TMS Brokers trafiÅo mi siÄ przezâŠ
TMS Brokers trafiÅo mi siÄ przez reklamÄ w necie obiecywali szybkie zyski i ÅŒe wszysko jest banalnie proste nawet bez doÅwiadczenia kliknÄ Åem z ciekawoÅci bo wszystko wyglÄ daÅo profesjonalnie po chwili zadzwoniÅ doradca rozmawiaÅ spokojnie tÅumaczyÅ ÅŒe to bezpieczne i ÅŒe wypÅata o formalnoÅÄ miaÅ wschodni akcent ale wtedy kompletnie nie zwróciÅem na to uwagi bo skupiaÅem siÄ na liczbach na poczÄ tuk wszystko wyglÄ daÅo ok konto aktywne saldo rosÅo panel dziaÅaÅ przez jakiÅ czas byÅo cicho mylÅaÅem ÅŒe to bÄdzie Åatwa droga problemy zaczÄÅy siÄ dopiero przy wypÅacie najpierw podatek poetm AML potem kolejne opÅaty bo rzekomo system wymagaÅ dodatkowych zabezpieczeÅ za kaÅŒdym razem sÅyszaÅem ÅŒe to juÅŒ ostatni krok a potem Årodki majÄ byÄ uwolnione oczywiÅcie nic takiego siÄ nie wydarzyÅo odpowiedzi byÅy sprzeczne kontakt zaczÄ Å siÄ urywaÄ zgÅosiÅem sprawÄ ale po kilku tygodniach przyzsÅa decyzja o umorzeniu brak dowodów i za maÅo danych eby sprawÄ pociÄ gnÄ Ä dalej frustracja ogromna bo wyglÄ daÅo to na koniec na szczÄÅcie potem trafiÅem na ludzi którzy znajÄ te schematy i wiedzÄ jak je ogarnÄ Ä pomogli mi odzyskaÄ Årodki mimo ÅŒe wczeÅniej straciÅem nadziejÄ piszÄ to ÅŒeby ostrzec innych bo TMS Brokes z reklamy wyglÄ da niewinnie a prawdziwe problemy wychodzÄ dopiero później zostawiam numer bo moÅŒe komuÅ siÄ przyda 8/8/1 robie przerwy 5/0/1 bo usuwajÄ 7/5/1