En weer contact gehad met Toolstation... klantenservice is ook al niet begripvol .... leveren gewoon het verkeerd product .. en GEEN COULANCE, GEEN BEGRIP , GEEN EMPHATIE , .... daarom kun je beter b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik zocht 15 mm M3 boutjes. Nergens te krijgen, totdat ik naar Toolststion fietste. Nadat ik had uitgelegd wat ik zocht, was het antwoord ânatuurlijk hebben we dieâ. Wat Gamma, Karwei en Praxis niet... ãã£ãšèŠã
De online bestelling zou klaar liggen. Toen ik aankwam stonden er twee mannen voor de toonbank. Uit eindelijk kwam een medewerkers tussen de stellingen vandaan, die bleek het koppel verder hielp. Na e... ãã£ãšèŠã
Netjes, kundig en accuraat geholpen door de medewerker in Ridderkerk. Werken prima. Eenvoudig en snel op te zetten. Met inklappen even opletten welke benen eerst. Handelbaar door de handige hendel bov... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. â¬50,-
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitgebreid assortiment en vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers en een heel uitgebreid assortiment. Ik vul zelf online op mijn gemak mijn winkelmandje, en haal vervolgens de bestelling op in de winkel. Bestelling ligt altijd klaar, is compleet en nogmaals een vriendelijke woordje met de medewerkers. Uiteindelijk is Toolstation op bepaalde vlakken ook voordeliger wat de keuze nog makkelijker maakt om iets te kopen.
maakt niet uit wat je vraag is zeâŠ
maakt niet uit wat je vraag is ze helpen je,
denken leuk mee , mocht je bestellen is het snel binnen
prima produkt
Vriendelijk behulpzaam personeel
Veel op voorraad. Vriendelijk geholpen. Alleen spullen van goede kwaliteit.
Lekker makkelijk
Lekker makkelijk, thuis vanuit je luie stoel bestellen. 15 min later ophalen. Geen gezoek en door een grote winkel struinen. assortiment mag groter.
In de avond besteld en voorâŠ
In de avond besteld en voor openingstijd al een bericht dat de bestelde artikelen opgehaald konden worden.
Snel en goede prijs
Meedenkend en profesioneel
Ondanks dat product defect was, geweldige service + omruilen
Artikelen op de site besteld en betaaldâŠ
Artikelen op de site besteld en betaald en naderhand in de winkel opgehaald, perfect
Vriendelijk personeel,
Vriendelijk personeel,
Een groot assortiment.
De prijs is ook acceptabel.
Vriendelijke en vakkundige enâŠ
Vriendelijke en vakkundige en meedenkende bediening !
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Goed advies behulpzaam snel leveren
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Scherp geprijsd en groot assortiment
Via de app besteld en na een uurtje opgehaald
Via de app besteld en na een uurtje opgehaald in Hoogeveen. De elektra buizen waren van mindere kwaliteit. Deze knikken met het buigen met een buigveer. Waarschijnlijk is de wanddikte dunner omdat de buigveer er ook in rammelt.
goede service top
Ik ben tevreden over dit bedrijf
Ik ben tevreden over dit bedrijf
Ze verkopen handige producten en je hebt het supersnel in huis
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã