Det var ikke muligt ved booking eller efterfÞlgende at booke ekstra bagage (golfbag). Heller ikke selv om vi kontaktede Norwegian direkte. Det skylder man at oplyse, nÃ¥r billetten kÞbes, at der er de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TicketDK kommer gerne frem med nogle af de billigste priser nÃ¥r vi sÞger pÃ¥ flybilletter. Vi har vÊret i Australien og New Zealand og har booket nogle af indenrigsbilletterne vi TicketDK Vi fik bil... ãã£ãšèŠã
1. Lidt besvÊrlig manÞvre at komme igennem en bestilling af flybilletter. 2. SÃ¥ oplyser man om frit sÊdevalg, men senere nÃ¥r man vÊlger et sÊde koster over 100 kr. 3. Hvis betaling ikke g... ãã£ãšèŠã
Syntes det er ekstremt dÃ¥rlig stil at de lige inden man er fÊrdig med sin bestilling hÊver prisen "pga. hÞj eftersprÞgsel".. Det er bullsh** og en scam. Hvis du har mulighed for at kÞbe et andet sted... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det var nemt og overskueligt
Det var nemt og overskueligt, at bestille.
Så håber vi bare, at det også er nemt når der skal checkes ind.
Prisen hÊves lige inden betaling
Kommer hele vejen gennem bestilling - lige inden betaling bliver prisen hÊvet grundet "stor efterspÞrgsel" Giga umoralsk firma.
Bookede billet til forkert måned
Bookede billet til forkert måned , trods Norwegian har 24 t annullering påstod i det var Skandinavien airlines som ikke har dette og at jeg ikke ville få refunderet noget som helst trods jeg henvendte mig til jer samt Norwegian sagde det var jer som skulle yde refusionen for annullering indenfor 24 t reglen . Virkelig dårlig service fra her . I ville tage 600kr for det men at jeg intet ville få tilbage på en billet til 1488kr som var med checkind bagage og cabine taske m.m .
VÊre forberedt pÃ¥ adminstrationsgebyrâŠ
VÊre forberedt på adminstrationsgebyr på 600 dkk hvis du aflyser dine billetter. Det endte med at jeg fik 0 kroner for en billet jeg bookede ced en fejl og aflyste få timer senere
Hurtige leveren
Jeg har intet negativt at sige omâŠ
Jeg har intet negativt at sige om Ticket.dk. Skulle bruge en billet til Tanzania, for at besÞge konen. Den bedste og billigste fandt jeg hos Ticket.dk. Kun lidt over 5000 kr, med KLM fra Billund over Amsterdam til Dar es Salaam,
Meget fin pris og god og hurtigâŠ
Meget fin pris og god og hurtig behandling. Jeg flÞj fra Billund til Dar es Salaam, med skifte i Amsterdam. (KLM)
DÃ¥rlig service
Dårlig service , ingen hjÊlp at hente, selskabet vil have 600,- pr billet de skal sagsbehandle , hjemmesiden hoppede 1 måned frem ud fra fÞrste dato jeg havde valgt . Giver besked en måned fÞr men ingen hjÊlp at hente. Og vanvittigt at forlange 600 pr billet for at behandle ens mail.
Alt var som booket
100% en fup-side
100% en fup-side. De starter med at vÊre billigst på listen - men pludselig stiger prisen og wupti så er det de dyreste. Har nu forsÞgt at booke der et par gange - og der prÊcis samme sker hver gang. Brug et andet firma !
DÃ¥rlig service vedr ordre 17141503
Lidt besvÊrlig manÞvre at komme igennem en bestilling af flybilletter.
Så oplyser man om frit sÊdevalg, men senere når man vÊlger et sÊde koster over 100 kr.
Hvis betaling ikke går igennem, kommer der ingen besked, vi rykker 2 dÞgn senere på telefonen og afdelingen kan kun tale engelsk, Þv. Der meddeles at betalingen ikke er gået igennem.
Så oplyser Ticket, at den Þnskede rejse stadig er ledig, men ikke den samme, nu var 1 flystop Êndret fra 1,5 timer til 6,5 time. Hvis vi havde fået besked straks om at der var fejl, kunne vi have bevaret flyet med den korte mellemlandings tid, Þv.
Perfekt ððð
Totalt bundfangeri
Totalt bundfangeri!
Et servicegebyr på 300 kr. for at tjekke en ekstra kuffert ind, som koster 409 kr., er sinpelthen bedrageri!
Aldrig igen booker jeg igennem ticket!
DÃ¥rlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Skulle have hjÊlp i gennem kundeservice som tog 10 minutter om at få fat i en. Da jeg endelig kom i gennem kunne jeg intet forstå af hvad vedkommende sagde pga elendig udtale af engelsk, og det virkede til hun bare gerne ville videre i teksten fremfor egentlig at hjÊlpe mig. KÞber aldrig billetter i gennem dem igen
penge trukket af lommen med forvirrende reklame
Jeg har lige kÞbt en flyvebillet hos Norwegian og fortryder bittert, at jeg ikke har kÞbt direkte.
Den afbestillingsgaranti, som jeg har kÞbt til 75 kroner er intet vÊrd, og jeg skulle så have kÞbt en ekstra afbestillingsgaranti til 95 kroner for muligvis bare at kunne annulere flyvebilletten.
Hvis jeg direkte havde kÞbt hos Norwegian havde jeg betalt 500 kr mindre for den samme billet.
Og direkte fået tilsendt billetten. Jeg venter med spÊnding, om jeg her får tilsendt billetten indenfor 48 timer, som de skriver om.
Det er oftest sådan, at man kan fortryde et kÞb med Visakort indenfor 24 timer, men det ser ikke ud til, at det er muligt her.
Jeg vil prÞve at ringe til dem i morgen tidlig, men tror ikke på jeg får noget ud af det.
Det var dumt af mig ikke direkte kÞbe hos Norwegian.
Jeg har, da jeg kÞbte, prÞvet at finde betingelserne for den afbestillingsgaranti, som jeg har betalt for, men de var ikke til at finde. Men det lÞd i reklamen, som om det ikke var et problem.
Jeg fÞler jeg har dummet mig og i hvert fald betalt for meget.
Men jeg håber da, at jeg får de billetter og kommer frem til det sted, hvor jeg vil hen.
God Prisen uden reserveret plads
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹