Alles werkt prima. Mijn vorige PC kocht ik ook bij Tones, 10 jaar geleden en werkt nog steeds. Koos ervoor om mijn nieuwe configuratie te laten monteren door vaklui van Tones in Mechelen. Enig minpun... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
PC op maat laten ineensteken door Tones, met componenten door hen geadviseerd in overeenstemming met mijn eisen. Ben 100 % tevreden met - het advies - het geleverde materiaal - de montage v... ãã£ãšèŠã
Er is een probleem met het onthaal. ik moest iets gaan afhalen en de baliemedewerker was bezig met verkoop en volledige uitleg over de verschillende mogelijkheden. Hij zei geen goeie dag en vroeg... ãã£ãšèŠã
+. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, zowel via de telefoon als in de winkel (mechelen). +. PC was na 7 werkdagen klaar om opgehaald te worden. (Onderdelen waren voorradig bij bestelli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Tones verkoopt desktop computers en laptops op maat, met laagste prijs garantie. Bestel veilig online of in onze winkels (Heist-op-den-Berg, Mechelen)
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Manque de sérieux au niveau livraison point négatif pour tones
Cela fait déjà deux fois que je commande chez vous, la premiÚre commande est arrivée avec un carton, je vais dire quasi inexistant avec les boites apparentes. Heureusement, je n'ai pas eu un seul dégât sur les composants du pc. Le livreur dit que je ne suis pas la alors là que j'attends ce colis depuis 08h00 le 20/06 j'ai deux sonnettes et deux numéros voyants à la rue. Je commence a en avoir marre de vos livreurs incompétents. Toutes mes commandes son fait sur internet, je connais votre marque et votre professionnalisme, je me fournis aux Tones de Hannut. Je ne commanderais plus du tous sur votre site, cela commence à devenir usant de devoir attendre pour rien et perdre du temps précieux.
Vertraagde levering...
Eén vraag over het wel of niet intalleren van een afzonderlijk TPM module die niet nodig bleek blokkeerde de bestelling en verplaatste de levering met 1 dag?
Super service
Zeer snelle service en commerciële geste omdat het artikel de week erna met extra korting op de site stond.
Zeer slechte klantenservice
HEEL CONTENT VAN SERVICE EN UITLEG
Product / Prijs verhouding erg goed!
Product / Prijs verhouding erg goed!
Product werd alleen één dag te vroeg geleverdâ als zelf aangegeven om te leveren. Hierdoor waren we niet thuisâ om het zelf te ontvangen.
Het product was voor mijn mening te duur om even bij de buren achter te laten.
Correcte en snelle afwerking van deâŠ
Correcte en snelle afwerking van de bestelling en goede levering. Uitstekende zaak
Tevreden
Met de info die ik in de winkel kreeg en aan de telefoon, heb ik kunnen beslissen wat de goede keuze was.
Prise de ce complément tone new nordic âŠtone audition New nordic
Prise de ce complément tone new nordic l acouphÚne à changé de bruit pour se transformer en sifflet sans interruption ! Insupportable . La prise de l utilisation a été respecté ! Et ce problÚme s est déclaré aprÚs 2 jours d utilisation ! Incroyable la réaction ! Je suis extrêmement déçu et trÚs interrogative su ce complément ! Consultez 1 médecin avant de le tester et restez vigilant

Tones.be ããã®åç
Snelle afhaling
Een goeie dag kost niets.
Er is een probleem met het onthaal.
Hij zei geen goeie dag en vroeg ook niet waarover het ging.
Ik heb dan na enkele minuten de zaak verlaten.
Volgende dag zelfde scenario, na een tijdje heeft hij iemand anders opgeroepen en deze persoon is ter plaatse gekomen, was vriendelijk en heeft me verder geholpen.
Altijd goede service en advies.
MSI HG50 headset
MSI HG50 headset. Zeer snelle levering door GLS (zelfs 1 dag sneller dag gevraagd, gelukkig was er toevallig iemand thuis), correcte prijs, geen issues.
Super winkel
Super winkel
Betaalde promotie terug op laptop
die ik paar dagen voordien had besteld
na contact via mail werd het promotie bedrag
op rekening terug gestort dus super winkel.
Tom van wesemael
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹