Eg hadde tillit i starten. Men ikke nÃ¥ lenger. Har sagt opp forsikringen. Ble bare tull og rot da de endret pÃ¥ alt mulig. Null forstÃ¥else! De hadde sendt meg en annen telefon i retur etter de ikke re... ãã£ãšèŠã
decided to pay for this insurance when buying a portable AC second hand on Blocket. The AC came packed in a poor manner and didn't work. I requested refund from the insurance, sending screenshots of t... ãã£ãšèŠã
5/5 - Tillit lever opp til sitt navn. LÞsningsorienterte og utrolig bra kundebehandlere. Meget bra service! De reddet meg da jeg var veldig uheldig med mitt kjÞp pÃ¥ Finn. Definitivt noe jeg vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En voi muuta kuin suositella. Torin kautta otan ja sillÀ on turvassa kuin ostaja niin myös myyjÀ. Ehdotus: MyyjÀlle jos olisi mahdollisuus ottaa jotain vakuutusta "sarjavalittajilta" niin olisi kiv... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Lidt svÊre at tale med
Edit: Jeg synes fortsat ikke, at forlÞbet var optimalt kva resten af min anmeldelse, men når vi endelig forstod hinanden synes jeg faktisk, at de gjorde et fint stykke arbejde. De havde fint belÊg for ikke at udbetale fuld dÊkning, men forklarede hvorfor og hvorfor de mente at jeg trods havde krav på en delvis erstatning - på ganske fornuftigt vis. Selv om det tog sin tid at blive enige om hvad fejlen var :) jeg ville nok bruge dem igen, hvis jeg skal kÞbe noget.
Jeg har kÞbt igennem DBA og det er, som udgangspunkt, både en fin service og nemt at arbejde med, når man skal lave en skadesanmeldelse (deraf nogle stjerner. Dét skal de have!).
DesvÊrre har det vÊret lidt svÊrt at tale med dem om den specifikke fejl på min vare, hvortil der lÞbende bliver bedt om dokumentation for ting, som ikke vil vÊre påvirket af det givne problem.
Det fremstår mere som om, at de vil/skal have ekstra materiale, upåagtet af samtlige billeder og film, hvilket igen giver mening nok jo. Men når de insisterer på videoer af ting, som ikke påvirkes af fejlen, så kan man godt blive i tvivl om hvorvidt man enten har fat i en AI eller en person, der er instrueret i at komme ud af at betale noget uanset problemet.
Det er ikke en 1 stjerne vÊrd, for der er rent faktisk kontakt og hvis personen forstod problemet korrekt, eller at det problem, som personen/AI tror der er problemet, var problemet, så ville den Þnskede dokumentation vÊre nemt at fremskaffe, men det er desvÊrre ikke tilfÊldet. Og dét er lidt trÊttende, når problemet er ret ligetil.

Tillit ããã®åç
Personalet svarte raskt pÃ¥ meldingenâŠ
Personalet svarte raskt på meldingen min og lÞste problemet. Jeg anbefaler å bruke tjenestene til dette forsikringsselskapet.

Tillit ããã®åç
Jeg hadde en veldig god opplevelse
Jeg hadde en veldig god opplevelse. Servicen var rask, kommunikasjonen hyggelig og alt ble håndtert profesjonelt.Fantastisk service! Rask, hyggelig og profesjonell

God rask service
Jeg anser meg som heldig i min ulykke, og saken ble lÞst veldig raskt, med varme og på en menneskelig måte. Jeg fÞlte meg forstått. Tusen takk

Tillit ããã®åç
5/5 - Tillit lever opp til sitt navn!
5/5 - Tillit lever opp til sitt navn.
LÞsningsorienterte og utrolig bra kundebehandlere. Meget bra service!
De reddet meg da jeg var veldig uheldig med mitt kjÞp på Finn. Definitivt noe jeg vil anbefale alle å ta med på store kjÞp på Finn. Som oftest er det jo ikke noe problem, men de få gangene det er problemer, så er det virkelig godt å ha et godt forsikringsselskap som virkelig har ryggen din. Tusen takk!

Tillit ããã®åç
fair og samarbejds venlig og hurtigâŠ
fair og samarbejds venlig og hurtig sagsbehandling, vil dog Þnske at når nogle beviser krÊver en video, ville det vÊre rart hvis deres upload max ikke var på kun 10Mb,

Exellent Service and quick Response
Meget hyggelig og forstÃ¥elsesful saks behandler. Var veldig kjapp Ã¥ svare pÃ¥ samtlige henvendelser. Jeg har i flere anledninger kjÞpt tillit forsingring ved kjÞp av elekteonisk utstyr. Noe som er smart og trygt for kjÞper. Absolutt Ã¥ anbefale Ã¥ kjÞpe disse forsikringene. Spesielt nÃ¥r du fÃ¥r so god hjelpâ€ïžð€©..

Tillit ããã®åç
Mistet tillit til finn, men Tillit ga meg det tilbake
KjÞpte brukt el-sparkesykkel på finn. Den kom i ubrukelig stand trÞss for den skulle vÊre i fin brukbar tilstand ifÞlge annonsen.
Men valgte og bruke Tillit forsikring for fÞrste gang med kjÞpet.
Og må si, det var svÊrt enkelt og opprette sak, laste opp noen bilder av de defektene sykkelen hadde.
Så fikk jeg to valg. 1) få en del av pengene tilbake og prÞve rette feilene selv. Eller 2) Sende hele greia til Tillit og få pengene tilbake.
Jeg valgte 1 og fikk pengene på kontoen dagen etter.
Fra nå av vil Tillit vÊre en must på stÞrre kjÞp på Finn. Har hatt noen bomkjÞp på finn hvor selgerne har vÊrt mindre Êrlig.
Så takk Tillit for en enkel og grei lÞsning som gjÞr at jeg stoler på stÞrre kjÞp på finn igjen.
Gjelder skadesak #7T6WK

Tillit ããã®åç
Super rask kundeservice og behandlingâŠ
Super rask kundeservice og behandling av innmeldt skade. Skulle Þnske alle forsikringsselskap var like effektive

Synes prossessen fungerte bra
Forsikret fiks ferdig på finn.no. Synes prosessen fungerte bra. Rask respons. Og jeg fikk en lÞsning jeg er fornÞyd med.

Tillit ããã®åç
Ikke lenger mulig forsikre androidâŠ
Ikke lenger mulig forsikre android mobil! Hvorfor appen fjernet fra google play store?

Forståelsesfull saksbehanding
Forståelsesfull saksbehanding. Adekvat erstatning og fin tone i kommunikasjon. Som navnet indikerer, er det utvist tillit til meg som innklager i forhold til bevisbyrde/dokumentasjon. Det settes veldig pris på i en stadig mer kynisk verden og hverdag :)

Brug ikke DBA og Tillit
Jeg brugte DBA Fiks FÊrdig og kÞbte en forsikring gennem Tillit. Jeg blev snydt af sÊlgeren, og hverken DBA eller Tillit hjalp mig. De lÊser ikke engang mine beskeder og ignorerer fuldstÊndigt mine henvendelser. Jeg vil anbefale at undgå dem.
Good compensation from scams FiksâŠ
Good compensation from scams Fiks Ferdig in Finn.no... Its provides an amazing peace of mind as a Finn buyer who likes 2nd expensive tech.

Awesome customer service
Awesome customer service and bang for the bucks.
Bougth a scope that after a closer look needed repair and Tillit covered all costs, happy :-)
Service provided was 6/6 with reply in chat within minutes every time.
Recommend this for every expensive thing you buy on Finn.

Happy customer here
I bought Tillit insurance for headphones purchased from another consumer. When the headphones arrived, they didnât work, so Tillit reimbursed the cost of the product as agreed in the terms and conditions.
Filing the claim was easy, and it was processed in real time through the chat.

Tillit ããã®åç
Tillit lever opp til navnet!
Hyggelig og hjelpsomt personale, rask behandlingstid og generelt veldig god service! Kommer definitivt til å benytte meg av Tillit sine tjenester videre frem i tid.

Veldig bra forsikring
Veldig bra forsikring! Raskt og enkelt.