Been a customer since time immemorial, a trusted supplier and shop, never had issues at all. Service is efficient, packaging of items is well organized and delivery has always been smooth. Rowena is s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snelle levering, ondanks het weer (sneeuw). Maar zelfs toen is er heel netjes een e-mail verzonden zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Ik ga hier zeker vaker mijn favoriete product(en) bestel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Product Gula Aren was niet op voorraad op de website. Heb hierover telefonisch gebeld. De dame die ik heb gesproken heeft het speciaal voor mij besteld. Zodra het op voorraad was ben ik telefonisch op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bago ako maging suki nila nakailan search na ako ng mga pinoy store and over price un iba. Gusto ko ung quality ng packaging nila very safe ung items and nakakatuwa meron freebies and letter. Mabilis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Is meer dan een week besteld maarvkrijgâŠ
Is meer dan een week besteld maarvkrijg niets toe. Zou al meer dan een week b8j dpd liggen

Toko 4 All ããã®åç
Het bestellen verliep vlekkeloos enâŠ
Het bestellen verliep vlekkeloos en betalen via iDeal ook
Het was snel bezorgd en de verpakking was top

Toko 4 all doet wat het belooft
Het bedrijf doet precies wat de consument verwacht.
Snelle reactie.
Glaswerk professioneel verpakt.
Een goede prijs.
Snelle verzending.
Mijn bestelling bestond hoofdzakelijk uit smaak- en kleurstoffen. Een bepaalde kleur stond niet op de website en maakte hiervan melding bij het bestellen. Als aardigheidje deden ze dit er gratis bij. En dat werd door mij zeer op prijs gesteld.
Toko 4 all is dus een aanrader.

Toko 4 All ããã®åç
Snelle levering, goede producten en daarnaast kreeg ik ook een ander product gratis ter waardering

Gemakkelijk en altijd voraad
Vriendelijke en behulpzaam snel en goede kwaliteit en prijs van alle producten van Asia.

Toko 4 All ããã®åç
de aroma's hebben naar mening te weinigâŠ
de aroma's hebben naar mening te weinig smaak meer de kleur stoffen zijn goed maar volgens mij is pisang ambon groen van kleur niet ROOD dus al bij al zou ik erniet meer kopen sorry

Toko 4 All ããã®åç
Na lang zoeken hebben we eindelijk weerâŠ
Na lang zoeken hebben we eindelijk weer Turon gevonden!
Omdat we niet in de buurt wonen, hebben we het besteld met een vriestas. Ik dacht nog dat ik er misschien achteraan moest bellen, maar dat bleek helemaal niet nodig. Wat een zorg en aandacht! vanaf het eerste bericht tot de bezorging was alles perfect geregeld!
Dit is niet zomaar een toko, maar eentje met hart voor de klant. Een geweldige ervaring!

Heerlijke Aziatische producten
Duidelijke site. Heerlijke Aziatische producten. Snelle levering en goed verpakt. Aanrader...

Toko 4 All ããã®åç
Snelle levering en super goedeâŠ
Snelle levering en super goede producten en tevens goed verpakt

Toko 4 All ããã®åç
Blij dat jullie dit verkopen
De prijs weet ik niet, maar heel blij dat jullie dit verkopen en snelle levering, top

Top winkel
Top! Altijd snelle levering. Wel jammer dat er niet veel meer huid producten zijn zoals voorheen

Toko 4 All ããã®åç
Bestelling in goede orde ontvangen
Bestelling in goede orde ontvangen. Zover ik weet is dit de enige Nederlandse webshop die Red Horse verkoopt. Een lekker biertje dat de smaakt naar de Filipijnen, maar nu toch lekker in de Nederlandse zon opdrinken. Een aanrader!

Toko 4 All ããã®åç
It had all of the products I missed theâŠ
It had all of the products I missed the most from home and in affordable prices (sometimes when you're homesick, you gotta do what you gotta do). They shipped super quickly as well (especially since I live on the other side of the country!) and I got my products perfectly wrapped and intact. I've ordered from them twice now in the span of a month and best believe, I am now a loyal customer!

Toko 4 All ããã®åç
De bestelde artikelen zijn snel enâŠ
De bestelde artikelen zijn snel en keurig geleverd
Fijn als je deze ervaring hebt met een online shop
dank

Super goede levering
Snelle levering en goed verpakt... en als verassing zatten er 2 snoepjes bij in... als de voorraad bijna op is kom ik zeker weer bestellen....

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã