Tommyhilfiger レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Een ster is nog te veel. Tweemaal hetzelfde artikel besteld voor een verjaardag, tweemaal een totaal ander artikel ontvangen. Klantenservice aan de telefoon gehad, verwees me door naar de chat. Dit ui... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Schandalige service: twee artikelen besteld en er is er maar één geleverd. Na meerdere malen contact met de klantenservice blijft Tommy bij 'er is niks mis gegaan met het inpakproces, dus u moet het a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De op internet gekochte kleding was te klein, een shirt was ook al gedragen, contact gezocht met TH, ik mocht beide shirts terug sturen. Zo gedaan en de terugbetaling is ook in orde. Morgen ga ik in d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Schoenen gekocht september 2025, na een kleine 2 maanden gebruik begint hetgeen ze leer noemen te scheuren en bubbelen. Claim op ruil is afgewezen doordat het slijtage zou moeten voorstellen. Heb ze z... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. 子䟛服店
  3. 玳士衣料店
  4. 靎屋
  5. ストリヌトりェア店
  6. 婊人服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De Tommy Hilfiger Online Store biedt alle collecties voor heren, dames en kinderen. Kleding, accessoires en schoenen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Bought a pair of boots £93 in october

Bought a pair of boots £93 in october 2019, started using them from december 2019, found wholes in both heels at the beginning of january 2020. I work in an office and these boots have not lasted 2 months. Have spoken recently to Hilfiger headoffice regarding quality of their product - they don't care! Gonna stop buying this brand at all!

2020幎1月22日

Schoenen Tommy Hilfiger

Mijn dochter kreeg schoenen van TH van haar oma. Ze was er super blij mee. Na enkele weken begon het leer van de hakken los te laten. Ook de rits vertoonde gebreken.
De schoenenwinkel is van mening dat ze al 2 maanden oud zijn dus dat dit kan gebeuren. Mijn dochter zou onzorgvuldig zijn geweest met haar schoenen.
Het loslaten van het leer op de hak komt door vocht zegt de verkoper. De winkel laat ze maken maar zijn er zeker van dat binnen enkele weken het leder weer los gaat zitten.
Mijn dochter is zo teleurgesteld.

2020幎1月2日

Slechte kwaliteit

Na meer dan 2 weken kreeg ik een antwoord op een email die ik verstuurde over slechte kwaliteit van een sweater. Ik stuurde op hun vragen foto's door. Men ziet de fout niet terwijl deze duidelijk te zien is op de foto's! Antwoord is stuur nog foto's!!! Belachelijke en incompotente mensen die daar werken!!! Oliedom

2019幎10月14日

Terrible..

Terrible... I have been waiting over 6 weeks for my sons uniform polos!! Received a email before Sept 11 staring they apologize for the delay my order will arrive on 9/11/19 Then on 9/11/19 another to follow and say my order is coming. Next day yet another email stating is in production and will be shipped out in next 4 days!! Biggest mistake this school did was put trust into this company for these kids uniforms. I worried after ready other email hopefully it’s the correct size and color!!! Yes

2019幎9月13日
5぀星のうち1の評䟡

Even een 't shirt bestellen..

Heb een poging gedaan een simpel 't shirt te bestellen, na drie weken nog niet geleverd. Contact gehad met de klantenservice, deze zuugt uit de duim dat het de week erop wordt geleverd. Na een week nog niet geleverd, mail gestuurd, wordt niet beantwoord, wederom gebeld, pakje blijkt intern kwijt te zijn, ik moet maar 15 dagen extra wachten tijdens het onderzoek zo dat ze dat noemen. Geld dan maar terug gevraagd duurt ook weer minimaal 8 dagen. Manager aldaar gesproken en met veel pijn en moeite 1 keer gratis verzendkosten gekregen. Totaal geen enkele klantvriendelijkheid, wat een vreselijk bedrijf

2019幎8月24日

Schoenen gekocht na 1 keer dragen punt

Schoenen gekocht na 1 keer dragen punt van de schoen kapot, retour gezonden na meerder malen contact te hebben gezocht en vervolgens zelfde paar besteld.

Nou je raad het al 2 keer gedragen en de hele hak kapot. Slechte kwaliteit.
Na mijn vakantie maar even bellen met hun klantenservice.

2019幎8月19日

Hele slechte service van Tommy Hilfiger

Hele slechte service van Tommy Hilfiger !!!!!
Jack gekocht waar binnen een jaar de ribstof delen helemaal van waren verkleurd. Diverse malen gevraagd of ik a.u.b. mocht langskomen om e.e.a. te laten zien op hoofdkantoor Amsterdam. Na allerlei smoezen en uitvluchten kon ik een tegoedbon krijgen van € 30 Hier geen gebruik van gemaakt. NOOIT MEER iets van TOMMY

2019幎7月23日

TERRIBLE

TERRIBLE! TERRIBLE! TERRIBLE!
Said that my order was delivered 2 weeks ago. NOT! Called 1st customer service number, got someone trying to sell me a medical alert system. 2nd customer service number, selling medical insurance!
SO MANY EMAILS, NOT ONE REPLY!
$50+ down the drain? No! I will be following up with the BBB and all other applicable authorities!
DO NOT USE TOMMYHILFIGER.COM

2019幎6月13日
5぀星のうち1の評䟡

Tommy hilfinger heeft een slechte
service

Tommy hilfinger heeft een slechte service. Heb een t shirt gekocht in de winkel. Bij thuiskomst zag ik dat er een gat in zat door volgens mij het alarm. Heb gemaild, gebeld (en tijd verknoeid). Toen kreeg ik een code ter waarde van 30 euro het t shirt kostte 29,90 euro dus 0,10 eurocent voor het ongemak en verprutste tijd wat ik hier in heb gestoken. Wat een service!! Heb wel even nagevraagd of deze code in de winkel kan gebruiken want hier waren ze ook niet duidelijk in. En wat was het antwoord: nee,alleen online. Had ik bijna voor schut gestaan in de winkel. Dus ik moest voor 50 euro bestellen anders moest ik weer 3,95 euro verzendkosten betalen. Toen weer een boze mail gestuurd. En ik wilde of mijn geld terug of dat ze mij een nieuw t shirt opstuurde. Nee,ik moest weer alle moeite zelf doen en online bestellen met de code. Tommy hilfinger gaf dan achteraf de verzendkosten terug. Nee,ik ben echt niet te vrede met de service. 👎

2019幎5月1日
5぀星のうち3の評䟡

Kleding prima, klantenservice wat traag

Kleding niks op aan te merken. Ik had een bestelling gedaan rond de kerstperiode en daarvan een item retour gestuurd. Via track and trace kon ik zien dat het retourpakket al was aangekomen, maar nog geen ontvangtbevestiging gekregen(2 weken later). Hierover gemailt naar de klantenservice, reactie gekregen(enkele dagen later) nadat het geld al op mijn rekening was terug gestort. Ze waren dus was laat met reageren en terugstorten, maar misschien lag dat ook aan de drukke periode.

2019幎1月28日
5぀星のうち2の評䟡

Tommy Hilfiger stoot zich wel twee keer aan dezelfde steen.

Ik had een blauwe muts besteld met rode letters erop als een cadeautje. Op de dag van de verjaardag kwam het pakketje binnen, maar het was de verkeerde muts. Toen had ik de klantenservice gebeld, ze erkenden de fout, maar waren erg onbehulpzaam en onvriendelijk. Vervolgens heb ik zelf de muts teruggestuurd en weer dezelfde opnieuw besteld. En je zou het niet verwachten, maar ja hoor voor de tweede keer niet de goede muts. Blijkt dat die muts helemaal niet bestaat met die kleuren, er was een fout op de website. Gelukkig mocht ik wel de muts houden en kreeg ik mijn geld terug, maar voor de rest kostte dit zoveel meer tijd dan nodig, ik zou hier niet nog een keer bestellen.

2019幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte service die niet past bij dit merk.

Bestel je Tommy Hilfiger kleding maar bij een andere online aanbieder. Ik ontving een PostNL trackingnummer die niet bekend is bij PostNL zelf. En dat kan gebeuren, maar...

Klantenservice reageerd traag of helemaal niet. Bellen is de snelste oplossing maar je moet er de tijd en het geduld voor hebben en als je dat hebt... dan kun je het beste "ouderwets" naar een winkel lopen.

Je wordt op het verkeerde been gezet omdat je deze slechte service niet verwacht van een premium merk als Tommy Hilfiger. Dus wees verstandig en voorkom een teleurstelling!

2019幎1月8日

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Dure jas online besteld, na 2 weken was er al een button kapot. De meegeleverde reserveknoppen zijn alleen met speciaal gereedschap te bevestigen. Na contact met klantenservice was er alleen de optie naar een vestiging te gaan voor reparatie. Omdat er geen tommy hilfiger vestiging in mijn stad is had ik online besteld. Een vestiging is dus niet in de buurt, echter is het een kleine moeite het defect te laten repareren door een (lokale) kleermaker, dit is binnen 5 minuten klaar. Dit wilde tommy hilfiger niet vergoeden dus ik moest 80 kilometer naar een vestiging rijden en ja hoor, daar werd mijn jas ter reparatie aangeboden aan de lokale kleermaker waar hij inderaad binnen 5 minuten gerepareerd was. Wat een slechte service voor zon duur merk, echt een tegenvaller!!!!

2018幎12月6日
5぀星のうち2の評䟡

Klantenservice slecht bereikbaar en na

Klantenservice slecht bereikbaar en na lang wachten krijg je iemand die niet nakomt aan zijn afspraken. Je geeft aan iets te willen bestellen bij ze omdat er nog 1 op voorraad is maar dan moet je toch online doen, ze beloven een kortingscode via mail die ik niet kreeg. Intussen dat ik op site wil bestellen is natuurlijk artikel uitverkocht! Geen korting en Geen kleding.
Advies; maak de lijntjes kort zodat alles vlekkeloos verloopt. Dan is zowel klant als bedrijf tevreden

2018幎11月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス