Ticket.dk レビュヌ 5,013

TrustScore 5段階評䟡の3

2.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det var ikke muligt ved booking eller efterfÞlgende at booke ekstra bagage (golfbag). Heller ikke selv om vi kontaktede Norwegian direkte. Det skylder man at oplyse, nÃ¥r billetten kÞbes, at der er de... もっず芋る

TicketDK kommer gerne frem med nogle af de billigste priser nÃ¥r vi sÞger pÃ¥ flybilletter. Vi har vÊret i Australien og New Zealand og har booket nogle af indenrigsbilletterne vi TicketDK Vi fik bil... もっず芋る

1. Lidt besvÊrlig manÞvre at komme igennem en bestilling af flybilletter. 2. SÃ¥ oplyser man om frit sÊdevalg, men senere nÃ¥r man vÊlger et sÊde koster over 100 kr. 3. Hvis betaling ikke g... もっず芋る

Syntes det er ekstremt dÃ¥rlig stil at de lige inden man er fÊrdig med sin bestilling hÊver prisen "pga. hÞj eftersprÞgsel".. Det er bullsh** og en scam. Hvis du har mulighed for at kÞbe et andet sted... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

Ticket.dk

圓該䌁業による蚘述

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

5013件のレビュヌ

Bookede billet til forkert måned

Bookede billet til forkert måned , trods Norwegian har 24 t annullering påstod i det var Skandinavien airlines som ikke har dette og at jeg ikke ville få refunderet noget som helst trods jeg henvendte mig til jer samt Norwegian sagde det var jer som skulle yde refusionen for annullering indenfor 24 t reglen . Virkelig dårlig service fra her . I ville tage 600kr for det men at jeg intet ville få tilbage på en billet til 1488kr som var med checkind bagage og cabine taske m.m .

2026幎2月17日

DÃ¥rlig service

Dårlig service , ingen hjÊlp at hente, selskabet vil have 600,- pr billet de skal sagsbehandle , hjemmesiden hoppede 1 måned frem ud fra fÞrste dato jeg havde valgt . Giver besked en måned fÞr men ingen hjÊlp at hente. Og vanvittigt at forlange 600 pr billet for at behandle ens mail.

2026幎2月14日

100% en fup-side

100% en fup-side. De starter med at vÊre billigst på listen - men pludselig stiger prisen og wupti så er det de dyreste. Har nu forsÞgt at booke der et par gange - og der prÊcis samme sker hver gang. Brug et andet firma !

2026幎2月16日

DÃ¥rlig service vedr ordre 17141503

Lidt besvÊrlig manÞvre at komme igennem en bestilling af flybilletter.
Så oplyser man om frit sÊdevalg, men senere når man vÊlger et sÊde koster over 100 kr.
Hvis betaling ikke går igennem, kommer der ingen besked, vi rykker 2 dÞgn senere på telefonen og afdelingen kan kun tale engelsk, Þv. Der meddeles at betalingen ikke er gået igennem.
Så oplyser Ticket, at den Þnskede rejse stadig er ledig, men ikke den samme, nu var 1 flystop Êndret fra 1,5 timer til 6,5 time. Hvis vi havde fået besked straks om at der var fejl, kunne vi have bevaret flyet med den korte mellemlandings tid, Þv.

DÃ¥rlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Skulle have hjÊlp i gennem kundeservice som tog 10 minutter om at få fat i en. Da jeg endelig kom i gennem kunne jeg intet forstå af hvad vedkommende sagde pga elendig udtale af engelsk, og det virkede til hun bare gerne ville videre i teksten fremfor egentlig at hjÊlpe mig. KÞber aldrig billetter i gennem dem igen

自発的なレビュヌ

penge trukket af lommen med forvirrende reklame

Jeg har lige kÞbt en flyvebillet hos Norwegian og fortryder bittert, at jeg ikke har kÞbt direkte.
Den afbestillingsgaranti, som jeg har kÞbt til 75 kroner er intet vÊrd, og jeg skulle så have kÞbt en ekstra afbestillingsgaranti til 95 kroner for muligvis bare at kunne annulere flyvebilletten.
Hvis jeg direkte havde kÞbt hos Norwegian havde jeg betalt 500 kr mindre for den samme billet.
Og direkte fået tilsendt billetten. Jeg venter med spÊnding, om jeg her får tilsendt billetten indenfor 48 timer, som de skriver om.
Det er oftest sådan, at man kan fortryde et kÞb med Visakort indenfor 24 timer, men det ser ikke ud til, at det er muligt her.
Jeg vil prÞve at ringe til dem i morgen tidlig, men tror ikke på jeg får noget ud af det.
Det var dumt af mig ikke direkte kÞbe hos Norwegian.
Jeg har, da jeg kÞbte, prÞvet at finde betingelserne for den afbestillingsgaranti, som jeg har betalt for, men de var ikke til at finde. Men det lÞd i reklamen, som om det ikke var et problem.
Jeg fÞler jeg har dummet mig og i hvert fald betalt for meget.
Men jeg håber da, at jeg får de billetter og kommer frem til det sted, hvor jeg vil hen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。