der var et par ting der skulle laves, det er blevet klaret til ug, samt bilen er blevet rengjort indvendig og udvendig.
Tak for handlen til Peter.
De to Fynboer

2022年1月18日