Toko 4 All レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik hou het kort en krachtig 😌 Super veel lekkere producten, en heel erg vriendelijke eigenaren! Aanrader! Kom er graag!

5つ星のうち5の評価

Bago ako maging suki nila nakailan search na ako ng mga pinoy store and over price un iba. Gusto ko ung quality ng packaging nila very safe ung items and nakakatuwa meron freebies and letter. Mabilis... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, ondanks het weer (sneeuw). Maar zelfs toen is er heel netjes een e-mail verzonden zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Ik ga hier zeker vaker mijn favoriete product(en) bestel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Been a customer since time immemorial, a trusted supplier and shop, never had issues at all. Service is efficient, packaging of items is well organized and delivery has always been smooth. Rowena is s... もっと見る

企業情報

1. アジア食料品店

当該企業による記述

Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 97

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Steeds goede ervaringen bij elke…

Steeds goede ervaringen bij elke bestelling die we reeds deden

2024年12月27日

Toko 4 All からの回答

Beste Sam, heel erg bedankt voor de 5 sterren waardering. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer.

Awesome ✨

Dami selection ng Filipino foods, kumpleto and maayos ang website, very easy sa pag order. Accommodating and so mabait. Thank you Ate and Kuya for making us feel the Filipino spirit. More blessings po and Happy Holidays ❤️

2024年12月6日

Toko 4 All からの回答

Hello Shiena, what a lovely message this is. We are very happy with your appreciation, and we do everything we can to provide our customers with the Filipino experience. Best wishes for 2025, and we hope to see you again soon for your next order.

Gedeukte blikjes bij levering

Na aankoop was er een probleem bij de levering. De bezorgersdienst was wat wild omgesprongen met mijn pakje waardoor er enige schade was. Maar dat is prima opgelost door de winkel eigenaar. Vriendelijk en correct. Waarvoor dank.

2024年12月5日

Toko 4 All からの回答

Beste Lizette, wij vinden het natuurlijk altijd vervelend als het niet aan de verwachtingen van de klant voldoet. Wij hebben ze in goede staat verzonden, helaas zijn ze dan gedeukt aangekomen. Dit moet echt veroorzaakt zijn door DPD. Dat het gedeukt is kan nooit de bedoeling zijn maar dit heeft in dit geval geen invloed op de inhoud. U kunt ze nog steeds gebruiken. Misschien kunt u in ieder geval ons foto's sturen zodat we er naar kunnen kijken en de situatie kunnen inschatten en natuurlijk voor de volgende keer voorkomen. Wij worden juist geprezen voor het goed inpakken.
********
Fijn dat u de oplossing kunt waarderen. Het is altijd vervelend voor beide partijen als de producten beschadigd aankomen. Wij wensen u fijne feestdagen en wij hopen dat wij u volgend jaar weer kunnen verwelkomen op onze website

Goede webshop

Prima geregeld

2024年12月1日

Toko 4 All からの回答

Beste Robert, heel fijn dat u ons heeft waarderen met een 5 sterren review. Bedankt en tot de volgende keer.

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers. Wel op afspraak dus ze hebben alle tijd voor je. We komen zeker terug.

2024年11月27日

Toko 4 All からの回答

Beste Marco, heel erg bedankt. We zijn blij dat jullie van ons assortiment kunnen genieten. Tot de volgende keer.

Toko 4 All からの回答

Beste Sherretly, heel erg bedankt voor uw waardering. Wij doen altijd onze best om goede service te geven, het is daarom heel erg fijn dat u dit heeft willen belonen met een 5 sterren review.

5つ星のうち5の評価

Uiterst vriendelijk en een nette prijs…

Ik ben uiterst vriendelijk te woord gestaan en de artikelen zijn goed geprijsd. Het contact met Toko4all was een plezierige ervaring.

2024年11月28日

Toko 4 All からの回答

Beste heer van de Noort. Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Fijn om zaken met u te doen en wij kijken er naar uit u te ontmoeten.

Altijd geweldig!

Ik bestel bij Toko 4 All al nu 4 jaar en ik ben altijd tevreden met hoe accuraat ze zijn met de levering en levering tijd. Ook de producten die zij hebben. Kortom gewoon een geweldige toko webshop!!

2024年10月28日

Toko 4 All からの回答

Beste Adé, we zijn heel blij om u al 4 jaar als klant te hebben. Bedankt voor de 5 sterren review en we blijven ons best doen om u te laten genieten van al het lekkers uit Azië

5つ星のうち5の評価

alles keurig op tijd geleverd.

alles keurig op tijd geleverd.

2024年11月11日

Toko 4 All からの回答

Beste Yolanda, bedankt voor de 5 sterren review. Wij proberen de bestellingen altijd zo snel mogelijk te verwerken. Dit zouden wij zelf natuurlijk ook fijn vinden. Voor de snelle levering zijn we altijd wel een beetje afhankelijk van DPD, dus dat het snel geleverd is, is dan ook gedeeltelijk te danken aan DPD. Bedankt en tot de volgende keer.

Snel en altijd goed!

Snel, altijd kloppende bestelling, goed verpakt en altijd een klein extraatje! In dit geval een pakje noodles, waarvoor dank!

2024年11月4日

Toko 4 All からの回答

Beste Jolanda, bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat u zo tevreden bent met ons. Wij vinden het fijn dat u klant bij ons bent en wij hopen u nog lang te kunnen met al het lekkers dat Azië te leveren heeft.

gooed gehulpen

2024年11月1日

Toko 4 All からの回答

Bedankt voor de 5 sterren review. Wij zijn hier heel blij mee en vinden het fijn dat u onze hulp kon waarderen..

5つ星のうち4の評価

Goede overzichtelijke site goede en…

Goede overzichtelijke site goede en snelle servive
Netjes verpakt en leuk presentje erbij gekregen

2024年10月29日

Toko 4 All からの回答

Beste Sylvia, bedankt voor de 4-sterrenreview. Fijn dat u onze site overzichtelijk vindt. Wij doen ons best om klanten een prettige ervaring te bieden, en al onze producten hebben een uitgebreide omschrijving. Bedankt en tot de volgende keer!

Klantgericht

Klantgericht, klantvriendelijk en snelle levering!

2024年10月25日

Toko 4 All からの回答

Beste Seba, heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Tot de volgende keer..

Vlotte snelle levering

Vlotte snelle levering, duidelijke communicatie, keurig verpakt

2024年10月15日

Toko 4 All からの回答

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review. Wij zijn blij dat u onze service zo kunt waarderen. Bedankt en tot de volgende keer.

5つ星のうち5の評価

Ze hebben snel gereageerd en hebben…

Ze hebben snel gereageerd en hebben samen naar een oplossing gezocht.aardige mensen! Blij met mijn product zal er zeker nog een x bestellen!

2024年10月4日

Toko 4 All からの回答

Hallo Regina, bedankt voor uw 5 sterren review. Veel plezier met de thermos emmer..

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。