レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Goede kwaliteit van het geleverde product. De bouten waren vergeten, maar dit werd zeer snel opgelost. Het bedrijf komt profeten betrouwbaar over!

5぀星のうち1の評䟡

In de eerste plaats de levertmijn, men geeft de indruk dat de goederen en dag na bestelling geleverd zal worden, is dus minstens 3 dagen. Heb een stamper besteld en op de foto zijn rubberen handva... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij uw bedrijf. Eén van de verzonden pakketjes was helaas aangekomen met transportschade. Ik ben hierbij enorm goed geholpen en er werd onmiddellijk een n... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具店

圓該䌁業による蚘述

ToolMax levert professioneel gereedschap ToolMax, opgericht in 2005, heeft zich gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig gereedschap via het internet. Onze groeiende reis heeft ons naar onze vierde locatie geleid, waar we je niet alleen online, maar ook met een fysieke afhaalbalie en servicedesk van dienst kunnen zijn. Onze online aanwezigheid heeft ons gemaakt tot een van de toonaangevende leveranciers van professioneel gereedschap, en we zijn er trots op dat we je concurrerende prijzen kunnen bieden dankzij onze efficiënte bedrijfsvoering.tra Beckum.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super service!

Zeer goede ervaring.
Bestelde artikel was niet meer leverbaar waarna er door de klantenservice contact opgenomen werd en er een alternatief aangeboden werd.
Fijn dat er meegedacht wordt in oplossingen!
Vervolgens alles keurig en snel volgens afspraak geleverd.
Zeer tevreden met zowel service als producten.

2026幎4月9日

HELEMAAL TOP !!

Bij Toolmax vorig jaar een accuboor aangeschaft ivm een voorgenomen verbouwing. De plannen zijn intussen gewijzigd en ik wilde de accuboor terugsturen maar door een lang verblijf in Spanje kon dat pas een paar weken geleden gebeuren.
Bij Toolmax bleek dat geen enkel probleem en na het retourneren werd het volledige aankoopbedrag in notime op mijn rekening gestort. HELEMAAL TOP DUS !!!

2026幎4月6日
5぀星のうち1の評䟡

In de eerste plaats de levertmijn

Heb een stamper besteld en op de foto zijn rubberen handvatten bij.
Geleverd zonder handvatten. Na contact spreken ze van een verkeerde foto?
Voor mij pure misleiding!!!

2026幎4月2日

Beste Alexson,

U had uw bestelling geplaatst op 30-03, deze is dezelfde dag overhandigd aan DHL. Echter had DHL vertraging in het sorteerproces waardoor uw bestelling pas op 02-04 is geleverd wat uiteraard zeer balen is daar waar dit normaliter de volgende dag wordt afgeleverd.

Helaas was gebleken dat de afbeelding bij het product verouderd en onjuist was waardoor de levering niet overeen kwam met de advertentie, dit is meteen aangepast.

Helaas is het daadwerkelijke product, de oude variant niet meer leverbaar waardoor wij het niet kunnen omruilen als gewenste oplossing.

Om deze reden hebben wij u geadviseerd om het kosteloos te kunnen retourneren voor geldteruggave.

5぀星のうち1の評䟡

Helaas moet ik één ster geven

Helaas moet ik één ster geven, eigenlijk moest je ook minus sterren kunnen geven!
Mei 2022: onderdeel besteld en betaald via website: helaas niet meer leverbaar; waarom staat dit nog op de website?
November 2025: nieuwe Bosch L-Boxx besteld; wordt tweedehandsje geleverd (bekrast, tape resten en stickers van GSR schroeftol op de “nieuwe” L-Boxx,waarschijnlijk dus van gekannibaliseerde set).
Maart 2026: nieten besteld voor 18V Bosch tacker die “snel leverbaar” zijn (4 werkdagen) en vervolgens hoor ik niets meer en kijk op de website en zie dat deze pas half april geleverd gaan worden (levertijd dus circa 3 weken!!!). Ik bel met klantenservice die vervolgens niet bereikbaar is en moet mail sturen. Vervolgens wordt mij doodleuk medegedeeld dat op de website staat dat levertijden soms niet gehaald worden en krijg dan te horen dat de vermoedelijke leverdatum 17 april a.s. is. Bestelling geannuleerd en ga vandaag de nieten ophalen die maandag besteld zijn via amazon.de (levertijd: 2 dagen, hulde Amazon.de, zo kan toch ons project tijdens de paasdagen nog doorgaan).
Advies: mensen trap hier niet in koop bij een betrouwbare website. Misschien moet ToolMax de naam aanpassen naar ToolMin.

2026幎3月30日

Beste,

Zeer vervelend dat u ontevreden bent over de leveringen, communicatie en service die u heeft mogen ervaren met uw bestelling.

Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat indien u iets besteld wat niet direct uit voorraad leverbaar is, en met een X aantal werkdagen als levertijd vermeld staat op de website, dat de leverancier ons na het plaatsen van de bestelling meld dat iets of niet meer leverbaar is of de levering wordt uitgesteld door niet voldoende voorraad bij de leverancier wat uiteraard enorm balen is.

Indien dit het geval is wordt u daar meteen per mail over geïnformeerd.

Het is zeer begrijpelijk dat indien de levertijd uitloopt u de bestelling wenst te annuleren daar waar u een snelle levering verwacht en dit niet is nageleefd.

Omtrent de koffer, ongewenst dat u het in deze staat heeft mogen ontvangen destijds. Dat is destijds ook service gericht opgelost.

Het bedrag van de recente bestelling is inmiddels aan u gecrediteerd zoals aangegeven.

d.h.l

d.h.l. liet de levering vertragen omdat het in een ander depo lag toolmax ge invormeerd maar kreeg een dom
antwoord m.a.w. bestelling was betaald en ver hebben ze geen interesse getoond onbeschofte medewerkers

2026幎3月26日

Beste Geert,

U heeft op 24-03 een bestelling geplaatst, deze is dezelfde dag nog verstuurd zoals aangegeven op de website.

Het kan 1 a 2 werkdagen duren voordat de bestelling wordt afgeleverd, afgeleverd afhankelijk van de drukte en snelheid van het verwerkingsproces.

De bestelling is echter gisteren alsnog bij u afgeleverd door DHL, dus binnen de levertermijn.

Hopelijk is uw bestelling naar wens!

Bestelling niet ontvangen

Op 7 maart heb ik een rooster voor een putje besteld. Gemelde leveringstermijn 1 dag. Nu op 25 maart nog steeds niet ontvangen. Twee keer gebeld, waarbij werd aangegeven dat het product verzonden wordt. Niets ontvangen. Nu eind maart het rooster wel ontvangen.

2026幎3月25日

Beste Chris,

Vervelend om te horen dat de levering van uw bestelling erg is uitgelopen en dat de aangegeven levertijd niet kon worden behaald.

Het product had een aangegeven levertijd van 4 werkdagen maar was helaas vertraagt door niet voldoende voorraad bij de leverancier.

Wij hebben u zowel per mail als via het telefonisch contact geïnformeerd over de nieuwe verwachte leverdatum, helaas is het tot twee keer toe niet behaald door de leverancier wat enorm balen is.

Uw bestelling is inmiddels uitgeleverd en afgeleverd, hopelijk is uw bestelling alsnog naar wens.

Onze excuses voor de uitgestelde levertijd!

5぀星のうち1の評䟡

Na een eerdere slechte ervaring met een

Na een eerdere slechte ervaring met een Dewalt product waar een gratis accu bij werd beloofd maar niet geleverd. Nu een Stihl bosmaaier gekocht. Gewoon een nieuw product en geen 2de kans of zo. Product ontvangen zonder originele Stihl verpakking en bij registratie bij Stihl bleek het niet om een nieuw product te gaan maar was het product als een half jaar geleden ook al verkocht en geregistreerd. Bij Toolmax doen ze net of ze gek zijn en bieden ze 10 euro korting. Dus voor nieuwprijs verkopen terwijl het niet nieuw is. Kan niet!!!

2026幎3月24日

Beste Andres,

Zoals voorheen gemeld in voorgaande berichtgeving in september had u wel binnen de actie periode bestelde maar deed uw bestelling niet aan de actievoorwaarden zoals vermeld op de website bij zowel ons als bij DeWalt, dit stond toen met koeienletters bij het product vermeld en op de hoofdpagina van onze website.

Jammer dat u weer oude koeien uit de sloot haalt.

Omtrent de recente Stihl bestelling, het is uiteraard zeer vervelend dat u een machine ontvangt en u deze probeert te registeren voor de garantie en blijkt dat deze al geregistreerd is.

Het kan in de wereld van iets retourneren voor de tevredenheidsgarantie voorkomen dat een klant een product retourneert in ongebruikt en nieuwe staat en als nieuw wordt verkocht omdat er niets mis is met het product en niet wetende dat het al is geregistreerd.

Als er wel iets is met het product wordt het ook niet als nieuw verkocht maar als 2e kans of vernietigd na retour.

Tevens hebben wij u meerdere oplossingen aangeboden, behoud van het product met een compensatie en alsnog de verlengde garantie krijgen bij Stihl of het omruilen voor een nieuw exemplaar.

U koos zelf voor de eerste oplossing.

Wij begrijpen uw frustratie en hebben meteen begrip getoond en meerdere oplossingen hiervoor aangeboden service daar waar dit uiteraard zeer vervelend is.

Voor verdere vragen en opmerkingen weet u ons te vinden.

Echter is het wel vervelend dat u net zoals vorige keer wederom wat gezegd wordt uit context haalt en naast feiten ook onwaarheden vertelt.

Update 25-03:

De oude registratie is inmiddels verwijderd door Stihl waardoor u het opnieuw kunt registeren bij Stihl voor de verlengde garantie, hierover bent u geïnformeerd.

5぀星のうち1の評䟡

Teleurstellende ervaring met deze winkel

Teleurstellende ervaring met deze winkel.

Ik heb een bestelling geplaatst tijdens een promotie waarbij een gratis Bosch-accu werd aangeboden. De bestelling werd correct geplaatst binnen de actieperiode. Nadien werd de levering echter meerdere keren uitgesteld door leverproblemen bij de leverancier.

Door deze herhaaldelijke vertraging werd het voor mij onmogelijk om de promotie tijdig te registreren. De winkel bevestigde zelf dat de leverdatum telkens opnieuw werd verschoven en dat er nog steeds geen zekerheid over levering kon worden gegeven.

Omdat ik niet onbeperkt kan blijven wachten op een product zonder duidelijke leverdatum, heb ik gevraagd om de bestelling te annuleren. (Besteld op en op 23/10/2025. Tot vandaag kunnen ze nog steeds niet met 100 % zekerheid bevestigen wanneer dit geleverd zal worden) Op dat moment werd mij meegedeeld dat bij annulatie ook het recht op de gratis accu vervalt, ondanks het feit dat de vertraging volledig buiten mijn verantwoordelijkheid ligt.

Als compensatie werd uiteindelijk een coupon van €10 aangeboden.

Voor mij voelt dit niet correct: ik heb tijdig besteld binnen de actieperiode en het mislopen van de promotie is het rechtstreekse gevolg van de laattijdige levering. Jammer dat hier geen redelijke oplossing werd gezocht voor een probleem dat niet door de klant werd veroorzaakt.

2026幎3月11日

Beste,

Het is uiteraard zeer vervelend dat indien u voor verlate levering een gratis accu zou missen.

Echter hebben wij u de garantie gegeven dat indien u alsnog de gratis accu bemachtigt vanuit ons mocht u de registratie daadwerkelijk niet meer kunnen verwezenlijken door verlate levering vanuit de leverancier daar waar u binnen de actie periode heeft besteld en dus recht heeft op deze actie.

Een klant mag hier niet de dupe van zijn.

Echter geld dit uiteraard enkel als u de bestelling behoud en niet annuleert, als u de bestelling annuleert vervalt het recht op deze actie. Het zelfde geld als u uw bestelling zou behouden, ontvangen en retourneert, dan vervalt ook het gratis accu product en dient dat ook te worden geretourneerd.

Om u toch hierin tegemoet te komen hierin hebben wij u een couponcode van €10,00 aangeboden ter compensatie voor het gemis de actie mocht u uw bestelling annuleren.

Indien u alsnog wenst te annuleren kan dit uiteraard door contact op te nemen met de klantenservice, het bedrag zal dan worden gecrediteerd binnen 1 tot 3 werkdagen en de compensatie zal van de 10 euro couponcode zal worden toegekend.

Bestelling geplaatst bij Toolmax op

Bestelling geplaatst bij Toolmax op basis van levertijden zoals “Op voorraad: vandaag besteld, vandaag verzonden”. In werkelijkheid werd de bestelling in meerdere deelleveringen verstuurd en lieten bepaalde onderdelen weken op zich wachten.

Uiteindelijk blijkt de bestelling onvolledig te zijn. Toolmax weigert dit te onderzoeken omdat een manco volgens hun voorwaarden binnen 14 dagen gemeld moet worden. Dat is een vreemde redenering wanneer een bestelling in verschillende deelleveringen over een langere periode wordt geleverd.

Resultaat: je blijft als klant achter zonder het materiaal waarvoor je betaald hebt, en er wordt geen enkele oplossing geboden.

Voor mij reden genoeg om hier niet meer te bestellen.

I placed an order with Toolmax based on the advertised delivery times such as “in stock: ordered today, shipped today.” In reality, the order was sent in several partial deliveries and some items took weeks to arrive.

In the end, the order turned out to be incomplete. Toolmax refuses to investigate because, according to their terms, any shortage must be reported within 14 days. This argument is difficult to understand when an order is delivered in multiple shipments over a longer period.

The result is that you are left as a customer without the materials you paid for, and no solution is offered.

For me, this is a good reason not to order here again in the future.

2026幎1月1日

Beste,

Vervelend om te horen dat volgens u een gedeelte niet is geleverd van uw bestelling.

Echter is het volgende wel gebeurd en van kracht.

Uw bestelling is destijds in twee deelleveringen verzonden. Het gedeelte waarin de betreffende twee artikelen zijn verzonden, is op 03-02 verstuurd en op 05-02 bij u afgeleverd. Hiervoor heeft u destijds ook een pakbon/factuur ontvangen waarop duidelijk staat vermeld wat er met de deellevering wordt meegeleverd. Het is de verantwoordelijkheid van de ontvanger om bij ontvangst te controleren of alle op de pakbon vermelde artikelen daadwerkelijk zijn geleverd en om eventuele afwijkingen binnen 14 dagen aan ons te melden.

Daarnaast is het laatste deel van de bestelling op 19-02 verzonden en volgens de verzendinformatie op 20-02 bij u geleverd. Ook dit moment ligt inmiddels ruim drie weken in het verleden.

Omdat de melding buiten de gestelde termijn is gedaan, kunnen wij hier helaas geen onderzoek meer naar starten en hier verder niets meer in betekenen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

0.0000000 sterren levertijd van meer

0.0000000 sterren levertijd van meer dan een maand zet dat er dan bij op de site.

2026幎3月10日

Beste Jacco,

Vervelend om te horen dat de levering van uw bestelling is uitgelopen, het kan voorkomen dat de aangegeven levertijd niet kan worden behaald door onvoldoende voorraad waardoor de bestelling wordt uitgesteld en een nieuwe verwachte leverdatum wordt doorgegeven.

Helaas heeft de leverancier aanhoudende leverproblemen met uw product waardoor het tot op heden nog niet is geleverd.

Indien u verder vragen of opmerkingen hierover heeft kunt u direct contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@toolmax.nl

Onze excuses voor de uitgestelde levertijd.

5぀星のうち5の評䟡

Dit keer snel geleverd, en goed verpakt

Gisteren een boor besteld, en vandaag ontvangen.
Vorige keer moest ik 14 dagen wachten op mijn bestelling (terwijl er snel leverbaar bij stond) en ontving ik een boor in een absurd grote doos.
Deze keer was de boor verstandig verpakt, dus dit verdient een pluim.

2026幎3月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス