Det var ikke muligt ved booking eller efterfÞlgende at booke ekstra bagage (golfbag). Heller ikke selv om vi kontaktede Norwegian direkte. Det skylder man at oplyse, nÃ¥r billetten kÞbes, at der er de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TicketDK kommer gerne frem med nogle af de billigste priser nÃ¥r vi sÞger pÃ¥ flybilletter. Vi har vÊret i Australien og New Zealand og har booket nogle af indenrigsbilletterne vi TicketDK Vi fik bil... ãã£ãšèŠã
1. Lidt besvÊrlig manÞvre at komme igennem en bestilling af flybilletter. 2. SÃ¥ oplyser man om frit sÊdevalg, men senere nÃ¥r man vÊlger et sÊde koster over 100 kr. 3. Hvis betaling ikke g... ãã£ãšèŠã
Syntes det er ekstremt dÃ¥rlig stil at de lige inden man er fÊrdig med sin bestilling hÊver prisen "pga. hÞj eftersprÞgsel".. Det er bullsh** og en scam. Hvis du har mulighed for at kÞbe et andet sted... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ikke muligt at bestille golfbag
Det var ikke muligt ved booking eller efterfÞlgende at booke ekstra bagage (golfbag). Heller ikke selv om vi kontaktede Norwegian direkte. Det skylder man at oplyse, når billetten kÞbes, at der er den slags begrÊnsninger.
Bortset fra det var forlÞbet nemt og enkelt.
Ikke til at finde flyselskabets bookingâŠ
Ikke til at finde flyselskabets booking nr og svÊrt at fuldfÞre en bestilling på ticket.dk. Har 2 gange oplevet at bestillingen gik i vasken/ikke blev gennemfÞrt. Alt for mange mersalgs snubletråde hos ticket.dk
HOLD JER LANGT VÃK FRA DETTE FUP FIRMA
HOLD JER LANGT VÃK FRA DETTE FUP FIRMA!
Vi bestilte 4 flybilletter tur/retur til Budapest. EfterfÞlgende bestilte en ekstra kammerat samme billet tur/retur.
EfterfÞlgende fik vi en mail at de kunne bekrÊfte billetterne den ene vej, men vi ikke fik billetter til hjemrejsen.. da de var annulleret..
Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Kundeservice er IKKE eksisterende: der stÃ¥r pÃ¥ hjemmesiden der er dansk support. Det er IKKE korrekt.. de har kun dÃ¥rligt engelsk talende personale.. som fortalte at vi nu selv skulle stÃ¥ for nye billetter for at komme hjem, og det ikke var deres problem.. sÃ¥ nu skal vi bestille nye flybilletter, men vores sidste kammerat som bestilte har fÃ¥et begge fly, sÃ¥ nu skal han flyve alene hjem ð
Fup firma.
Bestiller aldrig fly igennem jer igen!
Absolut jungle af fravalg for ikke atâŠ
Absolut jungle af fravalg for ikke at blive narret til extra ydelser etc. Der skal klikkes så mange ting fra og absolut hver skÊrm er der nye ting hvor de vil tage extra for ydelser, plus de har ingen flexibilitet efter kÞb. Handel direkte med flyselskab eller en bedre rejseportal.
Service gebyr skjult under betaling
Totally untrustworthy
The next day after my order's acceptation and payment my flight booking was rejected. I had to rebook for a higher price somewhere else. When I asked for compensation they rejected my inquiry. Totally untrustworthy. Never use their service again.
THe price rose 1500 DKK/200 Euro in theâŠ
THe price rose 1500 DKK/200 Euro in the end!
Jeg kan ikke rigtigt udtale mig fÞr jegâŠ
Jeg kan ikke rigtigt udtale mig fÞr jeg har afprÞvet det jeg har kÞbt
HÞje gebyrer
Brug aldrig denne side.
ingen hjÊlp og hÞje gebyrer for evt. at sende kompensation videre.
DÃ¥rlig service
Jeg har spurgt om det er muligt at benytte ticket garanti og ombytte flybilletter, fordi min sÞn kan ikke få fri fra skole. I stedet for svar fik jeg regning for service gebyr på 300kr. Synes ikke det er i orden.
Dårligt selskab med hÞje servicegebyr
Dårligt selskab. Jeg prÞvede at ombooke en billet. De tog 300 kr. i service fee og billetten blev ikke ombooket. Det er svÊrt at komme i kontakt med dem på telefonen, der er lang ventetid og ikke lÞsningsoriteret personale. Deres lÞsningsforslag var at jeg skulle kÞbe en ny billet. Så nu står jeg med nogle billetter som jeg ikke kan bruge og en regning på 300 kr.
Ik så meget fis
Godt til prisen
TicketDK kommer gerne frem med nogle af de billigste priser når vi sÞger på flybilletter.
Vi fik billetter til en billig pris og alt fungerede fint hele vejen igennem.
Pakkerejse til Tyrkiet
Pakkerejse til Tyrkiet
Jeg var skeptisk, men det har vist sig at vÊre et rigtigt godt kÞb. Det gÞr jeg gerne igen.
I paid a full return flight ticket andâŠ
I paid a full return flight ticket and next day was informed the homebound was not confirmed and I was advised I need to book separately. Ticket agency wrote that the refund has been processed, but it is NOT refunded as I wrote this feedback - been 2 days now.
Let og hurtigt
SCAM!!
SCAM!!! They keep emailing you to pay more and everything on the website is a lie !!!! Horrible website a horrible costumer service team! Extremely unprofessional.
Hustlere - Brug dem ikke!
Hustlere! Brug dem ikke!
Vi kÞbte returbilletter via ticket.dk, betalte og fik en mailbekrÊftelse. Pris kr 4926.
Dagen efter fÃ¥r vi sÃ¥ en mail om at returflyet ikke er bekrÊftet, sÃ¥ den er annulleret og ârefunderetâ, men kun 122 kr refunderet i alt!
De har brugt 97% af vores betaling kr 4804,- på kun det ene fly og annulleret det andet, så vi står nu uden returbillet!
I kan IKKE stole på hvad I kÞber hos Ticket.dk. Selvom alt er kÞbt og betalt risikerer I at stå uden returbillet og uden penge!
KÊmpe Scam firma!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹