Min kÊreste og jeg har den 20/6-26 kÞbt en fin og flot Skoda Enyaq. Vi er rigtig glad for bilen, og ikke mindst venligheden, samt hvor servicemindede alle de ansatte er, og stÃ¥r altid... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fokus pÃ¥ at gÞre kunden tilfreds, sÃ¥ man ikke bare fÞler sig som den nÊste i rÊkken. TÞnder Bilcentrum forstÃ¥r at prÊsentere bilerne godt og efter at have set den fedeste Cupra Tavascan VZ Extreme p... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop kÞbt min fÞrste elbil (Skoda enyaq) hos TÞnder Bilcentrum og kan give dem 5/5 point. Hele forlÞbet var bÃ¥de professionelt og trygt. Man fÞler sig virkelig i gode hÊnder ved sÊlger Simo... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service! Jeg har netop kÞbt ny bil hos Jeppe, og hele forlÞbet har vÊret virkelig godt. Jeg er blevet holdt opdateret hele vejen igennem, og Jeppe har hurtigt svaret pÃ¥ alle mine spÞrgs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
__________ Velkommen til TBC _________ RÞdderne er dybt plantet i det sÞnderjyske, hvor selvbevidsthed, integritet & humanitet er ord vi lever efter. TÞnder Bilcentrum ApS er en bilforhandler, som er veludstyret indenfor en unik salgsoplevelse, samt finansiering og leasing af din nÊste bil. ________________Selvbevidsthed_______________ TBC er eksperter til at vÊre det de er skabt til - at vÊre menneske. Der er ikke en lang historie om, hvor stor passion de har for biler & at de er skabt til at sÊlge biler.âš De vil hellere fremvise en stor kÊrlighed for mennesker & at de er skabt til at hjÊlpe et andet menneske, med en trofast bil.âšDet er elementet, som ikke kan efterlignes. Den indre kernevÊrdi i form af selvbevidsthed og forstÃ¥else for reelt at vÊre der for et andet menneske. Det savner vi i bilbranchen - sÃ¥ det vil vi forsÞge at give. ________________Kvalitet_______________ Hvordan definerer TBC kvalitet? Det der universalt kan defineres som ââkvalitetstidââ er nÃ¥r man sidder med nogle gode mennesker. DEN fÞlelse vil vi rekreere for dig. At du kan betegne din bil som en trofast kammerat i din rejse gennem livet.âšFÞlelsen er svÊr at finde, men hvis det er noget ejerne lover, sÃ¥ er det at hele holdet giver et forsÞg pÃ¥ netop at vÊre de gode mennesker, for dig.âšVi ved udmÊrket godt, at vi ikke kan tilfredsstille absolut alle, men vi strÊber efter det, da Danmark fortjener at vÊre godt & trygt kÞrende. KÊrligste hilsener, TBC. Et centrum, hvor biler mÞder menneskelighed.
é£çµ¡å
Ndr Landevej 37A, 6270, TÞnder, ãã³ããŒã¯
- info@tonderbilcentrum.dk
- www.tonderbilcentrum.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
âTBC Autohaus: Wo TrÀume wahr werden â Eine unvergessliche Autokauf-Erfahrung in Tondernâ
Es ist selten, dass ich eine Bewertung schreibe, aber nach meiner auÃergewöhnlichen Erfahrung im TBC Autohaus in Tondern fÃŒhle ich mich dazu verpflichtet, meine Begeisterung zu teilen. Dieses Autohaus verdient zweifellos volle 5 Sterne und mehr fÃŒr den exzellenten Service, den ich erhalten habe.
Von dem Moment an, als ich das Autohaus betrat, fÃŒhlte ich mich willkommen und gut aufgehoben. Das Personal war ÀuÃerst freundlich, professionell und vor allem sehr kompetent. Sie nahmen sich Zeit, um meine BedÃŒrfnisse zu verstehen und mir bei der Suche nach meinem Traumauto zu helfen.
Was mir besonders auffiel, war die umfassende Beratung, die ich erhielt. Anstatt mich zu ÌberwÀltigen, indem sie mir eine endlose Liste von Fahrzeugen prÀsentierten, nahmen sich die Mitarbeiter die Zeit, um herauszufinden, was ich wirklich suchte. Sie stellten gezielte Fragen und prÀsentierten mir dann eine Auswahl an Fahrzeugen, die meinen Anforderungen entsprachen.
DarÌber hinaus wurde ich von Anfang an Ìber alle Finanzierungsmöglichkeiten und zusÀtzlichen Leistungen informiert, sodass ich vollkommen transparent Ìber die Kosten und Optionen war. Dieses Maà an Ehrlichkeit und Transparenz war wirklich erfrischend und half mir, Vertrauen in den Kaufprozess zu haben.
SchlieÃlich fand ich dank der herausragenden UnterstÃŒtzung des Teams das perfekte Auto fÃŒr mich. Sie gingen sogar so weit, mir verschiedene Ausstattungsvarianten vorzustellen und mich durch Probesitzungen und Testfahrten zu fÃŒhren, um sicherzustellen, dass ich die bestmögliche Wahl traf.
Der Kaufprozess selbst verlief reibungslos und unkompliziert. Es gab keine versteckten Kosten oder unangenehme Ãberraschungen. Stattdessen fÃŒhlte ich mich von Anfang bis Ende unterstÃŒtzt und gut betreut.
Auch nach dem Kauf war der Kundenservice von TBC Autohaus herausragend. Sie standen immer zur VerfÃŒgung, um meine Fragen zu beantworten und sicherzustellen, dass ich mit meinem Fahrzeug zufrieden bin.
Insgesamt war meine Erfahrung im TBC Autohaus in Tondern einfach fantastisch. Ich kann dieses Autohaus jedem wÀrmstens empfehlen, der auf der Suche nach einem neuen Fahrzeug ist und eine persönliche, professionelle und erstklassige Beratung schÀtzt. Vielen Dank an das gesamte Team von TBC Autohaus fÌr eine unvergessliche Erfahrung!
Kunde ist König!
Traumauto gefunden!
Kann die Jungs dort nur empfehlen. Es lohnt sich nach DÀnemark rÌber zu fahren und sich dort die Autos anzuschauen. Wir wurden herzlich empfangen und sehr gut beraten. Man fÌhlt sich super aufgehoben, da sie auch nicht aufdringlich wie andere AutohÀndler sind. Sie haben sich Zeit genommen und wir konnten uns in Ruhe fÌr ein Auto entscheiden. Der Vertragsabschluss an sich und die Kommunikation im allgemeinen lief reibungslos ab. Hier ist Kunde wirklich König! Danke an die Jungs vor Ort, macht weiter so!
Very competent
Very competent in informing and guiding you all the way trough buying a car. No rush no hurry - offering you all the time you need to make a well informed decision.
The car was given a full checkup before handing it over in pristine condition. Definitely a pleasant experience.
Top service!
They were really professional and helpfull!
Got everytime a quick and qualifacated answer to all my questions!Top service!And the perfect car i was looking for!! Top!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Man fÞler sig velkommen og får en god service. Jeg kommer helt sikkert igen.
En god oplevelse at handle bil i TÞnderâŠ
En god oplevelse at handle bil i TÞnder bilcentrum.Fem stjerner herfra. God service og meget kundevenlige. Kan klart anbefale stedet til andre. Bilen stod flot ved afhentning. Vil helt sikkert vende tilbage når der en anden gang skal handles bil.
TÞnder bilcentrums hjemmeside har vÊret med til at beslutte at det skulle vÊre en Audi A1 jeg ville ta ud for at kigge på og prÞve en tur i. Det har vÊret et godt forlÞb hos dem.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Blev betjent af Simon. Han hjalp med både bil, lån og forsikring uden problemer. Kan klart anbefales
God service fra start til slut
God service fra start til slut. StÞrre reklamation der ikke kunne forudses af forhandler blev ordnet uden de store problemer.
Stor anbefaling herfra!
Jeg var ude at hente min nye bil, for 2 dage siden. Bilen stod knivskarpt i deres fine showroom, og der var ingenting at sÊtte en finger på.
Som altid var de super flinke, med god og hurtig service.
Klart en anbefaling herfra!
Sehr Zufrieden gute Beratung tollerâŠ
Sehr Zufrieden gute Beratung toller Service Top
Topklasse serviceðª
Virkelig en positiv oplevelse herfrað
Min bror kÞbte bil ved jer for en lille måned siden. Og anbefalede stedet.
Og det endte sÃ¥ ud i jeg kÞbte en bil fra jer idag. Rigtig god service hele vejen igennemð Tusind tak for handelen. Vil til enhver tid anbefale jeres stedðª

TÞnder Bilcentrum ApS ããã®åç
Jeg var pÃ¥ udkig efter en helt bestemtâŠ
Jeg var på udkig efter en helt bestemt model og farve af Volvo XC40 og der dukkede TÞnder Bilcentrum op i min sÞgen, da de netop ville få sådan en bil hjem fra Tyskland inden for kort tid. Meget ivrig tog jeg telefonisk kontakt til TBC og blev mÞdt med stor imÞdekommenhed og hÞjt serviceniveau. Vi fik en god snak om bilen og kÞbsprocessen, og da bilkÞb er uvant for mig og en ret stor beslutning, og sÊrligt uden at have set bilen, havde jeg mange spÞrgsmål, der skulle afklares - med ro og tålmodighed forklarede Siar mig alt og gav min stor tryghed i kÞbet og lÞbende holdte han mig opdateret om bilens ankomst til DK.
Ved afhentning af bilen forleden, blev jeg mÞdt af Siar, der igen leverede samme hÞje serviceniveau, og som forstÃ¥r at mÞde mennesket i kunden. Bilen stod skinnede fin og alt blev grundigt forklaret, og jeg kÞrte storsmilende derfra med en fantastisk kÞbsoplevelse, i min lÊnge Þnskede bil. Nu har jeg forhÃ¥benligt en dejlig bil i mange Ã¥r, men nÃ¥r tiden er til udskiftning vil jeg helt sikkert vende tilbage til TBC - jeg giver dem mine allerbedste anbefalingerð

Det var en fornÞjelse ððŒ
Det var en fornÞjelse ððŒ
SÞde og serviceminded sÊlgere, der sÞrger for en god oplevelse.
De bedste anbefalinger herfra til TBC ððŒ
God og hurtig service.
God og hurtig service.
Mega tilfreds med behandlingen
Flot service, venligt personale
Efter en indledende misforståelse, hvor den bil vi kom for at kÞbe, var blevet solgt, har TÞnder Bilcentrum gjort alt for at rette op på vores oplevelse. Og jeg må sige, at det var vÊret professionelt. Vi har fået en mindst lige så god og mere sporty bil i stedet. Med ny forrude, bremser, 4 vinterhjul. Vel at mÊrke leveret af Siar/Simon på vores privatadresse i Horsens! Bilen kÞrer perfekt.
Det kalder vi god service. Bedste anbefaling herfra.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Personalet var venligt og hjÊlpsomt, og processen med at kÞbe min Passat var både glidende og gennemsigtig. Jeg fÞlte mig velinformeret og tryg igennem hele kÞbet. Service efter salg har også vÊret imponerende. Kan klart anbefale!
Vi kÞbte bil forÃ¥ret 23 og var gladeâŠ
Vi kÞbte bil foråret 23 og var glade for den behandling vi fik. Der var fin service, og vi var som kunder i centrum.
Bilen er serviceret og alt er til UG.
Vi vil til enhver tid komme tilbage hertil, til trods for vi kommer fra MidtsjÊlland.

kÞb af Volvo XC40 fra TBC
Har netop kÞbt en Volvo XC40 fra TBC og fik enormt god service inklusiv levering af bilen uden beregning til HillerÞd

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã