Alles werkt prima. Mijn vorige PC kocht ik ook bij Tones, 10 jaar geleden en werkt nog steeds. Koos ervoor om mijn nieuwe configuratie te laten monteren door vaklui van Tones in Mechelen. Enig minpun... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
PC op maat laten ineensteken door Tones, met componenten door hen geadviseerd in overeenstemming met mijn eisen. Ben 100 % tevreden met - het advies - het geleverde materiaal - de montage v... ãã£ãšèŠã
Er is een probleem met het onthaal. ik moest iets gaan afhalen en de baliemedewerker was bezig met verkoop en volledige uitleg over de verschillende mogelijkheden. Hij zei geen goeie dag en vroeg... ãã£ãšèŠã
+. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, zowel via de telefoon als in de winkel (mechelen). +. PC was na 7 werkdagen klaar om opgehaald te worden. (Onderdelen waren voorradig bij bestelli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Tones verkoopt desktop computers en laptops op maat, met laagste prijs garantie. Bestel veilig online of in onze winkels (Heist-op-den-Berg, Mechelen)
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wel oké en goede custommer support
Redelijk lang moeten wachten omdat RAM niet in stock was, windows 11 ipv 10 geinstalleerd, voor de rest is het top!
Zoals altijd snelle en goede service
Onberispelijke service en levertermijn !
USB stick van 256gb gekocht
USB stick van 256gb gekocht. Eenmaal aangekomen en op pc aangesloten bleek maar 230gb op te staan. Hoe dit kan weet ik niet, maar wel jammer hoor. Geen zin om terug te sturen.
Commande reçue à la date prévue.
Commande reçue à la date prévue.
Emballage correct
aucun problÚme les disques sont dans le NAS !!
Snelle levering, PC doet wat het moet doen (snel en stabiel), en vooral stil. Had wel liever geen polystereen gezien in de doos, er zijn andere middelen die milieuvriendelijker zijn en even goed de waren beschermen.
top service
goede afhandeling, artikel lag klaar en verkoper gaf korte maar heel duidelijke uitleg en heeft mijn bijkomende vragen kort en bondig beantwoord. top service
Duidelijke website met voldoende infoâŠ
Duidelijke website met voldoende info over hun producten.
Ook in de winkel duidelijke info en werd er tijd gemaakt voor mij met goeie service.
Via e-mail snel geholpen met de antwoorden op mijn vragen.
Schappelijke prijzen en een snelleâŠ
Schappelijke prijzen en een snelle levering.
Top!
Duidelijke en professionele uitleg
Duidelijke en professionele uitleg. Goede communicatie na bestelling.
bestel hier niet
bestel hier niet, aio besteld ben ondertussen al 20 dagen aan het wachten op de levering. Ik neem contact op ze zeggen steeds dat het onderweg is, maar hier is dus niets van aan, wanneer ik contact opneem met hun proberen ze duurdere aio's aan te smeren.
Notepal U3 plus Cooler Master besteldâŠ
Notepal U3 plus Cooler Master besteld 2X besteld en was hier op de vermelde dag en correct ingepakt aangekomen. Daarvoor dank.
Bestel het ergens anders
Bestel het ergens anders, lees de negatieve reviews en voorkom eenzelfde slechte ervaring.
Kies voor een betere winkel dan deze!
Super professioneel ze zetten eenâŠ
Super professioneel ze zetten een volledig custom pc perfect in elkaar. Teveel risico als je het zelf in elkaar wil zetten. 10/10
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã